QUOTE(Sigitara @ 2012 02 02, 20:04)
Sveikos merginos

,
as jau po keliones, viskas buvo labai smagu

.
As pati esu jau 1.5 men po op.atrodau dar nelabai kaip.Jei bunu pavargusi, patinimai gal ryskus, jei labiau pailsejusi-galiu ir i vedrodi ziureti

Is esmes po truputi ryskeja vaizdas, kaip atrodysiu-ir man visai patinka.Tik va, vakar skaiciau visus pokalbius, kol manes nebuvo.Labai nuliudino/isgasdino
Sagutes istorija

bei dar vienos paneles, kuriai nosies nugarele paslinko zemyn, nors buvo praeje apie metus po op.Tikrai turiu pripazinti, kad tuomet, kai tik ruosiesi darytis op, viskas atrodo tik baltom spalvom, o paskui pasirodo, kad nera taip viskas paprasta, kaip noretusi.Man, pvz, per ta puse, kur kvepavau gerai, dabar gan sunku kvepuoti, o pro ta, kur isvis neprakvepavau-viskas lab gerai.Zinoma, dar viskas tik gyja, gal kas keisis i geresne puse.Zadu vaziuot greitu metu pas gydytoja pasirodyti, gal jis viska man paaiskins kas kaip ir kodel .taip pat siuo metu man nelab patinka nosies galas.jis vis dar gan didelis bumbuliukas, o va nugarele jau pradejo leistis.Kaip supratau, tokiais atvejais galima suleisti rugsties, kuris panaikina skirtumus, tiesa?man atrodo kazka panasaus dare
Dolce Vitai .Noreciau jos paklausti, ar siaip uz tokius dalykus reik papildomai moketi?ar neskauda?
Pas S.V. uz haliurono rugsti moketi nereikia. Kai leidzia, tai nera labai malonus jausmas... Lyg ir neskauda, bet nemalonu. Su plonyte adata tau beda kokius 8 k. Fui.. As kai adatu nemegstu tai man buvo tikrai nemalonu. Siaip MB po tos injekcijos pasake, kad geriau jau nebutu leides, nors man islinkus nosis buvo. Ir mama pasake, kad kai suleido, tai nosis ilga pradejo atrodyt. Dabar net nzn ar leisciausi ta rugsti. Nebent ji dar kazkoki papildoma efekta turi.
O po 1,5 men. dar tikrai nedaug matosi kokia ta nosis bus. Man jau beveik 1,5 m. tai nosis laaaaabai ryskiai skiriasi. Gal forma kazkiek ir panasi, bet bendras vaizdas labai pasikeites i igeraja puse. Apsisarvuok kantrybe ir lauk rezultatu

Gerai, kad kai as pasidariau, tai dar nebuvo tiek daug liudnu istoriju, man turbut buvo siek tiek lengviau laukti