Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

tas tiesa, kad "toile" rastai labai detalizuoti ir su jais reikia atsargumo nepersistengiant..."toile" rastu patariama padengti tik 3-4 kambario vietas(siena, lova,lango apipavidalinimas ir vienas is kambaryje esanciu aksesuaru), as tapetuoju tik dali sienos su "toile", likusias dazau tapeto pagrindo atspalviu, uzuolaidas (dar tik siudinsiuos) kombinacija "toile" rasto + spalva atitinkantis juostuotas audinys, lovos uztiesalas ir "sijonelis', viena kita pagalvele "toile" rastu, ir nors viena esantis kambaryje aksesuaras taip padengtas tuo paciu toile rastu
Atsakyti
QUOTE(dianai440 @ 2011 12 29, 13:28)
tas tiesa, kad "toile" rastai labai detalizuoti ir su jais reikia atsargumo nepersistengiant..."toile" rastu patariama padengti tik 3-4 kambario vietas(siena, lova,lango apipavidalinimas ir vienas is kambaryje esanciu aksesuaru), as tapetuoju tik dali sienos su "toile", likusias dazau tapeto pagrindo atspalviu, uzuolaidas (dar tik siudinsiuos) kombinacija "toile" rasto + spalva atitinkantis juostuotas audinys, lovos uztiesalas ir "sijonelis', viena kita pagalvele "toile" rastu, ir nors viena esantis kambaryje aksesuaras taip padengtas tuo paciu toile rastu

drinks_cheers.gif viskas koncentruotai ir aiškiai.
Sienas man irgi teks perdažyt, nes nepataikiau su spalva blush2.gif , bet kol kas tegu būna tokios, kai viskas susidėlios tada bus matyt, gal kažkur reiks patapetuot ar bus geriau matyt reikalinga spalva...
Atsakyti
[quote=indruciukas,2011 12 29, 14:16]
gavau as savo vonios indelius- esu visiskai patenkinta- atrodo taip pat kaip nuotraukoj, gal net geriau biggrin.gif meginau fotkinti, bet kad fotoaparatas pas mane labai nekoks ax.gif
su siuntimu ir tarpininkavimu isejo 150lt thumbup.gif
o jie tokie trapus kaip ir porceliano servizai? noreciau, bet bijau, kad vaikai parvers ir isdauzys man juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 12 29, 12:24)
kad jau kalba uzejo apie vienodu rastu derinima kambaryje, prisiminiau tavo pirmuosius tapetus.
Apziurejau tos pacios kolekcijos Sanderson patalyne su vijokliais ir geltonu roziu puokstemis. Labai jau ryski  rolleyes.gif , tai manau ir tapetai butu tokie pat  g.gif , nors is tavo idetu pavyzdeliu tikrai neatrode labai ryskus. Vat ir patark ka virtualiai  doh.gif .

Del tavo zidinio labai gaila, kad gerai nepavyksta. Gal tada reiketu dvi partijas degti ir is kiekvienos po pirma puse imti?

Gyvai tie tapetai nera tokie ryskus, na bent jau man. apskritai man sandersono tapetai ir yra iskirtiniai butent del savo spalvu, jie tokie pablukinti, prigesinti, kaip senoviniai atrodo.
O del zidinio, tai vyrui sakiau taip paciai kaip kad tu sakai, bet tame ir reikalas, kad visas tas partijas sudejus i kruva vis tiek skiriasi... na lauksim dar ziniu is ju:)
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 29, 14:16)
gavau as savo vonios indelius- esu visiskai patenkinta- atrodo taip pat kaip nuotraukoj, gal net geriau  biggrin.gif meginau fotkinti, bet kad fotoaparatas pas mane labai nekoks ax.gif
su siuntimu ir tarpininkavimu isejo 150lt  thumbup.gif
yra dar jo ebay'uje:
http://www.ebay.co.u...=item8263d0bf40

gražu... thumbup.gif
Žiūriu, kiek svaras sukilęs... unsure.gif Žiūrinėju ir aš indelius, bet nežinau, gal laukti kol svaras pakris... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2011 12 28, 09:07)
Norėčiau išgirsti patarimų, nuomonių dėl lovų vaikų kambary  4u.gif
Kadangi interjerą pradėjom kurti ne nuo to galo, tai dabar reikia derintis prie to kas jau yra, t.y. užuolaidų  blush2.gif smile.gif Įdedu foto dar kartą  smile.gif
user posted image

Labai grazios uzuolaidos. smile.gif Prie tokio stiliaus ir spalvu derinio uzuolaidu, mano manymu, labiausiai ziuretusi sviesios medienos baldai.

user posted image

user posted image

user posted image

O lovu galvugalius as irgi daryciau su audiniu. Labai grazu wub.gif

Su sienu spalva truputi nepataikete, nes noretusi kiek sviesesnio ir daugiau i saltuma atspalvio, nes jusu dabartine spalva kiek per silta... (na, nuotraukoje gali kiek kitaip atrodyt, nei realiai) As viena siena gal net ir melynai nudazyciau, kad pagyvintu kambari... ax.gif
Grazu ir kai baltos sienos...
user posted image
Papildyta:

QUOTE(indruciukas @ 2011 12 29, 13:16)

Superiniai indeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laPerlla @ 2011 12 29, 15:40)
Labai grazios uzuolaidos. smile.gif Prie tokio stiliaus ir spalvu derinio uzuolaidu, mano manymu, labiausiai ziuretusi sviesios medienos baldai.

O lovu galvugalius as irgi daryciau su audiniu. Labai grazu  wub.gif

Ačiū už palaikymą drinks_cheers.gif
QUOTE(laPerlla @ 2011 12 29, 15:40)
Su sienu spalva truputi nepataikete, nes noretusi kiek sviesesnio ir daugiau i saltuma atspalvio, nes jusu dabartine spalva kiek per silta... (na, nuotraukoje gali kiek kitaip atrodyt, nei realiai) As viena siena gal net ir melynai nudazyciau, kad pagyvintu kambari...  ax.gif
Grazu ir kai baltos sienos...
user posted image

Buvom sienom nupirkę kitus dažus, bet sugalvojau, kad per šviesūs, tai kad paryškinau ne į tą pusę visai doh.gif Vakare prie dirbtinės šviesos ryškiau atrodo, dieną ne tiek smile.gif O toj foto įrėmintas gobelenas įdomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2011 12 29, 16:01)
Ačiū už palaikymą  drinks_cheers.gif

Buvom sienom nupirkę kitus dažus, bet sugalvojau, kad per šviesūs, tai kad paryškinau ne į tą pusę visai doh.gif Vakare prie dirbtinės šviesos ryškiau atrodo, dieną ne tiek  smile.gif O toj foto įrėmintas gobelenas įdomiai atrodo  smile.gif

Aha, man irgi patiko. Apskritai man grazu kai, tarkime, tapeto kokio rastuoto gabalas iremintas graziuose remuose ir pakabintas ant sienos virs sofos ar pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laPerlla: 29 gruodžio 2011 - 16:12
kaip grazu toks baltas vaiko kambarys wub.gif tuoj reiks irengineti dukros kambari mielai isdazyciau baltai bet siena vienoj vietoj trukus yra tai vyras liepia rinktis tapetus g.gif o kaip atrodo dazomi tapetai ?ar prastas vaizdelis su jais? kazkaip nenoriu jokiu rastu g.gif
Atsakyti
Dazomu tapetu yra visokiu fakturu. Galima issirinkt kazka tikrai. Yra ir stambesniu, ir smulkesniu fakturu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laPerlla: 29 gruodžio 2011 - 18:01
Sveikos merginos, visas su praejusiom sventem , turiu galvos skausma ka pasirinkti ar krosnele ar zidinuka mano stilius bus klasikinis. kazkaip nelabai isivaizduoju koki galeciau pasidaryti zidini klasikinio stiliaus. gal galit imesti pavyzdziu.
Atsakyti
QUOTE(NESPALVOTAIJ @ 2011 12 28, 22:38)
sveikos mergaites,
gal ir ne i tema, bet...gal teko girdeti ar susidurti su kokia tai firma kuri veztu i Prancuzijos blusu turgus apsipirkti? bandziau ieskoti internete bet nesekmingai. manau butu visai smagu kokiom sesiom septyniom  susmetus tokia kelione organizuoti:)))

Na neteko tokio dalyko girdėt, nors dirbu turizme, tas vietas aplenkia turistiniai maršrutai deja....
Atsakyti