Sveika sugrizus Sherbet, kaip tau jega, kad taip greit paleido, ir kiauside sveika, super
Man gine sake tyrimu rezultatu ateit i ligonine po 10 dienu, na matyt visur sava tvarka.
Mane guldo pirmad 11 ryto, o operuos tik antrad, negaliu kokia nesamone, pabadaut as galejau ir namie. Realiai as ir nei kai nustate cista nei dabar galima sakyt jokiu skausmu nera ir nieko nejauciu. Man visa diskomforta sukele hormoninis vaistas dufastonas. Del krutines tai man is atsiradusios 2,5 cm cistos istrauke skysti ir sugijo, daktaras sake jokiu dufastonu daugiau negerti tai gal gerai bus viskas tada su krutine. Tai va atsargiai su hormonais! Dar man sake mastopatija yra ir mazu cisteliu, bet tu nepunktavo.
I ligonine imu tapkes, treningus, chalata, puodeli, sauksteli, sakute, tualetinio pop, dantu pasta, sepetuka, gal ka praleidau is svarbesniu daiktu? Ar verta, kad draugas (vyras) ateitu budet laukt pries operacija ir iki po jos? Jei ta pacia diena paleido, tai kaip suprantu i tualeta savom kojom bus jegu nueiti? O pasilenkt susilenkt normaliai galima po operac praejus kazkiek? Ar bu o dideliu skausmu po operac? Na kad einant suduria stipriai ir pan.? O dar siulus trauks is zaizdeliu?