Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 19 tema

QUOTE(angelinka @ 2012 01 31, 02:33)
... kad as kazkaip pagrazejau..vis del 3 operacija kazkiek atstate,negali sakyti:)

Angelinka, net neabejok tuo!!! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 01 31, 09:20)
Angelinka, net neabejok tuo!!!  4u.gif  mirksiukas.gif

100% drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

matau Sigatara yra prisijungus... kaip tau sekasi? kaip keliones? kaip nosis po op?? smile.gif kaip tie patinimai?

kazkaip istusteje cia biski...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amaral: 01 vasario 2012 - 21:55
4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
as jau po keliones, viskas buvo labai smagu thumbup.gif .
As pati esu jau 1.5 men po op.atrodau dar nelabai kaip.Jei bunu pavargusi, patinimai gal ryskus, jei labiau pailsejusi-galiu ir i vedrodi ziureti smile.gif Is esmes po truputi ryskeja vaizdas, kaip atrodysiu-ir man visai patinka.Tik va, vakar skaiciau visus pokalbius, kol manes nebuvo.Labai nuliudino/isgasdino Sagutes istorija doh.gif bei dar vienos paneles, kuriai nosies nugarele paslinko zemyn, nors buvo praeje apie metus po op.Tikrai turiu pripazinti, kad tuomet, kai tik ruosiesi darytis op, viskas atrodo tik baltom spalvom, o paskui pasirodo, kad nera taip viskas paprasta, kaip noretusi.Man, pvz, per ta puse, kur kvepavau gerai, dabar gan sunku kvepuoti, o pro ta, kur isvis neprakvepavau-viskas lab gerai.Zinoma, dar viskas tik gyja, gal kas keisis i geresne puse.Zadu vaziuot greitu metu pas gydytoja pasirodyti, gal jis viska man paaiskins kas kaip ir kodel .taip pat siuo metu man nelab patinka nosies galas.jis vis dar gan didelis bumbuliukas, o va nugarele jau pradejo leistis.Kaip supratau, tokiais atvejais galima suleisti rugsties, kuris panaikina skirtumus, tiesa?man atrodo kazka panasaus dare Dolce Vitai .Noreciau jos paklausti, ar siaip uz tokius dalykus reik papildomai moketi?ar neskauda?
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2012 02 02, 20:04)
Sveikos merginos 4u.gif ,
as jau po keliones, viskas buvo labai smagu  thumbup.gif .
As pati esu jau 1.5 men po op.atrodau dar nelabai kaip.Jei bunu pavargusi, patinimai gal ryskus, jei labiau pailsejusi-galiu ir i vedrodi ziureti  smile.gif Is esmes po truputi ryskeja vaizdas, kaip atrodysiu-ir man visai patinka.Tik va, vakar skaiciau visus pokalbius, kol manes nebuvo.Labai nuliudino/isgasdino Sagutes istorija doh.gif  bei dar vienos paneles, kuriai nosies nugarele paslinko zemyn, nors buvo praeje apie metus po op.Tikrai turiu pripazinti, kad tuomet, kai tik ruosiesi darytis op, viskas atrodo tik baltom spalvom, o paskui pasirodo, kad nera taip viskas paprasta, kaip noretusi.Man, pvz, per ta puse, kur kvepavau gerai, dabar gan sunku kvepuoti, o pro ta, kur isvis neprakvepavau-viskas lab gerai.Zinoma, dar viskas tik gyja, gal kas keisis i geresne puse.Zadu vaziuot greitu metu pas gydytoja pasirodyti, gal jis viska man paaiskins kas kaip ir kodel .taip pat siuo metu man nelab patinka nosies galas.jis vis dar gan didelis bumbuliukas, o va nugarele jau pradejo leistis.Kaip supratau, tokiais atvejais galima suleisti rugsties, kuris panaikina skirtumus, tiesa?man atrodo kazka panasaus dare Dolce Vitai .Noreciau jos paklausti, ar siaip uz tokius dalykus reik papildomai moketi?ar neskauda?

Pas S.V. uz haliurono rugsti moketi nereikia. Kai leidzia, tai nera labai malonus jausmas... Lyg ir neskauda, bet nemalonu. Su plonyte adata tau beda kokius 8 k. Fui.. As kai adatu nemegstu tai man buvo tikrai nemalonu. Siaip MB po tos injekcijos pasake, kad geriau jau nebutu leides, nors man islinkus nosis buvo. Ir mama pasake, kad kai suleido, tai nosis ilga pradejo atrodyt. Dabar net nzn ar leisciausi ta rugsti. Nebent ji dar kazkoki papildoma efekta turi.

O po 1,5 men. dar tikrai nedaug matosi kokia ta nosis bus. Man jau beveik 1,5 m. tai nosis laaaaabai ryskiai skiriasi. Gal forma kazkiek ir panasi, bet bendras vaizdas labai pasikeites i igeraja puse. Apsisarvuok kantrybe ir lauk rezultatu smile.gif
Gerai, kad kai as pasidariau, tai dar nebuvo tiek daug liudnu istoriju, man turbut buvo siek tiek lengviau laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2012 02 02, 19:04)
Kaip supratau, tokiais atvejais galima suleisti rugsties, kuris panaikina skirtumus, tiesa?man atrodo kazka panasaus dare Dolce Vitai .Noreciau jos paklausti, ar siaip uz tokius dalykus reik papildomai moketi?ar neskauda?

leido mna kazkoki geli buvo kokie 3 men po op. Sake, kad laikys apie puse metu, bet jau po kokiu 3 sav neliko ne zenklo sad.gif Skaudeti skauda, nes duria i nosi adata, naturalu smile.gif Bet kenteti galima, asaros nevalingai krito, nes tas skausmas toks keistas smile.gif Moketi papildomai nieko nereikejo, dare kokius 6 durius mano atveju.
Atsakyti
Sveikos,
na as kazkaip supasavau ir praleidau savo op laika.aisku,atsiprasius blush2.gif

kazkaip pabijojau,tvarkysiuos tik galiu,sake busiu bishi patinus,bet kiek tas bishki ir kiek ilgai g.gif
negaliu sedeti namie uzsidarius.i darba reikia,mazas vaikas,i parde ir panasiai.

kas zinot?aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusaite: 04 vasario 2012 - 21:06
QUOTE(sagute_3 @ 2012 01 26, 01:09)
Labukas,
Kai nueme man tvarscius ir as pamaciau rezultata (jau anskciau rasiau, kad urejau ilga ir auksta nosi), man buvo sokas, nosis buvo treumpa riesta ir virsuje kaulas visiskai suplonintas. Turejau atsisesti nes negalejau stoveti, Viksraitis dave amoniako pauostyt ir pasake, kad kaulas mano nosies minkstas todel taip ir gavosi. Nuo to laiko padetis ne gerejo bet blogejo, o ka Viksraitis, sako reikia palaukti metu kaului reikia nusesti ir .t.t/ Praejo metai as vel kreipiausi,  sako kartais reikia daugiau laiko. Manau jis tieisog tempe laika. Bet per ta laika jis dar ikalbejo mane ideti luu implantus (nesurantu kai buvau tokia naivi ir kvaila) jie kainavo 4000 lt, bet jis man nuolaida pritaike smile.gif 3800lt. Po to (velgi anksciau jau minejau, kad man dare endoskopini veido pakelima plius nusprende man dar mano pacios reibalu suleisti i veida kad apvalesnis butu, nes man istikruju endoskopine operacija netiko, nes  nes veidas buvo per plonas,l na nebuvo ten ka kelti. Tikiuosi as aiskiai reiskiu mintis smile.gif Tai va, o to riebalai atirpo ir veidas atrode nelygiai, tuomet as jau pati prasiau, kad man suleistu daugiau riebalu, kad bent i zmogu panasi buciau. As praejau tikra pragara, sumokejau Viksraiciui 26 tukst litu. Paskutinis musu susitikimas buvosi spali, kai jis man galiausiai iseme lupu implantus (beje su jais as negalejau pas dantiste eiti, nes pilnai prasizioti negalejau). Ir zadejo daryti nosies korekcija (apie tai gali placiau pasiskaityti mano akstesniuose pasisakymuosekuo tai baigesi). Kai isgurstu jo pavarde tai mane net nupurto. Bet ka darysi....... Ziurejau laida pries kelias dienas apie nepavykusias plastines operacijas, tai moteris ejogavemis su plakatais, kaip atrode po operacijos, kad zmones zinotu kuo tai gali baigtis. Bet Lietuvoje juk neisi su tokiu lakatu smile.gif Paduoti i teisma manau Lietuvoje nelabai realu, nes pirmas teismas gali testis iki 2 metu ir jei padaves i teisma zmogus nelaimi bylos jis dar turi atlyginti visas teismo ilsaidas......Liudna, bet tokia realybe, tiksliau tokia mano patirtis.

o dieve!prajo nooras verysad.gif
lygiai ta pati planavau ir nosi,ir riebaliukus i veida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 18, 20:12)
nosieskorekcija@gmail.com

pusaite, kuri siuntė į paštą foto, tai žinok, kad nematau didelių problemų  g.gif o iš profilio yra kokia kuprelė ar kažkas kas nepatinka? Viena mergaitė darėsi pas Vikšraitį Aida lyg kažkas dar darašyta prie nicko, tai gali iš senų temų ją susirasti ir pakalbinti  4u.gif

sveika,nu ne,kupreles nera,normali,tik galiuk bulves noriu nuiimti:)
Atsakyti
Pusaite, o pas ka planavai darytis op?
Atsakyti
Pleaseee duokit man slaptazodi, noriu nuotraukas pamatyti.. As puolus i depresija.....Negaliu apsispresti, o man butinai reikia si ar kita menesi operuotis
Atsakyti