Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 19, 15:23)
Tai jei ne TAS zmogus, cia kita kalba.

Na kokia tu idomi, ne apie zmogu juk kalba eina, procesas man pats jau toks idiotiskas doh.gif O zmogus tuo metu buvo tas, veliau viskas pasikeite. Zodziu duok man koki nori princa, vestuves man taip ir liks bereikalinga ceremonija.

Gerai, baikime sia tema, ko gero tiesiog nepagalvoji, kad zmones skirtingi buna ir skirtingus poziurius i tam tikrus dalykus turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 19, 14:30)
Na kokia tu idomi, ne apie zmogu juk kalba eina, procesas man pats jau toks idiotiskas  doh.gif  O zmogus tuo metu buvo tas, veliau viskas pasikeite. Zodziu duok man koki nori princa, vestuves man taip ir liks bereikalinga ceremonija.

Gerai, baikime sia tema, ko gero tiesiog nepagalvoji, kad zmones skirtingi buna ir skirtingus poziurius i tam tikrus dalykus turi  biggrin.gif

Viska as suprantu tongue.gif . Kiti ir Kaledu nemegsta ir gimtadieniu, kitiems ir vaiku nereikia. Visi mes skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 18, 21:22)
kvietkai, as ant siu baldeliu nesedejau, bet pries pirkdama gerai isitikinciau ar tos pagalves stabiliai laikosi, itariu kad bus vargas su jais del patogumo).
Kazkada mane Vida pamokino del tu pagalviu ir del suskirstytos sediosios dalies, daba labai isranki pasidariau, nezinau kaip paciai reiks nusipirkt  doh.gif

Gal galetumet ta "pamokyma" pakartoto? Man idomu butu del tu pagalviu ir del suskirstytos dalies tokia lengva paskaitele:)))
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2011 12 19, 17:14)
Gal galetumet ta "pamokyma" pakartoto? Man idomu butu del tu pagalviu ir del suskirstytos dalies tokia lengva paskaitele:)))

Kuo ju maziau, tuo tvarkingiau atrodo. Reiktu ziureti, kad bent jau sedimoji dalis butu vientisa.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 19, 16:20)
Kuo ju maziau, tuo tvarkingiau atrodo. Reiktu ziureti, kad bent jau sedimoji dalis butu vientisa.

ax.gif sakiau gal cia ne tik del tvarkingumo:) Aisku ir del patogumo dar turbut.
dabar ziuriu i savo dviviete sofa, jinai suskirtyta i dvi dalis, tai kazkaip jokiu problemu (kai dviese sedi biggrin.gif aisku ). O trise manau ar suskirstyta ar nesuskistyta vis tiek jau sunkiai isitenki..
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 19, 14:28)
Cia rudeni, kai saule leidzias wub.gif :
user posted image

g.gif O cia nuolatine teliko vieta pas tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 19 gruodžio 2011 - 15:28
QUOTE(daffni @ 2011 12 19, 17:26)
O trise manau ar suskirstyta ar nesuskistyta vis tiek jau sunkiai isitenki..

Nuo dydzio priklauso juk, pas mus trys laisvai, o prie noro ir keturi susesti gali. Jei butu suskirstytos, manau jau ne taip smagu butu tam, kuris i tarpeli pakliutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2011 12 19, 15:26)
ax.gif sakiau gal cia ne tik del tvarkingumo:) Aisku ir del patogumo dar turbut.

del tvarkingumo tai taip - pasedejus reikia visada pataisyti, o del patogumo - dar ir ziureti kur sedies.
Kai kurios dvivietes sofos buna pakankamai placios, galima atsisesti net trise, bet kas gi ses i pagalviu tarpa ax.gif .
Atsakyti
[quote=Rytine Kava 10,2011 12 19, 13:30]Visada patikdavo kazkokios mintys ir zinojau, kad kazkur kazka klijuosiu.
O dabar nusprendziau, kad miegamajam virs lovos bigsmile.gif
Sitie zodziai man seniai uzkliuve  thumbup.gif
user posted image

Grazu, tik pagalvojau, kad deciau i remelius, tada kabinciau, kad galeciau jei nebepatiks pakeist... thumbup.gif

Man skubiai pasakykit kas raset apie grindu alyvavima, parsivezem laiptu pakopas, bet vyras lakuot nori, o kaip ten su tuo alyvavimu, kazkada gal cia skaiciau, kad labai gerai uzsitepa, jei ir nusibrezia kas... dar lyg nuotrauka buvot ikele kazkuri... Kokiu ten tu alyvu buna, kaip su spalva? As labai noreciau , kad bent jau dabar naturali spalva butu, aisku, su laiku patamsetu... O ir pagyvenus galima, gi peralyvuot tamsiau, bet sviesiau jau nebeperalyvuosi. Taigi, kol kas sakau, naturalia palikt spalva, tik koks alyvos pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 19 gruodžio 2011 - 18:59
QUOTE(daffni @ 2011 12 19, 16:26)
  g.gif O cia nuolatine teliko vieta pas tave?

Taip, buvom cia iskart numate. O kodel klausi?

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 19, 19:48)

Grazu, tik pagalvojau, kad deciau i remelius, tada kabinciau, kad galeciau jei nebepatiks pakeist... thumbup.gif
Man skubiai pasakykit kas raset apie grindu alyvavima, parsivezem laiptu pakopas, bet vyras lakuot nori, o kaip ten su tuo alyvavimu, kazkada gal cia skaiciau, kad labai gerai uzsitepa, jei ir nusibrezia kas... dar lyg nuotrauka buvot ikele kazkuri... Kokiu ten tu alyvu buna, kaip su spalva? As labai noreciau , kad bent jau dabar naturali spalva butu, aisku, su laiku patamsetu... O ir pagyvenus galima, gi peralyvuot tamsiau, bet sviesiau jau nebeperalyvuosi. Taigi, kol kas sakau, naturalia palikt spalva, tik koks alyvos pavadinimas?

I remelius irgi variantas thumbup.gif

Mes kai grindis pirkom, mums pasiule alyva. Po to duris alyvavo MB su ta pacia, o pusei nupirko alyvos is kazkur kitur pigiau, tai ir matosi skirtumas cool.gif
Atsakyti
[quote=šeima iš 5,2011 12 19, 19:48]
[quote=Rytine Kava 10,2011 12 19, 13:30]Visada patikdavo kazkokios mintys ir zinojau, kad kazkur kazka klijuosiu.
O dabar nusprendziau, kad miegamajam virs lovos bigsmile.gif
Sitie zodziai man seniai uzkliuve  thumbup.gif
user posted image

[/quote]

cia Cobre gales pkomentuos, ji ir eksperimentus su savo alyvuotom grindim isdarinejo, tik nepamenu ar sioj temoj ar grindu temoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 20, 01:16)
cia Cobre gales pkomentuos, ji ir eksperimentus su savo alyvuotom grindim isdarinejo, tik nepamenu ar sioj temoj ar grindu temoj  g.gif

gal sitoj.. rolleyes.gif nepamenu.
O ka ten komentuoti blush2.gif kai isteps alyva, tai savaime jos kazkiek patamses, nebent dar pasviesinti jas pries tai, o gal yra speciali alyva, kad balintu grindu efektas butu, jau nepamenu, svarsteme ir toki varianta, bet atmetem.

viskas ko gero. tik nepagailekite gerai alyvai pinigeliu, manau skundziasi alyvuotomis grindimis tie, kas pataupo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Lengvos klasikos gerbejoms:
http://www.interjera...gyvenamasis-762
Atsakyti