Leidykloje sakė, kad Maknot bus rudenį, apie Vestmorlendų protėvį. Normali knyga, bet ne tokia gera kaip jau išleistos lietuviškai. Man ji buvo lengvai nuobodi.
QUOTE(Daina @ 2012 07 12, 16:33)
Aš Brown detektyvus kertu, padariau amžiaus atradimą
išmokau naudotis elektroniniu bibliotekos katalogu ir rezervuoti knygas 

taip taip, aš irgi išmokau

kas skaitėt Roberts Juodoji rožė?
QUOTE(Isila @ 2012 07 16, 19:57)
kas skaitėt Roberts Juodoji rožė?
Skaičiau. Antra Sodo trilogijos dalis. Pirmoji Mėlynas jurginas, trečia-Raudonoji lelija. Man viena geriausių Roberts trilogijų, labai ją mėgstu-vis perskaitinėju iš naujo

Ieškau... Judith Mcnaught "Tobula". Gal kas turit ir norit parduoti ?
Arba žinot kur galima įsigyti ...

Taip pat ir šios ieškau... Nora Roberts. Makgregorai: pasipriešinimas

QUOTE(Song @ 2012 07 16, 18:59)
Skaičiau. Antra Sodo trilogijos dalis. Pirmoji Mėlynas jurginas, trečia-Raudonoji lelija. Man viena geriausių Roberts trilogijų, labai ją mėgstu-vis perskaitinėju iš naujo 

ačiū, bandysiu visas ieškot bibliotekoj. Vaklar nepasisekė, sistema užlūžo

QUOTE(lyra @ 2012 07 17, 05:27)
Ieškau... Judith Mcnaught "Tobula". Gal kas turit ir norit parduoti ?
Arba žinot kur galima įsigyti ...

aha, daugiau cia musu ieskanciu

QUOTE(mikki @ 2012 07 18, 22:05)
Matyt tikrai gera knyga... tod4l tik dar didesnis azartas suėmė... Na bent paskolintų perskaityti, arba išnuomotų kelioms dienoms...
QUOTE(lyra @ 2012 07 18, 21:10)
Matyt tikrai gera knyga... tod4l tik dar didesnis azartas suėmė... Na bent paskolintų perskaityti, arba išnuomotų kelioms dienoms...
ją čia taip išgyrė, perskaičiau - ir ... nieko... kažkaip TOKIO įspūdžio nepaliko

QUOTE(Isila @ 2012 07 20, 21:07)
ją čia taip išgyrė, perskaičiau - ir ... nieko... kažkaip TOKIO įspūdžio nepaliko
šiaip gera knyga, įdomi, bet.. gal tikėjausi per daug po visų pagyrų? 

Tai gal parduodat ?

QUOTE(mikki @ 2012 07 18, 21:05)
Antakalnio bibliotekoj yra. mano pirmoji perskaityta Maknot knyga.
o Pasipriesinima pardaviau SM narei Vitenei, pabandykit parasyt jai AZ, mazu dar tures.
QUOTE(Tinka @ 2012 07 20, 22:41)
Antakalnio bibliotekoj yra. mano pirmoji perskaityta Maknot knyga.
o Pasipriesinima pardaviau SM narei Vitenei, pabandykit parasyt jai AZ, mazu dar tures.
Ačiū, bandysiu ieškoti