Sveikos merginos,
Teko ir man labai netikėtai susidurti su cista ir dar kokia

... Po trečiojo gimdymo, kai mažajai buvo vos 3 mėn, vieną rytą surietė baisus skausmas kairiajame šone. Skausmas iki vėmimo, iki sąmonės netekimo. Nežinojau net kur kreiptis. Vyras nuvežė į Grybo gatvę, ten padarė echo ir nustatė cistą, labai didelę, maždaug 1,5 l stiklainio dydžio

. Gydytoja stebėjosi, kaip per nėštumą niekas jos nematė, nors echo buvo darytas 5 kartus. Gavau extra siuntimą operacijai. Vieną dieną konsultacija, kitą operacija.
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 31, 16:37)
Mergaites, gal kuri patartumet... Suprantu, visur dirba gydytojai, ir visur jie, ko gero, neblogi.. Bet niekas is pazistamu nebuvo susidures su sia sfera, del to esu siek tiek pasimetus - kur siulytumet kreiptis del diagnozes patvirtinimo, i Santariskes ar i Antakalnio ligonine? Ir siaip, tik grizusi namo, pagalvojau - kuria gi tiksliai Antakalnio ligonine daktare omeny turejo ...

Yra ta didele Antakalnio poliklinika, o yra dar toliau kazkokiu ligoniniu susigrudusiu... Oi, susinepatoginau, vienu zodziu, geda peleda...
Aš operavausi Raudonajam Kryžiui, dabar lygtai Santariškių Naujamiesčio filialas vadinasi, pas gyd. Ireną Kirilovą. Superinė gydytoja

. Ji jau daug metų užsiima ginekologinėmis operacijomis. Ji kiekvieną trečiadienį nuo 12 val. konsultuoja moteris.