Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

[quote=*Kristal*,2011 12 13, 16:34]
o gal kuri matėte kur ieškoti tokių tapetų kaip šioj nuorodoj blush2.gif

Manau tokie tapetai ne problemna, tik reikia nepatingeti pasikuisti kataloguose
Atsakyti
Praeitoj temoj nemažai atsiliepė turinčių Dvarčionių keramikos Travertino kolekcijos plyteles. Man labai įdomu ar pas visas grindų plytelės buvo iš tos pačios kolekcijos, o jei ne, kaip pavyko suderinti?
Esu pasimetus sienų ir grindų plytelių derinime, turbūt jei raštas yra ant sienų, tai grindys turėtų būti neutralios ir atvirkščiai?

Rasytee, aš irgi būčiau už III šviestuvą ir Vidos777 argumentai man atrodo įtikinantys 4u.gif
Papildyta:
[quote=kristi777,2011 12 13, 16:38]
[quote=*Kristal*,2011 12 13, 16:34]
o gal kuri matėte kur ieškoti tokių tapetų kaip šioj nuorodoj blush2.gif

[/quote]
Dubingių parduotuvėj labai daug katalogų, visam pusdieniui žiūrėjimo mirksiukas.gif
Man irgi reik prisiruošt pasikuisti koridoriui tapetų smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 13 gruodžio 2011 - 17:19
QUOTE(kristi777 @ 2011 12 13, 18:38)

QUOTE(Kristaline @ 2011 12 13, 19:21)
Dubingių parduotuvėj labai daug katalogų, visam pusdieniui žiūrėjimo  mirksiukas.gif

kad katalogų daugybė tai ne naujiena, o Dubingiuose ir pusdienio neužtenka 4u.gif tik žinot kaip būna, gal kartais kuri konkrečiai žino blush2.gif

Kristaline, tai pas Jus akivaizdu kad grindinės ne iš tos serijos ar čia tik apsidraudimui klausiat ax.gif pas mus plytelės dar dėžėse net nežiūrėjau ar kas ten nedera g.gif
Atsakyti
RytineKava, tavo tulikas tuoj paklius į rekordų knygą,kaip daugiausiai komentarų ir siūlymų sulaukęs lotuliukas.gif ir citavimų.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 13, 22:30)
RytineKava, tavo tulikas tuoj paklius į rekordų knygą,kaip daugiausiai komentarų ir siūlymų sulaukęs lotuliukas.gif ir citavimų.

Bet tai gal geriau taip, nei matyt, kad kazka darai ne taip ir nieko nedaryti. Juk visai smagu, kai abejoji, su kazkuo pasitarti.
Man del namu klausimu daug nekyla. Bet va kas liecia aplinka, tai toje temoje as jau irgi kai kurioms tikriausiai kaip okupante atrodau su savo kiemeliu biggrin.gif Na bet ten man kazkaip reikia patarimu, tai ko nepasinaudoti kitu patirtimi, ziniomis, idejomis mirksiukas.gif ax.gif
Papildyta:
As tai prie daffni virtuves toliau lendu: gal tiks tokia virtuve, kaip simetrijos pavyzdys

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 13, 21:02)
Bet tai gal geriau taip, nei matyt, kad kazka darai ne taip ir nieko nedaryti. Juk visai smagu, kai abejoji, su kazkuo pasitarti.

mirksiukas.gif aš iš jūsų visų mokausi. Nepykit. 4u.gif nesu bloga,tik kartais neatlaikau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 gruodžio 2011 - 21:46
QUOTE(Tiupis @ 2011 12 13, 12:21)
Idomus Rita5 pamastymai, taciau toks lango ireminimas man altoriu primena..  unsure.gif nebent ta balta kvietka pasalinus.

Merginos, klausimas ne i tema  blush2.gif tos kurios turite trisluoksnes parketlentes - klijavote jas prie grindu ar dejote paklota?  cool.gif

mes klijavom

o del wc foto lotuliukas.gif tai labai puiku kad deda foto savo wc o ne tik graziom internetinem nuotraukom viska iliustruoja .
labai lengva pasakyti ar parodyti internete kas grazu bet savo namuose ne taip jau lengvai viskas gaunasi unsure.gif bent jau man
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 13, 22:02)
Man del namu klausimu daug nekyla. Bet va kas liecia aplinka, tai toje temoje as jau irgi kai kurioms tikriausiai kaip okupante atrodau su savo kiemeliu  biggrin.gif Na bet ten man kazkaip reikia patarimu, tai ko nepasinaudoti kitu patirtimi, ziniomis, idejomis  mirksiukas.gif  ax.gif
Papildyta:
As tai prie daffni virtuves toliau lendu: gal tiks tokia virtuve, kaip simetrijos pavyzdys

user posted image

Nu nebutum gyvate jei nelistum 4u.gif
Merginos, man irodete kad simetrija virtuvej geris, tik vyras uzsispyres nesutinka rozeciu patraukti...
dar eisiu pas vkitus baldininkus kad pabraizytu. Nugi negalima pirkt turint tik viena pasiulyma. bent kaina pasitikrint reik:)
Atsakyti
pamokinkit ir mane blush2.gif kadangi čia apie vonių kambarius paskutiniu metu diskutuojat ax.gif pirmam aukšte nusipirkom DK Travertino http://www.keramika....a...o=1&pid=533 kuri bus derinama su mozaika,
o į antro aukšto mažutę subtiliai "moterišką" vonią nusižiūrėjom tokias, bet turbūt tas "marmuras" ne į temą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2011 12 13, 12:21)
Idomus Rita5 pamastymai, taciau toks lango ireminimas man altoriu primena..  unsure.gif nebent ta balta kvietka pasalinus.

Merginos, klausimas ne i tema  blush2.gif tos kurios turite trisluoksnes parketlentes - klijavote jas prie grindu ar dejote paklota?  cool.gif

Parketlentes klijavo be pakloto. As maniau kad pakloto reikia tik laminatui, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 13, 22:44)
mirksiukas.gif aš iš jūsų visų mokausi.  Nepykit. 4u.gif nesu bloga,tik kartais neatlaikau biggrin.gif

biggrin.gif jo Barboraaa sutapo mudvieju mintys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 13, 23:44)
mirksiukas.gif aš iš jūsų visų mokausi.  Nepykit. 4u.gif nesu bloga,tik kartais neatlaikau biggrin.gif

tai zinoma, kad gera mirksiukas.gif biggrin.gif as irgi nepiktai parasiau, tiesiog pabandziau buti rimta tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti