QUOTE(vaidicita @ 2011 12 20, 14:11)
mums inkstus tyre per pilvo echoskopija viska ziurejo.
as vis galvoju mums visada ventolinas padeda bet ar nereiktu turet namie prednizolono? jeigu taip kada imtu ir nepadetu? dabar mazei operavom tonziles po operacijos 4d nedavem monkastos nu va ir prasidejo kosuliai nakti
kiek suprantu, vieniems ventolinas padeda, kitiems ne su BA. tai mums pvz padeda, dėl to aš kažkaip tfu 3 k rami, kad ektrinė pagalba pas mus namie yra, negalvoju apie kitas priemones... kitiems yra, kam tas ventolinas visiškai nieko neįtakoja, tai tada tenka ir kitų priemonių ieškot.
QUOTE(vaidicita @ 2011 12 20, 17:02)
Artemide, sita ir as pastebejau
bet pvz esu isitikinus deja, kad mano maziukei yra vis tik ta BA idomiausia kad mumis niekas netiki. gulim ligonineje sako ai cia tas BA visiems vaikam paraso dabar cia mes netikim tipo nera jokios BA. nu laba diena is kur kokia sesele dabar gali zinot. arba anesteziologe i vaika paziurejus.
esu susidūrus su tokiu "profesionalo" požiūriu, bet tai ten ka tiesiog nekreipt dėmesio... pvz mano mažajai nei tempos nebuvo, nei karkalų girdėjo, nei spazmų. tiesiog įsiprašiau į ligoninę, kai mačiau, kad vaikui tikrai blogai, padarė rengeną, viską per jį pamatė (aišku ten ne BA, o gera broncho penumonija buvo, su obstrukcija). o girdėtis klausant pradėjo tik po kelių dienų ligoninėj. aš tai džiaugiuosi, kad tuo metu nelaukiau daugiau, nes ir taip gydytoja sakė, kad su tokiais tyrimais vaikai reanimacijoj būna, tai jaučiu ir būtume atsidūrę, jei ne mano užsipyrimas... dzin ta nuomonė, stengiuosi dabar jau vadovautis savo nuojauta daugiau.