Kaip tik dabar skaitau šią knygą. Man ji labai patinka, nuostabi, įtraukianti. Vakar vakare pradėjau, tai skaičiau iki pusiaunakčių. Jeigu ne darbas šiandien, tai būčiau skaičiusi ir toliau, kol būčiau perskaičiusi Knyga stora, virš 400 psl, o aš perskaičiau jau 300 psl
Kai buvau praeitą savaitę Svajonių knygose, tai sakė, kad vasarą turėtų išeiti ir kita Kleypas knyga. Tai pirksiu būtinai.
Kaip tik dabar skaitau šią knygą. Man ji labai patinka, nuostabi, įtraukianti. Vakar vakare pradėjau, tai skaičiau iki pusiaunakčių. Jeigu ne darbas šiandien, tai būčiau skaičiusi ir toliau, kol būčiau perskaičiusi Knyga stora, virš 400 psl, o aš perskaičiau jau 300 psl
Kai buvau praeitą savaitę Svajonių knygose, tai sakė, kad vasarą turėtų išeiti ir kita Kleypas knyga. Tai pirksiu būtinai.
Iš naujausių plonų knygučių, perskaičiau tik "Stagmena tau" iš serijos "Broliai Djukai". Vos perskaičiau, nenorėjau numesti į šalį. Iš tikrųjų ir aš pastebėjau, kad plonos knygutės jau man nusibodo, prastesnės, geriau jau storenės. Iš naujausių dar turiu "Lyg iš filmo" iš serijos "Beverli Hilso Hadsonai", tačiu jos dar neskaičiau. Savaitgaly perskaičiau Susan Mallery "Saldžios šnekos", tai ji man pasirodė daug geresnė nei iš pradžių pasirodė perskaičius knygos aprašymą. Įdomūs seserų santykiai. O dabar skaitau Noros Roberts "Mėgaukis akimirka" (Nuotakų kvarteto trečią knygą). Savaitgalį buvau RIMI, žiūriu ten visoms knygoms 25 proc akcija. Tai neiškentusi ir prigriebiau šią knygą. Man ji smagiai skaitosi kaip ir ankstenės šios serijos knygos.
Perskaiciau Kleypas knyga.Labai patiko.Kas svarbiausia lengvai skaitosi skiriasi nuo Maknot knygu, nes Maknot kazkaip labai jau akcentuoja dorybinguma,o vat Kleypas pagrindine heroje toookia lengvabude, rodos,kad gyventu dabartiniais,o ne18... metais
Jungiuos prie patenkintu Kleypas knyga. nu labai patiko. prarijau per pora dienu. kita panasiai pagrobusi laika buvo Deeanne Gist "Nuotaka ne savo noru". dabar pagaliau rankos iki Vitnes prikeliavo. vis pagailedavau litu, o parodoj nesiaus per viska, uz ko akis kliuvo. tai ir Vitne prigriebiau.
Nuotaku kvarteto 4 dali kas nors jau turit? labai laukiu.
Aš perskaičiau Noros Roberts Nuotakų kvarteto trečią knygą, o dabar skaitau Lauros Walden "Didžiųjų Geizerių slėnis". Pastaroji taip pat man patinka, gerai skaitosi, tik kad laiko neturiu.