ai ka cia berodysi... nesu interjiero dizainere , tiesiog kuriu savo namus , su seimos nariu norais , isitikinimais ir tai toli grazu nuo zurnalu puslapiu
Seima is 5, kadangi turi didele seimyna,tai ir pagalvojau,kad reiktu kazko patogesnio,kad smagu butu visiems butu pasedet.
Reikia tokio aukso viduriuko.
Tegul buna harmonija mumyse ir mus supancioje aplinkoje

Tegul buna harmonija mumyse ir mus supancioje aplinkoje

Va ir as pagalvojau apie tuos seima is 5 nuziuretus baldus, kad jie nebus jum patogus. Man asmeniskai tai ir ju isvaizda per daug pretenzinga, nors sitie dar tokie nuosaikesni, nei daugelis kiek tenka matyt tokio stiliaus. As tokia Lauksvos sofute buvau sau nuziurejus, tai kai saviskiui parodziau parduotuvej, jis atsisedo ir pareiske, kad sau ne uz ka tokios nenori-nepatogi. O sitie senoviniai tai kiek zinau dar nepatogesni buna. Ir jusu tikrai seima nemaza, gal bandyti pirkti kazka tokio praktiskesnio ir patogesnio, o paskui su foteliukais zaisti tokio stiliaus senovinio?

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 16, 23:24)
1. Ir kokie dar nesuderinamumai? Kas liecia interjera, tai sakyciau net labai panasiai norim (neskaitant visai smulkmenu), o kas liecia buda, tai kazkiek skiriames, jis ramesnis uz mane, o as kaip ugnis, bet labai puikiai viens kita papildom. As ir nenoreciau vyro su tokiu temperamentu kaip as ar su tokiu uzsispyrimu. Labai svarbu jausmai ir tik jausmai ir noras, stengimasis juos islaikyti. O tas viskas tinka netinka tai daznai ir nepasiteisina. Nu gyvena zmones to pacio amziaus ir ka... jei nemoka, nenori gyvent ir skiriasi.
Speju, kad cia irgi galima butu diskutuot iki nugriuvimo, bet teisybes nebus vienos.
Nusisypsok, standartu gyvenime nera
2. Zodziu, jei dabar ka patarinesim, tai reiks viska isknyst is zmogaus vidaus, visa gyvenima, charakteri, su kuo gyvena, ko nori ir kokios pozos priimtinos:lotuliukas:
.. Tada lengviau ir del interjero bus patart
. Jo, ir dar savo foto pridet, o jei su vyru, tada dar geriau patarsim 
Speju, kad cia irgi galima butu diskutuot iki nugriuvimo, bet teisybes nebus vienos.
Nusisypsok, standartu gyvenime nera

2. Zodziu, jei dabar ka patarinesim, tai reiks viska isknyst is zmogaus vidaus, visa gyvenima, charakteri, su kuo gyvena, ko nori ir kokios pozos priimtinos:lotuliukas:

1. iš šio posto galutinai supratau, kad nesupratai nei ką aš tau norėjaau pasakyti, vei ką vida777... Nesuderinamumas ne tarp tavęs ir tavo brangiausiojo.. ai...

2. na nereikia čia taip ironiškai, nebūtina žmogų išnagrinėti iki smulkmenų, bet žmogaus vidus ir aplinka turi derėti, kitaip gaunasi chaosas..

QUOTE(juodaake25+ @ 2011 12 17, 01:22)
labas vakaras 
Seniai skaitineju tik pasireikst nera kur..jauciuos dar neatradus savo skonio namuos..beje ir namai tai tik netvarkytos sienos.
Smagu cia pas jus, silta..budavo
Paskutiniai puslapiai bandant ipirst vieni kitiems savo nuomone- kazkas nemalonaus..
Kiekvienam savo juk, negi taip sunku tai suprast, ir kazkodel kai renkames tai pabreziam kai kritikuojam-pamirstam..et..grazaus vakaro ir maziau pykciu..grazi tema juk..klasika

Seniai skaitineju tik pasireikst nera kur..jauciuos dar neatradus savo skonio namuos..beje ir namai tai tik netvarkytos sienos.
Smagu cia pas jus, silta..budavo

Paskutiniai puslapiai bandant ipirst vieni kitiems savo nuomone- kazkas nemalonaus..
Kiekvienam savo juk, negi taip sunku tai suprast, ir kazkodel kai renkames tai pabreziam kai kritikuojam-pamirstam..et..grazaus vakaro ir maziau pykciu..grazi tema juk..klasika

savo nuomonės čia niekas per prievartą neperša.. Jeigu žmogus kažko klausia, tai merginos ir pataria...

Sveika atvykusi ir drąsiau junkis ..

Labas rytas 
Drasiai jungtis nejauku, nes kogero dar pati nezinau ko savo namuose noriu, pirmiausia tai namas renovuojamas todel nes baisoka ir rodyt, dabar dar pabaisiukas stovi.
Sunkiajai klasikai dar jauciuos "nedaaugus" kaip ir auksui
Paziureti grazu bet saves tokioj aplinkoj neisivaizduoju..
Kol kas gyvenam bute, jame gyvenom ilgai ir jame "augo" mano skonis aplinkai, galiu tik drasiai pasakyt kad bandysiu islaikyt vientisuma name, nes dabar tai vaiku kambarys zalias, virtuve ryskiai geltona kambarys ruzavas, o koridorius isvis kazkoks nesusipratimas
(cis jau pergyventas ryskumo norejimas) tai vat traukia mane misinukas klasikos modernumo ir provanco..et na ir isipleciau gi...
Seima is 5 man labai grazi Jusu sienu spalva gal pakuzdesite kokia ten spalva..planuoju name islaikyt nuo gelsvos iki rusvos spalvos visas sienas pirmam aukste, antrame, mansardoj karaliaus vaikai tai klasika ten matyt bus isvis moderni

Drasiai jungtis nejauku, nes kogero dar pati nezinau ko savo namuose noriu, pirmiausia tai namas renovuojamas todel nes baisoka ir rodyt, dabar dar pabaisiukas stovi.

Kol kas gyvenam bute, jame gyvenom ilgai ir jame "augo" mano skonis aplinkai, galiu tik drasiai pasakyt kad bandysiu islaikyt vientisuma name, nes dabar tai vaiku kambarys zalias, virtuve ryskiai geltona kambarys ruzavas, o koridorius isvis kazkoks nesusipratimas

Seima is 5 man labai grazi Jusu sienu spalva gal pakuzdesite kokia ten spalva..planuoju name islaikyt nuo gelsvos iki rusvos spalvos visas sienas pirmam aukste, antrame, mansardoj karaliaus vaikai tai klasika ten matyt bus isvis moderni

QUOTE(ambre @ 2011 12 16, 21:26)
Noreciau panasiu sviesiu baldu, tik prasau pasidalinkite patirtimi kokios teksturos, atspalvio baldai maziausiai teplus.

QUOTE(juodaake25+ @ 2011 12 17, 11:47)
Labas rytas 
(cis jau pergyventas ryskumo norejimas) tai vat traukia mane misinukas klasikos modernumo ir provanco..et na ir isipleciau gi...

QUOTE(Tiupis @ 2011 12 17, 10:52)
Noreciau panasiu sviesiu baldu, tik prasau pasidalinkite patirtimi kokios teksturos, atspalvio baldai maziausiai teplus.
O gal visigi atsisakyti sitos minties, kol vaikas mazas?
Na oda netraukia nors tu ka..

Tikrai nereikia baimintis sviesesniu spalvu baldu auginant vaikus - rinkites sau patinkancia spalva, bet investuokit i isskirtines kokybes audini

Auginu tris vaikus (is ju maziausiam dar tik 2 metai - taigi jis ypatingas tepliorius

Is patirties galiu pasakyti, kad esme ne spalvoje, o audinyje - kokybiskas audinys maziau teplus ir gerai valosi, o nekokybiskas - burbuliuojasi, greitai devisi ir tepasi. As pavalau viena kita atsirandancia demele skudureliu (kartais uztenka vandens, kartais panaudoju baldu apmusalu valymui skirta priemone) ir koki karta per metus padarau generalini valyma su putomis. Tiek to valymo

Pries pusmeti drauge nusipirko sviesu kampa is maziau kokybiskos medziagos nei manieji antikvariniai baldeliai - jos kampas jau susitrynes, demetas ir atrodo apgailetinai

Taip pat skaiciau, kad yra audinius impregnuojanciu priemoniu ir tokiomis priemonemis galima apdoroti baldinius audinius dar prie spradedant naudoti - manau verta tuo pasidometi

QUOTE(Cobre @ 2011 12 16, 19:18)
kad jau nebezinau kokius baldus traukti

Veliau seima is 5 prasitare, kad jai lyg ir kitokie baldai labiau patiktu... Tiek to.
Tiesa pasakius tie baldeliai su "ausimis" man irgi abejoniu kelia del patogumo (jeigu jo reikia).
QUOTE(Svarstykle @ 2011 12 17, 11:55)
Svarstykle, kad jau pasirodei, pasakyk prasau, kaip ten tavo austrijetes virtuveje pasiutos.
Ar per vertikalias siules audinys klostelemis suklotas ir persiutas, ar tiesiog sutrauktas per pacia siule? Labai graziai atrode, tik nebepamenu kaip padaryta

QUOTE(ambre @ 2011 12 17, 11:20)
Seima is 5, kadangi turi didele seimyna,tai ir pagalvojau,kad reiktu kazko patogesnio,kad smagu butu visiems butu pasedet.

as irgi rinkciausi (ir issirinkau) butent taip. As pirkau dvi dideles sofas, kad musu keturiu asmenu seimyna kuo patogiau vakarais issidrebtu. Ir, kad draugams atejus nereiktu susigrudus sedeti. Todel ir paklausiau, kas bus kampe tame kambaryje ir kur bus televizorius, nes tie baldeliai grazus (dabar suabejojau ar apie tuos galvoju

Kai paaiskejo, kad dar ir bus valgomojo komplektas salia ir sakyciau toks nemazas, tai man aplamai nemazai abejoniu kilo. Man noretusi (bet cia jau toks mano grozio supratimas, gal seimininkei kitaip graziau), kad svetaines baldeliai butu to kambario asis. O ar nebus taip, kad per smulkus jie bus palyginus su valgomojo baldais?

QUOTE(mamutas @ 2011 12 17, 13:56)
gal senas nuotraukas matei?

QUOTE(vida777 @ 2011 12 17, 14:23)
desiniausiai man pasirode tie rudi ant lentynos.
As irgi apie juos galvojau

Papildyta:
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 16, 16:12)
Na, o priesais zidini mastom deveta komplektuka rudos spalvos nuziurejau Klaipedoje (tas kuris ant lentynos po desine). Jis tokio rudo pliuso, ir mazai, neperkrautai medzio droziniu...

Vida, na, kad viskas tvarkoje, ten kur reikia ziurejom

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 17, 01:13)
Ach vat kaip.
Buvo idomi diena supermamoj
, labanakt
Kazkaip ryte uzsiminiau kad jau turim virtuvej sala, bet nieks nesuregavo, turbut buvo idomesniu dalyku
Buvo idomi diena supermamoj

Kazkaip ryte uzsiminiau kad jau turim virtuvej sala, bet nieks nesuregavo, turbut buvo idomesniu dalyku

parodyk savo virtuvini su sala, ir kedes pristum kurios prie jos stoves. Man idomu

ir jei gali sala nufotkink ne tik is valgomojo puses, bet ir is virtuves puses.