Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės darželyje

QUOTE(vija @ 2011 05 03, 15:02)
Jūs čia man?
Tie asmeniniai nutikimai ir nuoskaudos dėl skolintų kostiumų čia niekam nėra labai įdomūs, nebent jūs tikitės, kad čia užeis ta nepareiginga mama. Ar jūs čia ateinat pasidalinti, kokie kiti tėvai asocialūs ir kokios jūs - rūpestingos?
Aš visada sakiau, kad kvaila tikėtis, kad kolektyve 20 žmonių 100% palaikytų vieną idėja - užtenka 5-6 bendraminčių. Puiku, kad yra iniciatyvių žmonių, kurie imasi veiklos - aš pati irgi visad dalyvauju organizacijose. Tačiau sveiko proto ribose. Prieštaraučiau ne vienai čia paminėtai idėjai, bet ne todėl, kad man dzin mano vaiko šventės, o todėl, kad man nepriimtina, kvaila, perspausta. Ir neturit jokios teisės pykti, nes kiekvienas turim savo nuomonę. O jei ten viena mama kažkokius vėjus kelia, argi būtina taip jautriai reaguoti? Keistų žmonių sutiksit kasdien, o ir vėliau mokykloje bus toks ne vienas. Svarbiausia, kad dauguma jus palaiko. O jei dauguma nepalaiko, tai gal tikrai kažkas ne taip?

ne, ne Jums asmeniskai - as cia tik pagalvojau garsiai smile.gif nei vienos neturejau omeny.
del kostiumu - nieko as nesitikiu - tik pateikiau kaip pavyzdi, kaip kai kuriom mamom rupi ju vaiku sventes.
o jei dauguma sako, kad nereikia jokiu karvanalu vaikam ir isleistuviu, nes ju supratimu cia menka svente? tai su kuo tada cia kas ne taip g.gif ?
gerai, kad Jus dalyvaujat noriai visur - tada nelabai suprantu ginco esmes, nes mes snekejom apie tas kurios niekur niekada nenori dalyvaut g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 15:01)
Visų pirma o ką vaikai veiks tame garlaivyje  g.gif nebent tai užtruktų iki pusvalandžio  mirksiukas.gif
Ir šiaip su Lietuvos orais.....  doh.gif  mirksiukas.gif
O žaidimų neblogų yra day.lt, čia, dar keliuose neto puslapiuose- reikia pasiieškoti  rolleyes.gif Mūsų išleistuvės dar tik kitais metais, tai aš dar dėl to rami.... Nors jau nuo rudens ieškau idėjų  ax.gif

ta prasme ka veiks blink.gif plauks garlaiviu lotuliukas.gif kelione trunka iki pusvalandzio pirmyn ir tiek pat paskui atgal - as manau kad vaikam butu labai idomu - mes patys kai mazi buvom tevai mums tokias keliones organizuodavo thumbup.gif ir niekad neiskilo klausimas man ka as ten galiu veikti g.gif g.gif
Papildyta:

O žaidimų neblogų yra day.lt, čia

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 05 03, 15:24)
ta prasme ka veiks  blink.gif plauks garlaiviu  lotuliukas.gif  kelione trunka iki pusvalandzio pirmyn ir tiek pat paskui atgal - as manau kad vaikam butu labai idomu - mes patys kai mazi buvom tevai mums tokias keliones organizuodavo  thumbup.gif  ir niekad neiskilo klausimas man ka as ten galiu veikti  g.gif  g.gif
Papildyta:
dekui  4u.gif

mirksiukas.gif neee- viskas gerai bigsmile.gif, jei ta kelionė neilga (Kaune po marias garlaivis virš 2 val plaukia doh.gif ), tai viskas super thumbup.gif Naujas potyris SUPER thumbup.gif Bet gali būti brangoka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 gegužės 2011 - 14:28
QUOTE(vilmarus @ 2011 05 03, 10:20)
O mes nutarėm išleistuves padaryti kaip iškylą.Važiuosime iki Anykščių,iš ten vyksime siauruku iki Rubikų ežero.Ten siaurukas stovi beveik dvi valandas.Tuo tarpu papietausime,nes ant ežero kranto yra kavinukė,tai užsisakėme po kepsniuką mažą,kas šašlykų,kas žuvies keptos ant žarijų ir t.t.Kiek liks laiko pažaisime kelis žaidimus ir keliausime siauruku atgal į Anykščius ir namo.Ryte prieš išvažiuojant ,bus šventė vaikams diplomėlių teikimas ir t.t.
O auklėtojoms dovana bus kvietimas pasivažynėti siauruku bei puokštė gėlių.Dar padariau padėką darželio kolektyvui.O auklėtojoms ;ant didelio lapo sudėsim rankytes vaikų,užklijuosime po mažą nuotraukytę , vaikai pasirašys vardą .Manau bus geresnis prisiminimas nei visokie čekiai thumbup.gif  rolleyes.gif
Beje ,[iš 19 vaikų],viską organizuoju viena.

Labai originali ideja, sakykit o ka rašysit i vaikiškus diplomus, nes mus lygiai toki apati švente laukia kaip išleistuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 15:27)
mirksiukas.gif neee- viskas gerai bigsmile.gif, jei ta kelionė neilga (Kaune po marias garlaivis virš 2 val plaukia  doh.gif ), tai viskas super  thumbup.gif Naujas potyris SUPER  thumbup.gif Bet gali būti brangoka  unsure.gif

visai kompanijai ( vaikam 20, aukletojom ir tevam ) visa kelione 750 lt unsure.gif daugoka bus manau, nes ne visi gali po daug mestis + diplomai vaikam , dovanos aukletojom, geles unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 15:27)
Kaune po marias garlaivis virš 2 val plaukia  doh.gif

2 valandos ir man daugoka butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 05 03, 12:17)
  pritariu viskam  thumbup.gif  as tokius zmones stengiuosi ratais apeiti  tongue.gif  tik vaiku gaila  verysad.gif

Nu ir apeikit smoke.gif Jei gaila, tai gal sušelpkit? Moraliai nereikia, mumi tiks ir materialiai smoke.gif

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 12:29)
Aišku, čia tema ne apie tai, bet kad jau kąsti, tai kąsti
Turiu kuo puikiausią pavyzdį gyvenime- šeimoje yra SEPTYNI vaikai ir jie VISI lanko bent po du būrelius ir VISI yra mamos vežiojami po juos, VISUOSE renginiuose mama su MIELU NORU ir entuziazmu dalyvauja 

O kur aš rašiau, kad nevedžioju savo vaikų į būrelius ir nedalyvauju jų šventėse??? Vežioju. Ir dar visai į kitą miesto galą per patį piką. Ir VISUOSE renginiuose dalyvauju, ir organizuoju, beje, taip pat cool.gif

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 05 03, 12:36)
cia gali kandziotis, galva i siena dauzyt ar gerkle prarekt  doh.gif  yra kategorija zmoniu, kurie nesupranta elementariu dalyku - kad ir demesio rodomo vaikui naudos jo tolimesniame gyvenime  blink.gif  ir neikalsi tokiem zmonem.
jei zmogus sugeba pasakyt "bus trecias vaikas - pamatysit kad isleistuvem reiksmes neteiksit"  :  tai ar yra tikslas toliau apskritai sneket ? tokie zmones turetu rasyti forume pavadinimu " kuo daugiau vaiku - tuo idomumas mazeja"  lotuliukas.gif

Čia jūs pagal save sprendžiat? Dėmesį vaikams galima įrodyti įvairiai. Tam nebūtina pirkti grandiozines dovanas auklėtojoms arba dovanoti parkerius, kurių vertės vaikai nesupranta... Juk ne visi net skaityti moka, baigę daržą. Kai kurie yra kairiarankiai ir parkerių jiems specialių reikia.

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 05 03, 13:35)
Dabar pagalvojau apie mano darytas dovanas kaledom siom  g.gif  jos visai ir isleistuvem tiktu  thumbup.gif
vaikai kiekvienas individualiai gavo SAVO saldainiu ( daro krikstynom kiti tokius saldainius su vaiko nuotraukom) - ant saldainiu kiekvieno foto vaiko ( su photoshopu jie visi buvo padaryti su nykstuku kaledinem kepurem) uzrasyta pvz Ričardo saldainis ir kitoj saldainio pusej eilerastukas  smile.gif
tada visi gavo po sokolada su visos grupes nuotrauka ( irgi siek tiek perdaryta smile.gif)
mergaitem veliau kiekvienai is vilnos geles i plaukus , o berniukam pirkau petardas kaledines  viska kiekvienam atskirai pakavau i permatoma siuksdanti dovanu popieriu ( aisku mergaitem ruzavi kaspinai, berniukam melyni smile.gif) ir dar kiekvienam prie kaspinu prisegiau laminuota vardine kortele ( pvz Kalėdų Senelis sveikina Ričardą su šventėm smile.gif)  vaikai dziaugesi labiau nei butu gave po barbe ir masina ir maximos 
o aukletojom pirkau maximos cekius ir kiekvienai po angela medini ( parduotuvej ranku darbo dirbiniu) - tai kiek zinau liko patenkintos - nebent as kazko nezinau 

Ačių D, kad jųs ne mano kelyje drinks_cheers.gif Linkiu nusipirkti laiko, kai turėsti tuos tris vaikus ir dirbsti, nes juos reikės dar ir išlaikyti kažkaip drinks_cheers.gif

Tiesa, tiek jau to tie šokoladai lotuliukas.gif Tik petardų mano vaikui nedrįskite dovanoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 05 03, 15:38)
visai kompanijai ( vaikam 20, aukletojom ir tevam ) visa kelione 750 lt  unsure.gif 

Tikrai ne mažai- vien už kelionę po 40 lt nuo šeimos unsure.gif
Kas iš Vilniaus, tai galiu parekomenduoti išleistuves GRYBŲ arklidėse bigsmile.gif Mes žiemą buvom gimtadienyje tenai- nu nerealiai patiko bigsmile.gif Ten ir vaišės ir gamta ir atrakcija mirksiukas.gif
Papildyta:
Ok, ok, Agotuk mirksiukas.gif - iš esmės mes apie tą patį čia pešiojamės lotuliukas.gif , tik su tuo 50 lt nesutapo mūsų juoko supratimas mirksiukas.gif irnesakyk.gif

Gyvenam draugiškai group.gif ir pasidalinam idėjom mirksiukas.gif , o jau kam bus priimtinos jos, tas lai pasiima, pasitobulina ir pritaiko SAVO vaikų šventei. Juk kas duoda- tas gauna dvigubai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 05 03, 15:43)
O kur aš rašiau, kad nevedžioju savo vaikų į būrelius ir nedalyvauju jų šventėse??? Vežioju. Ir dar visai į kitą miesto galą per patį piką. Ir VISUOSE renginiuose dalyvauju, ir organizuoju, beje, taip pat  cool.gif  mirksiukas.gif
Čia jūs pagal save sprendžiat? Dėmesį vaikams galima įrodyti įvairiai. Tam nebūtina pirkti grandiozines dovanas auklėtojoms arba dovanoti parkerius, kurių vertės vaikai nesupranta... Juk ne visi net skaityti moka, baigę daržą. Kai kurie yra kairiarankiai ir parkerių jiems specialių reikia.
Ačių D, kad jųs ne mano kelyje  drinks_cheers.gif Linkiu nusipirkti laiko, kai turėsti tuos tris vaikus ir dirbsti, nes juos reikės dar ir išlaikyti kažkaip drinks_cheers.gif

Tiesa, tiek jau to tie šokoladai  lotuliukas.gif Tik petardų mano vaikui nedrįskite dovanoti  cool.gif

Jus raset, kad trecio vaiko isleistuves nebe tokios svarbios kaip pirmo, mes apie tai, o ne apie vaiko nevedima i burelius tongue.gif tongue.gif

siulau atidziau skaityti - nesiuliau as nei parkeriu, nei grandioziniu fiestu tongue.gif maniskis , beja, irgi kairiarankis ir parkeriu kairiarankiam ne problema nupirkt siai dienai mirksiukas.gif

aciu uz linkejimus - laiko as savo vaikam rasiu - tik noro reikia tongue.gif visa laika islaikiau savo vaika viena ir darbui laiko uzteko, ir vaikui, ir dar savo malonumams mirksiukas.gif

kadangi berniuku pas mus mazuma - perklausiau visu tevu atskirai ar jie nieko pries tongue.gif nereikia cia baisiai protingos vaidint - nedovanociau vaikam tokiu dovanu tevu neatsiklausus tongue.gif Jusu vaikui nieko nedovanosiu - bukit rami - as gi nezinau kokia dovana jam nepakens tolimoje ateityje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nerizikuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 03 gegužės 2011 - 14:54
Mieloji vaiva, atidžiau skaitykit (gėlyčių vėlimas trukdo? tongue.gif ) Kiekvienas vaikas svarbus, tik vėliau pradedi suprasti, kad prioritetai gali būti kiti ir saldainių popieriukai yra absoliuti šiukšlė, kai tą saldainį suvalgai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 03 gegužės 2011 - 14:58
Agotukas, baikit doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Verčiau parašykit, kokios Jūsų vaikų buvo/bus išleistuvės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 05 03, 15:58)
Mieloji vaiva, atidžiau skaitykit (gėlyčių vėlimas trukdo? tongue.gif ) Kiekvienas vaikas svarbus, tik vėliau pradedi suprasti, kad prioritetai gali būti kiti ir saldainių popieriukai yra absoliuti šiukšlė, kai tą saldainį suvalgai  cool.gif

toks vaizdas, kad kazkas nusivyles gyvenimu prisedo prie forumo isliet pagieza blink.gif lotuliukas.gif kaip triju vaiku mama per pacius pikus veziojanti net tris vaikus i burelius ir dar tiek dirbanti, kad laiko truksta tai tokiam lekstam dalykui kaip forumas daug laiko skiriat mirksiukas.gif
tai kuo skiriasi prioritetai su pirmu ir su antru ar treciu vaiku ???
jei man vel pradesit pasakot, kad ne pompastikoj ar limuzinuose esme - nesivarginkit, nes as ju niekad ir nesiuliau tongue.gif as kalbejau apie tevu nora dalyvaut vaiku sventese ir kad yra tevu kurie nemato reikalo jose dalyvaut tongue.gif
arba mes nesusisnekam arba tiesiog manes negirdit, nes uzsiciklinus varot savo - nors as niekada ir nesakiau, kad man didele vertybe saldainis su nuotrauka - as apie tuos saldainius parasiau kaip idejas kitom, kurios prase - kam tiks pasinaudos, kam netiks - nekreips demesio tongue.gif
Atsakyti
Agotukas, baikit  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Verčiau parašykit, kokios Jūsų vaikų buvo/bus išleistuvės  bigsmile.gif

Vieno kūdikio buvo darželyje, vaikai atliko oficialiąja dalį, buvo pasveikintos auklėtojos. Tiesa, direktorė per of. dalį įteikė vaikams daržo baigimo diplomus (taip kad nepersistenkit su tais diplomais, kad negautų bent 4 vnt cool.gif ). Paskui vaikai valgė grupėj tortą ir kt. skanumynus, ėjo fotkintis laukan, bet lijo... Tatai buvo gražu ir normalu bei vietoj.

Šiemet tėvų norai kardinaliai išsiskyrė... Tad nieko blatno nebus. Bet sodinsim medelį sode, vaikai leis į dangų balionus su svajonėmis, auklėtojoms pirksim knygas, kurioms pinigų kaip ir gaila, bet ir norisi. Gėles dovanos patys vaikai kiekvienas kiekvienai aukętojai. Tai asmeniškiau ir gražiau nei grandiozinės puokštės...
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 05 03, 15:07)
toks vaizdas, kad kazkas nusivyles gyvenimu prisedo prie forumo isliet pagieza  blink.gif  lotuliukas.gif 

Vaiva, jūs teisi! Neliekit pagiežos console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 03 gegužės 2011 - 15:14
QUOTE(Agotukas @ 2011 05 03, 16:13)

Šiemet tėvų norai kardinaliai išsiskyrė... Tad nieko blatno nebus. Bet sodinsim medelį sode, vaikai leis į dangų balionus su svajonėmis, auklėtojoms pirksim knygas, kurioms pinigų kaip ir gaila, bet ir norisi. Gėles dovanos patys vaikai kiekvienas kiekvienai aukętojai. Tai asmeniškiau ir gražiau nei grandiozinės puokštės...

thumbup.gif kokias knygas jei ne paslaptis ?
o puokstes man irgi nepatinka grandiozines schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2011 05 03, 16:16)

Vaiva, jūs teisi! Neliekit pagiežos console.gif

as taip sakant busiu protingesne ir duosiu kelia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiek to - neliesiu lotuliukas.gif
Atsakyti