Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

labai daug info youtube radau. svarbiausiai juk pagrindai, o paskui - ismastymai/bandymai/vilnos gadinimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.eva. @ 2012 01 05, 16:26)
Sveikutės, aš naujokė, su vilna susipažinau tik prieš mėnesį  4u.gif
Noriu parodyti pirmuosius savo aulinukus - dovaną draugei.

thumbup.gif gera pradzia
Atsakyti
Mergaičiukės, kas per grožis visų jūsų darbelių clap_1.gif , aš apakus good.gif
Dar prieš savaitę vilnos galima sakyt, net čiupinėjus nebuvau , bet va, sumąsčiau, reikia ir man . Aišku nėr ko lygintis prie jūsų darbelių, čia pirmas mano blynas, dar tik vakar keptas ir kiek dabar jau suprantu, tai gerokai ir prisvilęs, bet jau šiandien išbandytas ir visai neblogai prie kojos prilipęs lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(.eva. @ 2012 01 05, 17:26)
Sveikutės, aš naujokė, su vilna susipažinau tik prieš mėnesį  4u.gif
Noriu parodyti pirmuosius savo aulinukus - dovaną draugei.

oho! sakyčiau tobulai atrodo! ir spalva, ir forma, ir kaip pateikta gražiai thumbup.gif

QUOTE(ircike @ 2012 01 06, 02:20)
čia pirmas mano blynas, dar tik vakar keptas ir kiek dabar jau suprantu, tai gerokai ir prisvilęs, bet jau šiandien išbandytas ir visai neblogai prie kojos

kaip pirmas blynas tai ir manau liuksinės thumbup.gif nors ir plonokos atrodo, bet kraščiukas labai jau gražus, gal dar per daug iškirptos..

o aš, o aš.. tinginiauju sakyčiau.. po vaikų ligų kažkokia apatija užėjus, nors idėjų pilna galva
Atsakyti
Aij, parodau tuos kantūzytus hihihi.gif kaliošus. Fotkę padariau GERĄ cool.gif , bet tingiu eit perfotkint blush2.gif Gal įžiūrėsit. Žodžiu ties kaliošo keltim pirštas telpa ir kai apsiaunu, šonuose tokios pūslės išsipučia. Šiaip tam platume koja smagiai jaučiasi, bet kartu ir jaučiasi, kad ant kojų kažką neši biggrin.gif
user posted image

O čia su lakierkom lotuliukas.gif
user posted image
Apglunda daug gražiau, bet link pirštų su vilnone kojine man ankštoka g.gif

O taip būt apsiavus-tikras komfortas thumbup.gif
user posted image

Bijojau daug vilnos sugadint, tai į vidų dėjau turimą pigiausą-baltą natūralų karšinį, tik iš viršaus dažyto.
Atsakyti
eva, na tikrai sveikinu-tvarkingai darbuojiesi 4u.gif Viskas dailiai nugludinta thumbup.gif
QUOTE(ircike @ 2012 01 06, 01:20)
dar prieš savaitę vilnos galima sakyt, net čiupinėjus nebuvau , bet va, sumąsčiau, reikia ir man .

Gera pradžia-pusė darbo. Svarbu, kad teisingai suvelta, o forma ar kirpimas ateis su praktika 4u.gif
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 06, 11:34)
Aij, parodau tuos kantūzytus hihihi.gif kaliošus.
O čia su lakierkom lotuliukas.gif
Apglunda daug gražiau, bet link pirštų su vilnone kojine man ankštoka g.gif

O taip būt apsiavus-tikras komfortas thumbup.gif

Bijojau daug vilnos sugadint, tai į vidų dėjau turimą pigiausą-baltą  natūralų karšinį, tik iš viršaus dažyto.

Nu tie kontūzyti tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
su lakierkom vaizdas geresnis , nors be nieko - visų geriausias thumbup.gif
Maniškiai tokios pat spalvos nuvelti jau metus stovi-reik kaliošus nusipirkt ax.gif
Atsakyti
man irgi be nieko atrodo geriausiai wub.gif
Atsakyti
Tie visi parduotuviniai kaliošai visi siauri schmoll.gif , senukuose buvo tokie bukesni/platesni, bet niekaip. Šiuos juodukus radau turguje thumbup.gif

Žinoma, sausu/snieguotu oru galima tik su veltiniu, bet tada reikia kažkokį paduką įsidėt, nes ant kanto storai priklojus įtariu ne kas gautųsi g.gif Šiaip ir šių ant pado storiau klojau, bet aš šalčmirė biggrin.gif
Maniau pabandysiu ir aprimsiu, bet dabar visokių minčių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Eva - nuostabios foto ir batukai smile.gif

Dzūkele, man tai su lakierkom visai priimtinai atrodo,tie skaidrūs tai striošni lotuliukas.gif aš juos woole užėjus mačiau, tai iškart pasibaisėjau. Vaikiški apynormaliai skaidrūs ten.
Vakar subandžiau dar vieną karšinį rudą vokišką - superinis, kaip ir juodas, ale nelabai kuo skiriasi nuo superinio lietuviško biggrin.gif nebent žavingais žilais plaukais, pafotkysiu kai išdžius. Reiks daugiau subandyt,gal kas vokišką[pilką karšinį kurį bandėt?
Atsakyti
Dzūke, man tai priimtini su lakierkom visai, net sakyčiau ,kad man labai gražu thumbup.gif .
Atsakyti
Man irgi visai nieko. Tiesiog nieko tinkamesnio/patogesnio/universalesnio neradau.
Dar kokios juodos spalvos užmetus ant pačio veltinio-visai gerai atrodytų g.gif
Atsakyti
DZUKELE TIKRAI SU LAKIERKOM LABAI SUPER ATRODO thumbup.gif
Atsakyti