QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 16, 15:35)
Grazu, bet jei visas namas tik balta ir ruda, nebus nuobodziai
Butu malonu ir su tavim susipazint
Papildyta:
Ir plyteles juoda balta sachmatais man kazkodel niekad nepatiko
Visu pirma, tai nuobodu kam? Seimininkams tikriausiai tokia spalvine gama patinka. O tie, kas nori spalvu fiestos, tai jie ir nesirinks tokiu spalvu niekada. Bet is principo, tai jie gyvens ir dziaugsis kiekvienas savo namais juk, koks jiems skirtumas, kaip pasidare kaimynas, jei jiems patiems gera. Ir nors man artimesne dusiai butu "ramesne" spalvu palete namuose, bet as pasigrozeciau ir spalvotu variantu, kad tik jis butu skoningai atliktas
O kaip tau atrodo tavo pacios namo spalvos?
Yra fotoreportazu is kelioniu, ten imesdavau nuotrauku ir su savimi - as nesislapstau, tik retai ilendu i kadra

O tiek nuotrauku, kiek pas tave tai as tikrai neturejau ir neturesiu, nepatinka man fotografuotis, nors tu ka
Koks skirtumas patinka ar ne? Juk dedam ne tam, kad atkartoti, o tam, kad pasimokyti, pasisemti ideju

Svarbu, kad mes izvelgtumeme pavyzdziuose mokejima ar nemokejima suderinti spalvas, stilius, baldus, aksesuarus, pamatytumeme, kaip kartais atrodo menkos detales keicia visa patalpa, kaip islaikomas (ar neislaikomas) bendras stilius. Mokytis reikia is pavyzdziu, o ne tiesiog bandyti aklai sekti ir paskui stebetis, kad nesugebame padaryti taip kaip paveiksleliuose. As pastebejau, kad man nesigavo tai, i ka savo laiku per mazai demesio kreipiau, nepastebedavau niuansu, smulkiu detaliu svarbos. Dabar atidziai issinagrineju pavyzdzius, kad suprasti, kame ta graziu namu paslaptis slypi

Kalidu tikriausiai neisvengsiu ir toliau, o kai kuriu jau ir nepataisysiu, bet norisi kuo maziau ju ateityje padaryti.