Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 16, 14:57)

Nesvelninu. Noriu ne toki rimta padaryt bigsmile.gif

na va, trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių.. biggrin.gif Tai ko verta mūsų diskusija? Ogi geriau negaišti laiko ir nepatarinėti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 16, 12:44)
as pagalvociau, apie tai kad terasa daryt per visa isorines sienos ilgi ir tai, kad zidini daryt desinaime kampe. Daryciau dviguba, t.y. deciau du indeklus ir naudociau viena zinini is lauko puses (atvira), o kita viduje.
Jei techniskai tai pavyksta tai visai neblogai turetu atrodyt.
Tiesa tas svetaines kampas ma kazkaip ne vietoj atrodo  g.gif
ape TV vieta ir svetaines baldus (nebutinai kampini varianta) dar reiktu gerokai pamastyt.

dėl terasos per visą ilgį svarstom, tai tuo pačiu ir apie dvigubą židinį reikės pasvarstyti. šiaip idėja man patinka, ačiū 4u.gif
dėl svetainės kampo, tai pirmam poste rašiau, kad į visą baldų papaišymą nekreipkit dėmesio, čia architektė tiesiog padėliojo, kaip jai atrodo. o kaip jums atrodo, kur TV dar tinka? aš kažkaip apart tos dešinės ilgosios sienos nematau variantų g.gif dabar tik va į planą bežiūrint mintis kilo, o jei prie kairėj pusėj esančios sienelės, kuri į virtuvės zoną išsikiša?

ai, ir dar vienas klausimas: 70cm pločio langas ne per siauras? čia as konkrečiai apie vonios langą klausiu (vonia dešinėj pusėj, įėjimas iš miegamojo). aukštis lango brėžiniuose numatytas 1500cm. tai man kažkaip atrodo, kad jis bus siauras ir ilgas g.gif ir tą vonios langą noriu centruoti, kažkaip neisižiūri man kampe įkištas. tada vonią statytume palei langą prie dešinės sienos. jau turiu vieną argumentą prieš tokį vonios statymą - kad kai su dušu prausies, langas apsilaistys g.gif

dar kartą įdedu planą, kad nereikėtų atgal ieškoti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 16 gruodžio 2011 - 14:07
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 16, 15:35)
Grazu, bet jei visas namas tik balta ir ruda, nebus nuobodziai g.gif

Butu malonu ir su tavim susipazint  tongue.gif
Papildyta:
Ir plyteles juoda balta sachmatais man kazkodel niekad nepatiko g.gif

Visu pirma, tai nuobodu kam? Seimininkams tikriausiai tokia spalvine gama patinka. O tie, kas nori spalvu fiestos, tai jie ir nesirinks tokiu spalvu niekada. Bet is principo, tai jie gyvens ir dziaugsis kiekvienas savo namais juk, koks jiems skirtumas, kaip pasidare kaimynas, jei jiems patiems gera. Ir nors man artimesne dusiai butu "ramesne" spalvu palete namuose, bet as pasigrozeciau ir spalvotu variantu, kad tik jis butu skoningai atliktas wub.gif
O kaip tau atrodo tavo pacios namo spalvos? ax.gif rolleyes.gif

Yra fotoreportazu is kelioniu, ten imesdavau nuotrauku ir su savimi - as nesislapstau, tik retai ilendu i kadra biggrin.gif O tiek nuotrauku, kiek pas tave tai as tikrai neturejau ir neturesiu, nepatinka man fotografuotis, nors tu ka biggrin.gif

Koks skirtumas patinka ar ne? Juk dedam ne tam, kad atkartoti, o tam, kad pasimokyti, pasisemti ideju smile.gif Svarbu, kad mes izvelgtumeme pavyzdziuose mokejima ar nemokejima suderinti spalvas, stilius, baldus, aksesuarus, pamatytumeme, kaip kartais atrodo menkos detales keicia visa patalpa, kaip islaikomas (ar neislaikomas) bendras stilius. Mokytis reikia is pavyzdziu, o ne tiesiog bandyti aklai sekti ir paskui stebetis, kad nesugebame padaryti taip kaip paveiksleliuose. As pastebejau, kad man nesigavo tai, i ka savo laiku per mazai demesio kreipiau, nepastebedavau niuansu, smulkiu detaliu svarbos. Dabar atidziai issinagrineju pavyzdzius, kad suprasti, kame ta graziu namu paslaptis slypi biggrin.gif Kalidu tikriausiai neisvengsiu ir toliau, o kai kuriu jau ir nepataisysiu, bet norisi kuo maziau ju ateityje padaryti.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 12 16, 15:02)
na va, trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių..  biggrin.gif Tai ko verta mūsų diskusija?  Ogi geriau negaišti laiko ir nepatarinėti...  biggrin.gif

Patarimai gerai, tik ne visais pasinaudosiu. Tikrai nebuvo beverte diskusija.
O kas nenori gaisint laiko, geriau isvis nesedet supermamoj lotuliukas.gif

ACIU VISOMS friends.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Trumpas intro i nuotraukas:
Namas pastatytas modernia dvasia, tad neuzmetykit pomidorais uz lubas, isplanavima ir t.t. pomidorai2.gif
Norime tokio moderniai - klasikinio interjero.
Siuo metu kazka perdaryti nera lesu galvojam po truputi baldus susipirkinet, gamint, gal kokia nedideles detales klasikai pritaikyt...
Jau yra nupirktas stalas jis nuotraukose stovi busimoje virtuveje.
Galvojame tokio atspalvio virtuvini daryt su sviesiu stalvirsiu(o gal atvirksciai g.gif )
Na, o priesais zidini mastom deveta komplektuka rudos spalvos nuziurejau Klaipedoje (tas kuris ant lentynos po desine). Jis tokio rudo pliuso, ir mazai, neperkrautai medzio droziniu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Laiptai jau nudazyti sienu spalva...dar nesumastem tureklai kokie bus, nesinori sienos uzgozti...Norisi kokiu lengvu turekliuku (netiks, o labai norejau baltus, klasikinius)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 16 gruodžio 2011 - 14:17
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 16, 15:12)
Jau yra nupirktas stalas jis nuotraukose stovi busimoje virtuveje.
Galvojame tokio atspalvio virtuvini daryt su sviesiu stalvirsiu(o gal atvirksciai g.gif )

Laiptai jau nudazyti sienu spalva...dar nesumastem tureklai kokie bus, nesinori sienos uzgozti...Norisi kokiu lengvu turekliuku (netiks, o labai norejau baltus, klasikinius)

O kodel negalima baltu tureklu?
Pakopos ir porankis langu spalvos, o pagaliukai balti, ju forma galima rast ne visai klasikine. Virtuvinis irgi kaip pagaliukai baltas/kreminis, o stalvirsis kaip langai-pakopos-porankis.
Na cia as taip ismasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 16, 14:33)
Na cia tai jau man absurdas visiskas  blink.gif Lova perkama ne pagal amziu (nekalbam apie leliukus), o jei gera lova tai gali ir iki gyvenimo pabaigos atitarnauti, tai apie koki cia soliduma ir zmogaus amziu kalba eina?

Manau,jaunos poros renkasi lengvesnio tipazo lovas. O "sunkioji" klasika priimtina vyresnio amziaus zmonems.
Bet nesinori su tamsta gincytis,nes vis tiek jus visais atvejais teisi.
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 12 16, 16:02)
Manau,jaunos poros renkasi lengvesnio tipazo lovas.

O as manau, kas kam patinka, tas ta ir turi.
Ir kad as apie 30-ies (MB apie 40), netinkami tokiai lovai, tai cia jau man visiskai nesamone. Cia tik mano nuomone ir gerbiu tavo nuomone, kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 12 16, 17:02)
Manau,jaunos poros renkasi lengvesnio tipazo lovas. O "sunkioji" klasika priimtina vyresnio amziaus zmonems.

O kas jei ji priimtina ir jaunesnio amziaus zmonems? g.gif Jie neturi skonio, neatitinka standartu, jiems ten nebus gera gyventi, jie niekaip nesugebes isirengti tokio interjero? g.gif Gincytis nenoriu ir as, bet bent jau galetumete pagristi savo samprotavimus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 16, 17:17)
O kas jei ji priimtina ir jaunesnio amziaus zmonems?  g.gif  Jie neturi skonio, neatitinka standartu, jiems ten nebus gera gyventi, jie niekaip nesugebes isirengti tokio interjero?  g.gif  Gincytis nenoriu ir as, bet bent jau galetumete pagristi savo samprotavimus  g.gif

Buna ir isimciu, kaip ir visur. Ir nieks ju nenuraso,kaip neturinciu skonio.

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 16, 17:14)
O as manau, kas kam patinka, tas ta ir turi.
Ir kad as apie 30-ies (MB apie 40), netinkami tokiai lovai, tai cia jau man visiskai nesamone. Cia tik mano nuomone ir gerbiu tavo nuomone, kiekvienam savo.

Jeigu tik jums gerai, tai man irgi gerai. Nebenoriu plestis,nes rytorasa gerai parase.
Kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 12 16, 17:29)
Buna ir isimciu, kaip ir visur. Ir nieks ju nenuraso,kaip neturinciu skonio.

Amzius aplamai labai slidus reikalas. Kai pradejom projektuoti, man buvo 31, kai statyti - 32. Neuzilgo man bus 39 ir mes vis dar isirenginejam namus. Cia kazin kada as buvau jauna ir kazin kada pasolidejau ar dar pasolidesiu? Ir nuo kada jau tuos baldus reiktu keisti, jei pradzioje nusiperki jaunatviskesnius, kada ta lova jau pradeda nebedereti. g.gif Absurdas kazkoks gaunasi, tiesa? ax.gif
Aisku, kai kalbama apie stilius, namu interjera, yra vartojama tokios savokos, kaip jaunatviskas, gaivus, sunkus, solidus. Bet dar negirdejau, kad butu sakoma, jog tokiame galima gyventi iki tiek metu, o sitame tik nuo tiek. Nauja skirstyma jus cia ambre sumastete. Jei jums tai padeda isirenginejant, kad nepadaryti kazkokiu klaidu, tai puiku.
Dar suprasciau, jei butu kalbama apie pakelimo mechanizma i antra auksta, kuris siaip jau reikalingas zmogui amziuje, na bet lova, komoda, spinteles....
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 16, 15:12)

man uzkliuvo si foto.
Labai idomus langu isdestymas (uz laiptu).
Papasakokit, kokias uzuolaidas planuojate pritaikyti siems langams?
labai idomu blush2.gif
Atsakyti