QUOTE(ikkuna @ 2012 06 16, 17:45)
mamulioka, koks ramybe dvelkiantis jūsų postas
Va, aš kažkaip labiausiai dėl to žarnyno valymo pergyvenu. Prieš gimdymą nelabai malonu buvo

O kokius miltelius turite omeny?
O kokį kateterį turite omeny? Šlapimui?

Šypsenėlė (:+2012 06 16, 18:11-->
QUOTE(

Šypsenėlė (: @ 2012 06 16, 18:11)
Sveikutes ,- nevisur zarnyna valo ,pvz .man is vakaro patare - praleisti vakariene ir viskas .O ryte ,kai nuvykau irgi nevale...o kateteri palieka rankoj,kad poto nereiktu vel durti is naujo , nes po operacijos pastato lasine pro ta kateteriuka...
Jo, butent kateteris vaistams leisti, toks netrukdantis daiktas, apie kuri labai lengva pamirst, vos su juom namo neisejau
Nezinau tiksliai tu milteliu pavadinimo, beje, pasikartosiu, as cia tik spelioju, del ko galejo paprasyt atvykt is vakaro...

Kai esu turejus kitokio pobudzio operacijas, turedavau atvaziuot diena pries, po to visa diena baladojausi ligoninej ir tik kitadien operuodavo. Nebijokit,
ikkuna, si operacija yra ne tik gydymas, bet ji atlieka ir tyrimo funkcija. Butent mano atveju daktaras rado tai, ka tik speliojo pamatysias, beje, itariu, kad net ne tokio masto tikejosi pamatyt (turiu omeny endometrioze), labai dziaugiuosi, kad dar salyginai laiku atrado. Drasiai dabar galiu sakyt, kad isivaizdavau ta operacija zymiai baisesne, narkoze sunkesne bei skausmus po ziauresnius (beveik nieko nejauciu dabar, tiesa pasakius, labiau nervina tas pooperacinis pilvo issiputimas).
Beje, mergaites, kurias operavo, po kiek laiko jums atsistate pilvas? Ne tiek ir daug issiputes, ale vis tiek nervuoja...