tas tiesa, kad "toile" rastai labai detalizuoti ir su jais reikia atsargumo nepersistengiant..."toile" rastu patariama padengti tik 3-4 kambario vietas(siena, lova,lango apipavidalinimas ir vienas is kambaryje esanciu aksesuaru), as tapetuoju tik dali sienos su "toile", likusias dazau tapeto pagrindo atspalviu, uzuolaidas (dar tik siudinsiuos) kombinacija "toile" rasto + spalva atitinkantis juostuotas audinys, lovos uztiesalas ir "sijonelis', viena kita pagalvele "toile" rastu, ir nors viena esantis kambaryje aksesuaras taip padengtas tuo paciu toile rastu
QUOTE(dianai440 @ 2011 12 29, 13:28)
tas tiesa, kad "toile" rastai labai detalizuoti ir su jais reikia atsargumo nepersistengiant..."toile" rastu patariama padengti tik 3-4 kambario vietas(siena, lova,lango apipavidalinimas ir vienas is kambaryje esanciu aksesuaru), as tapetuoju tik dali sienos su "toile", likusias dazau tapeto pagrindo atspalviu, uzuolaidas (dar tik siudinsiuos) kombinacija "toile" rasto + spalva atitinkantis juostuotas audinys, lovos uztiesalas ir "sijonelis', viena kita pagalvele "toile" rastu, ir nors viena esantis kambaryje aksesuaras taip padengtas tuo paciu toile rastu

Sienas man irgi teks perdažyt, nes nepataikiau su spalva

[quote=indruciukas,2011 12 29, 14:16]
gavau as savo vonios indelius- esu visiskai patenkinta- atrodo taip pat kaip nuotraukoj, gal net geriau
meginau fotkinti, bet kad fotoaparatas pas mane labai nekoks
su siuntimu ir tarpininkavimu isejo 150lt
o jie tokie trapus kaip ir porceliano servizai? noreciau, bet bijau, kad vaikai parvers ir isdauzys man juos
gavau as savo vonios indelius- esu visiskai patenkinta- atrodo taip pat kaip nuotraukoj, gal net geriau

o jie tokie trapus kaip ir porceliano servizai? noreciau, bet bijau, kad vaikai parvers ir isdauzys man juos

QUOTE(vida777 @ 2011 12 29, 12:24)
kad jau kalba uzejo apie vienodu rastu derinima kambaryje, prisiminiau tavo pirmuosius tapetus.
Apziurejau tos pacios kolekcijos Sanderson patalyne su vijokliais ir geltonu roziu puokstemis. Labai jau ryski
, tai manau ir tapetai butu tokie pat
, nors is tavo idetu pavyzdeliu tikrai neatrode labai ryskus. Vat ir patark ka virtualiai
.
Del tavo zidinio labai gaila, kad gerai nepavyksta. Gal tada reiketu dvi partijas degti ir is kiekvienos po pirma puse imti?
Apziurejau tos pacios kolekcijos Sanderson patalyne su vijokliais ir geltonu roziu puokstemis. Labai jau ryski

Del tavo zidinio labai gaila, kad gerai nepavyksta. Gal tada reiketu dvi partijas degti ir is kiekvienos po pirma puse imti?
Gyvai tie tapetai nera tokie ryskus, na bent jau man. apskritai man sandersono tapetai ir yra iskirtiniai butent del savo spalvu, jie tokie pablukinti, prigesinti, kaip senoviniai atrodo.
O del zidinio, tai vyrui sakiau taip paciai kaip kad tu sakai, bet tame ir reikalas, kad visas tas partijas sudejus i kruva vis tiek skiriasi... na lauksim dar ziniu is ju:)
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 29, 14:16)
meginau fotkinti, bet kad fotoaparatas pas mane labai nekoks
yra dar jo ebay'uje:
http://www.ebay.co.u...=item8263d0bf40

yra dar jo ebay'uje:
http://www.ebay.co.u...=item8263d0bf40
gražu...

Žiūriu, kiek svaras sukilęs...

QUOTE(Kristaline @ 2011 12 28, 09:07)
Norėčiau išgirsti patarimų, nuomonių dėl lovų vaikų kambary
Kadangi interjerą pradėjom kurti ne nuo to galo, tai dabar reikia derintis prie to kas jau yra, t.y. užuolaidų
Įdedu foto dar kartą

Kadangi interjerą pradėjom kurti ne nuo to galo, tai dabar reikia derintis prie to kas jau yra, t.y. užuolaidų

Labai grazios uzuolaidos.

O lovu galvugalius as irgi daryciau su audiniu. Labai grazu

Su sienu spalva truputi nepataikete, nes noretusi kiek sviesesnio ir daugiau i saltuma atspalvio, nes jusu dabartine spalva kiek per silta... (na, nuotraukoje gali kiek kitaip atrodyt, nei realiai) As viena siena gal net ir melynai nudazyciau, kad pagyvintu kambari...

Grazu ir kai baltos sienos...

Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 29, 13:16)
Superiniai indeliai

QUOTE(laPerlla @ 2011 12 29, 15:40)
Labai grazios uzuolaidos.
Prie tokio stiliaus ir spalvu derinio uzuolaidu, mano manymu, labiausiai ziuretusi sviesios medienos baldai.

Ačiū už palaikymą

QUOTE(laPerlla @ 2011 12 29, 15:40)
Su sienu spalva truputi nepataikete, nes noretusi kiek sviesesnio ir daugiau i saltuma atspalvio, nes jusu dabartine spalva kiek per silta... (na, nuotraukoje gali kiek kitaip atrodyt, nei realiai) As viena siena gal net ir melynai nudazyciau, kad pagyvintu kambari...

Buvom sienom nupirkę kitus dažus, bet sugalvojau, kad per šviesūs, tai kad paryškinau ne į tą pusę visai

QUOTE(Kristaline @ 2011 12 29, 16:01)
Ačiū už palaikymą
Buvom sienom nupirkę kitus dažus, bet sugalvojau, kad per šviesūs, tai kad paryškinau ne į tą pusę visai
Vakare prie dirbtinės šviesos ryškiau atrodo, dieną ne tiek
O toj foto įrėmintas gobelenas įdomiai atrodo 

Aha, man irgi patiko. Apskritai man grazu kai, tarkime, tapeto kokio rastuoto gabalas iremintas graziuose remuose ir pakabintas ant sienos virs sofos ar pan.

kaip grazu toks baltas vaiko kambarys
tuoj reiks irengineti dukros kambari mielai isdazyciau baltai bet siena vienoj vietoj trukus yra tai vyras liepia rinktis tapetus
o kaip atrodo dazomi tapetai ?ar prastas vaizdelis su jais? kazkaip nenoriu jokiu rastu

Dazomu tapetu yra visokiu fakturu. Galima issirinkt kazka tikrai. Yra ir stambesniu, ir smulkesniu fakturu

ir t.t.

ir t.t.

Sveikos merginos, visas su praejusiom sventem , turiu galvos skausma ka pasirinkti ar krosnele ar zidinuka mano stilius bus klasikinis. kazkaip nelabai isivaizduoju koki galeciau pasidaryti zidini klasikinio stiliaus. gal galit imesti pavyzdziu.
QUOTE(NESPALVOTAIJ @ 2011 12 28, 22:38)
sveikos mergaites,
gal ir ne i tema, bet...gal teko girdeti ar susidurti su kokia tai firma kuri veztu i Prancuzijos blusu turgus apsipirkti? bandziau ieskoti internete bet nesekmingai. manau butu visai smagu kokiom sesiom septyniom susmetus tokia kelione organizuoti:)))
gal ir ne i tema, bet...gal teko girdeti ar susidurti su kokia tai firma kuri veztu i Prancuzijos blusu turgus apsipirkti? bandziau ieskoti internete bet nesekmingai. manau butu visai smagu kokiom sesiom septyniom susmetus tokia kelione organizuoti:)))
Na neteko tokio dalyko girdėt, nors dirbu turizme, tas vietas aplenkia turistiniai maršrutai deja....