QUOTE(vida777 @ 2012 01 04, 16:57)
sokoladinio azuolo nesugebu net isivaizduoti

, naturalus azuolas turbut atrodytu graziausiai ir klasiskiausiai su balksva virtuve, o balintas - truputi modernesnis variantas. Siaip ne tik mano, bet ir dizaineriu nuomone, graziau, kai stalvirsis bent kiek kontrastuoja su virtuves fasadu (bent jau klasikoje).
Masyvo stalvirsi galima storai padengti laku, bus atsparesnis. Jei norisi naturalesnio, reikes labiau pasaugoti - ypac nuo karstu daiktu ir dazanciu produktu gali atsirasti demes.
Na, Vida tikrai teisi, kad tas mano kaimas nekaimiskas, tad reiktu kokius tai prietarus mesti lauk:) bet as visgi uz medi, o ar naturalus ar ne, ir dar kokia spalva va cia reik apmastyt. O masciau taip: is pradziu norejau balinto, bet ziuriu nelabai skirsis nuo fasado, o tas man nesiziuri. sakau gal reik sokoladinio, nes tie mano balkiai tokie sokoladiniai ryskus, tai kad nebutu vienisi, gal stalvirsi panasu padaryt

. O vat del naturalumo tai cia mano MB pries. nu jam tas medis naturalios spalvos taip nepatinka, kad nors tu ka

turbut jam melynas labiau patiktu negu naturalus
Taip pat galvoju, kad nenusigrybaut ir nepridaryt daug atspalviu. nes dar bus gi valgomo stalas ir dar mazas staliukas. Nes man jei spalva panasi, tai turo but vienoda, nes tada geriau jau skirtinga. kazkaip man tie atspalviai 5 rusiu kambaryje nelabai ziurisi...
Arba as nemoku taip suderinti, kad ziuretusi, tai cia jau kita problema