QUOTE(*Jalta* @ 2012 08 27, 07:50)
Aš manau, kad neverta privačiai operuotis ir mokėti 1500 lt., nebent tikrai sau tai galite leisti. Gydytojai tikrai gerai dirba ir valstybinėse įstaigose ir kai kurie neima net atsidėkojimo vokelio.
Ačiū, nors tokia paguoda, eisiu penktadienį tartis dėl datos, žiūrėsiu ką sakys. Sapnavau šianakt, kad operavausi, brrr.
Papildyta:
QUOTE(Sherbet @ 2012 08 27, 08:44)
Sveikos,
Aš irgi užsirašiau operuotis rugsėjo mėn. Antakalnio klinikose. Laukiau, laukiau, bet matau, kad nieko nebus: kaip sėdėjo ji ten taip ir sėdi, netgi paaugo. Gal dėl to, kad keletą mėnesių visai niekuo nesigydžiau
Man net nebetikrino echoskopu, su ranka užčiuopė ir tiek. Jaučiu, kad truputį duria, bet dar tiek abejonių, ar reikėjo taip skubėt operuot, vis pinasi mintys tarp taip ir ne.
Labiausiai bijau, kaip greit atsigausiu po operacijos, kad galėčiau darbe dirbti, nes pats darbymetis darbe.
Bet jei ta dermoidinė cista kur iš kremzlyčių ir plaukų, tai niekur ji nedings, o išoperavus neataugs, tai taip ar taip reikės operuoti.
O jie negali nustatyt tiksliai neišoperavę, gali tik nuspėti.
Reikės dar temelę iš naujo pasiskaityt, kaip ten su ta savijauta po operacijos.
Papildyta:

Šypsenėlė (:+2012 08 23, 16:26-->
QUOTE(

Šypsenėlė (: @ 2012 08 23, 16:26)
Hello

,na nieko , tik viena karta susirgau ant 19 d. ir tiek,sakau reik jau ehoskopiskai pasidomet

,kaip pas jus pilvas ar pilnai susitrauke

,nu nezinau ,bet man atrodo,kad anksciau ne toks buvo..
Mano pilvas ir taip didžiulis, jei dar išpūs ir nesusitrauks, liksiu kaip balionas