Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(Suprem @ 2012 02 17, 22:21)
Kur deda, vaikams skrandzius gadina su tais feiriais gun_bandana.gif
Manau teveliams reikia maziau kantrybes ir uzbombinti laiskais ir skundais valdzios vyrus ir moteris, tegul viena karta atsako uz savo zodzius, o tai prikalba bele ko,  o zmones kantriai tempia viska toliau doh.gif As tikrai nieko nepirksiu,  na plomasteriai, popierius ir kt reikmenys taip, bet daugiau schmoll.gif

pasirašau po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif

QUOTE(*Gina @ 2012 02 18, 11:27)
Bet kas moka pilna kaina(ir pvz uz 2vaikus blink.gif ),tai suprantu pykti.. unsure.gif

taip, ir jei mama, ar tetis uz minimum dirba, ir dar tie supirkti visko turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2012 02 17, 22:42)
Tai va, mums ir sakė, kad gauna minimumą.
O dėl tų 25Lt, sakė grupės jų nematys, kai pirkom taip ir pirksim reikmenis (tik man įdomu kur deda 15l fejerio  biggrin.gif ), o tuos 25Lt skirs darbuotojų algoms  g.gif
Žodžiu kaip buvo netvarka tai ir yra

Pas mus per susirinkima sake, kad rinkliavu tikrai nebus,bent higieninems prekems ir fondui, o ir feiriu nera niekada reikeje nesti kiekvienam vaikui, kanceliariniu manau tikrai nepripirks tiek daug, pirks gal butiniausias, o zinom kaip vaikai piesia su flamasteriais, neuzdaro ir uzdziuna, tai manau, kad savo vaikui nupirksim keleta asmeniniu priemoniu;piesimo popieriaus, spalvinimo knygeliu ir flamasterius aukletojos nieko nesakys.
o tvarka tai priklauso gi nuo kiekvienos seimininkes, kaip jos sugeba tvarkytis...vienai duok galo nebus, o kita ir su keliais lt susitvarko.
Atsakyti
Turime kuo dziaugtis ir kuo dydziuotis 4u.gif

http://www.ikimokykl...is-akimis/11293
Atsakyti
Bent jau apie musu darzeli tai tiesos mazai schmoll.gif
Atsakyti
Man sunku butu pasakyti kaip kitose darzeliuose, bet musiskiu tkrai nesiskundziu. Kadangi i ta pati vedu jau antraa atzala tai galiu palyginti su tuo kas buvo ir kas yra siai dienai. Su kiekvienais metais matau didele pazanga visame kame ir labai tuo dziaugiuosi!
Atsakyti
Sveikos, mano mazasis papuole i darzeli. Gal galetumet pagelbeti ir pasakyti, ko vaikui prireikes ten. ka reiketu nunesti? as is to dziaugsmo pamirsau paklausti direktores
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2012 02 24, 17:55)
Sveikos, mano mazasis papuole i darzeli. Gal galetumet pagelbeti ir pasakyti, ko vaikui prireikes ten. ka reiketu nunesti? as is to dziaugsmo pamirsau paklausti direktores

As nieko nenesiau. Spintelej turim atsarginius rubelius. Na reikia dar batuku/basuciu/tapkyciu grupeje.
Jei del kanceliarijos, tai reiketu klausti aukletoju, ko truksta.
O buitiniu priemoniu turetu nebeprasyti wink.gif
Atsakyti
Pas mus spintelej dar atsargines giedrytes,triusikeliai.. Sukytes savos,serveteles dregnos smile.gif
O visa kita jau reik aukletoju klaust drinks_cheers.gif
Pizamyciu kai kur reik,mums ne,nes nesalta,miega su savom maikutem.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif .gal yra vedanciu vaikucius i Bangeles lop darz.noreciau atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 02 23, 20:24)
Bent jau apie musu darzeli tai tiesos mazai schmoll.gif

tą patį ir aš pagalvojau g.gif kažkaip nesutampa pasakojimas straipsnyje su tuo, ką pasakoja vaikas, tėveliai g.gif ypač kas liečia maistą..
Atsakyti
Uzklausiau kitoje temoje, taciau niekas neatsiliepe. Gal cia atsiliepsit. Mazaji vesiu i darzelio grupe, paemiau maitinima 3 kartus per diena. kokios sumos man tiketis menesio gale? Kiek jus mokat uz darzeli?
Pagal mano apskaiciavimus as gan daug sumoketi turiu blink.gif gal ne taip skaiciuoju. as dauginu dienu skaiciu is maitimo kainos plius dar pridedu suma uz maisto paruosima (2 lt uz kiekviena maitinima). tai iseina daugokai. Tureciau moketi tada apie 315 lt blink.gif gal klaidingai skaiciuoju, nes visi raso, kad vidutine mokejimo uz darzeli kaina iseina apie 220 lt
unsure.gif
Atsakyti