Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

Sveikos, su Naujais visas 4u.gif seniai besirodziau, vis ilendu paskaitinet, bet naujo nieko neturiu ka parodyt, kazkaip sastingis namu dekoravimo srityje biggrin.gif

Ale pamacius interjera net diplomatija sunku islaikyti, puikiai suprantu, kad kiekvienos musu skoniai ir supratimas apie grazius namus yra skirtingi, bet as asmeniskai tokio kico dar nesu maciusi blink.gif visko tiek, kad net akys raibsta ir jauti, kaip nuo to sunkumo/spalvingumo/ivairoves galva ima skaudeti..
Ech, cia jau matyt mano beda, einu gert tablete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 01 04, 16:47)
Sveikos, su Naujais visas 4u.gif  seniai besirodziau, vis ilendu paskaitinet, bet naujo nieko neturiu ka parodyt, kazkaip sastingis namu dekoravimo srityje biggrin.gif

Ale pamacius interjera net diplomatija sunku islaikyti, puikiai suprantu, kad kiekvienos musu skoniai ir supratimas apie grazius namus yra skirtingi, bet as asmeniskai tokio kico dar nesu maciusi blink.gif visko tiek, kad net akys raibsta ir jauti, kaip nuo to sunkumo/spalvingumo/ivairoves  galva ima skaudeti..
Ech, cia jau matyt mano beda, einu gert tablete biggrin.gif

po tokių vaizdų ir tabletė nepadės lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkaip paziurejau ir toks juokas paeme , kad kiekvienai peledai savas peledziukas rolleyes.gif
nu sedim su mb ant savo nedabaigtos vonios slekscio ir dziaugiamies o kitiem gal visai negrazu
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 04, 19:00)
kazkaip paziurejau ir toks juokas paeme , kad kiekvienai peledai savas peledziukas  rolleyes.gif
nu sedim su mb ant savo nedabaigtos vonios slekscio ir dziaugiamies o kitiem gal visai negrazu

vat grazu ar negrazu, tai cia toks subjektyvus dalykas, kad jis jusu visai neturetu jaudinti, nebent pati abejojate, tada kodel gi nepasitarus, tiesa? smile.gif Klaidu manau visos esame padare didesniu ar mazesniu, daugiau ar maziau krentanciu i akis. O siaip yra peledziukai, o yra ir mutantai biggrin.gif
Atsakyti
man tas interjeras primena viesnami, dar burleska sokti tiktu tame kambaryje biggrin.gif
Atsakyti
mastau.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2012 01 04, 11:02)
Paskaitydavau kartais sia tema smile.gif O dabar tiesiog noriu parodyti musu pirma kambari klasikiniu stiliumi. Katik baigtas smile.gif

Tikriausiai reikejo dazniau nei "kartais" sia tema paskaityt mastau.gif nes be visu kitu 'smulkmenu' tokiu kalediniu lempuciu palubeje nesu maciusi jokioje su klasika susijusioje nuotraukoje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2012 01 04, 16:32)
Del tikimo ar ne klasikoj..Na, pas mane nera isgryninta klasika, tai man tikrai tinka, o ir siaip tai nemanau, kad jis netiktu. Tarkim Zyliukas i savo provanso virtuve ji dejo, tai sakyc dar labiau netikt turetu.
Nenoriu pirsti as cia to akmens, bet tik dalinuos tuo, kuo pati esu patenkinta-man labai patinka, kad nera jokiu durstymu, kriaukle isplaukia is to paties stalvirsio. Del brangumo, tai manau, kad granitas tikrai butu brangiau. Na, cia jau reik konkreciai pasiziuret ir palygint.

kalba ejo del tikimo kaime ax.gif ...
o su kaimu, kaip zinia, automatiskai asocijuojasi naturalus dalykai. Kaip akrilas ne stiklas, taip ir lietas akmuo - ne akmuo. Galima ir balkius is lentu imituoti, bet tai ir liks imitacija, o ne balkiai. Naturalumas jau darosi prabanga visomis prasmemis, ne tik pinigine. Ir jei kas to siekia ir juo labiau gali tai sau leisti - pagarba!
Kai galvojau apie nauja virtuve, domejausi akmeniniu stalvirsiu kainomis tiek LT, tiek D. Visur lietas akmuo buvo brangesnis, mat prekybininkai kazkokiu budu "sugebejo" jame izvelgti pranasumu pries naturalu akmeni smile.gif .
p.s. aisku kalbama ne apie retas granito rusis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 sausio 2012 - 17:54
QUOTE(vida777 @ 2012 01 04, 16:57)
sokoladinio azuolo nesugebu net isivaizduoti  g.gif , naturalus azuolas turbut atrodytu graziausiai ir klasiskiausiai su balksva virtuve, o balintas - truputi modernesnis variantas. Siaip ne tik mano, bet ir dizaineriu nuomone, graziau, kai stalvirsis bent kiek kontrastuoja su virtuves fasadu (bent jau klasikoje).
Masyvo stalvirsi galima storai padengti laku, bus atsparesnis. Jei norisi naturalesnio, reikes labiau pasaugoti - ypac nuo karstu daiktu ir dazanciu produktu gali atsirasti demes.

Na, Vida tikrai teisi, kad tas mano kaimas nekaimiskas, tad reiktu kokius tai prietarus mesti lauk:) bet as visgi uz medi, o ar naturalus ar ne, ir dar kokia spalva va cia reik apmastyt. O masciau taip: is pradziu norejau balinto, bet ziuriu nelabai skirsis nuo fasado, o tas man nesiziuri. sakau gal reik sokoladinio, nes tie mano balkiai tokie sokoladiniai ryskus, tai kad nebutu vienisi, gal stalvirsi panasu padaryt g.gif . O vat del naturalumo tai cia mano MB pries. nu jam tas medis naturalios spalvos taip nepatinka, kad nors tu ka doh.gif turbut jam melynas labiau patiktu negu naturalus ax.gif
Taip pat galvoju, kad nenusigrybaut ir nepridaryt daug atspalviu. nes dar bus gi valgomo stalas ir dar mazas staliukas. Nes man jei spalva panasi, tai turo but vienoda, nes tada geriau jau skirtinga. kazkaip man tie atspalviai 5 rusiu kambaryje nelabai ziurisi...
Arba as nemoku taip suderinti, kad ziuretusi, tai cia jau kita problema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 01 04, 16:45)
Kazkaip as buvau isitikinus kad lietas akmuo kaime nesizes. Nu cia as sumasciau, kad reik arba naturalaus medzio arba jo imitacijos g.gif 
be to net nenutuokiu lieto akmens kainos blush2.gif , jei labai brangus, tai nesinori islaidauti, ir taip kaip visada viskas gaunasi brangiau nei numatai doh.gif

O vat del vaiksciojimo masyvo tai girdejau is daugelio, bet viskas pletku lygi. tai ir noriu kad butu konkreciai "as turiu ir nevaiksto", arba "as turiu ir vaiksto" smile.gif)

lietas akmuo visur tiknka - ir kaime ir mieste. Kiek domejaus - beginio metro kaina ~1tukstlt ir daugiau (priklausomai nuo spalvos).
As kokius ~15metu atgal turejau medzio masyvo virtuvinius baldus, turbut dar tarybiniu laiku gamybos, ale del kokybes nieko negaliu pasakyt, viskas puiku buvo. Tik veliau stalvirsi keitem, nes naturalaus medzio stalvirsis toj vietoj kur kriaukle buvo nuo dregmes biski papilkejo, dar kai kur lakas atsilupinejo.
Gal jei daryt koki alyvuota - visai nieko butu g.gif
Kazkurioj temoj skaiciau, kad moteriske dare stalvirsi masyvu, ant jo maista gamina ir nuo to jai jis tik grazeja g.gif
As kazkodel isivaizduoju, kad po kazkurio laiko tas stalvirsis turi atrodyt kaip gerai panaudotos virtuvines pjaustymo lentutes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.
Pasaulis margas, klasikos ir grožio supratimas dar margesnis.
Jokiu būdu nenoriu nieko įžeisti, todėl imsiuosi konstruktyvios kritikos. Pažiūrėkim, kiek miegamajame skirtingų raštų:
Gibsas aplink liustrą
Lubos
Lubų kraštas
Sienos karnizas
Siena
Sienos pamatas
Grindys
Užuolaidos
Lovatiesė
Pagalvės
Jau nekalbu apie badų, liustros, veidrodžių išraitymus...
Kur gi klasikiniame prabangiame interjere galima rasti tiek tarpusavyje nederančių raštų?
Paveikslai - lietuviškos valtelės. Jų nereikia. O jei labai labai norisi, reikėtų barokinių angeliukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bespalvė: 04 sausio 2012 - 18:45
visos prisimenat musu vonia , patarkit ar toks sviestuvas tiktu
http://www.oceanligh...ass-finish-p425
Atsakyti