Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(RamintaX @ 2013 08 20, 10:31)
O man geriau mazulyte dezute, nes turiu birius chanel skaistalus, tai atrodo naudoju beveik kiekviena diena, o nezinau dar kada sunaudosiu wink.gif idomu, kada Siauliuose atsiras, nes as nusiziurejau tokia spalvyte http://4.bp.blogspot...age_package.JPG

Labai faina spalvyte....;-)
Vilniuje tik centrinėje Kristianoje yra nuo ketvirtadienio, o kituose parduotuvėse dar nėra, tai Šiauliuose po kokios geros savaites reikia laukti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 08 19, 21:09)
Vilniuje, Centrine Kristiana jau turi Chanel rudens kolekcija..
siandien prigriebiau du lakus:

seseliu nera turbut? t.o. 4 spalvu palete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 08 20, 07:46)
tiesa pas mus yra ir 4 spalvu seseliai...
http://kosmetista.ru...zivi/41001.html
man jie labai patiko, bet ju jau nebuvo... g.gif

jų tekstūra tokia kaip ir senesnių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 20 rugpjūčio 2013 - 13:24
QUOTE(RamintaX @ 2013 08 20, 09:31)
O man geriau mazulyte dezute, nes turiu birius chanel skaistalus, tai atrodo naudoju beveik kiekviena diena, o nezinau dar kada sunaudosiu wink.gif idomu, kada Siauliuose atsiras, nes as nusiziurejau tokia spalvyte http://4.bp.blogspot...age_package.JPG

Kas per birūs? Nesu mačius, girdėjus, kad chanel turėtų birius skaistalus unsure.gif Gal galit parodyt, kokį paveiksliuką įmest kaip atrodo g.gif
O šiauliai tai visiškas kaimas, nieko čia niekad nėra - neverta nei ieškot doh.gif Apie naujienas ir limitkes išvis patyliu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 08 20, 14:24)
jų tekstūra tokia kaip ir senesnių?

girdejau, kad ne.... skiriasi i geraja puse rolleyes.gif reikes nulekti paziureti...
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 08 20, 14:48)
Kas per birūs?

Gal turėta omeny - milteliniai, ne kreminiai... Nes šitie lyg ir kreminiai?
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2013 08 20, 13:40)
seseliu nera turbut? t.o. 4 spalvu palete  unsure.gif

Yra.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 08 20, 13:48)
Kas per birūs? Nesu mačius, girdėjus, kad chanel turėtų birius skaistalus  unsure.gif  Gal galit parodyt, kokį paveiksliuką įmest kaip atrodo  g.gif
O šiauliai tai visiškas kaimas, nieko čia niekad nėra - neverta nei ieškot  doh.gif Apie naujienas ir limitkes išvis patyliu...  doh.gif

atsiprašau, neteisingai išsireiškiau, kaip jau kažkuri mane pataisė, turėjau mintyje miltelius wink.gif et, aš irgi beveik įsitikinus, kad Šiauliuose nieko nerasiu ;/
Atsakyti
Aš nesu įsitikinus, kad Kaune rasiu lotuliukas.gif

Nors kaunietės pardavėjos sakė, kad šita kolekcija bus visur, kaip pavasarinė. Ar pavasarinė buvo Šiauliuose?

Noriu kur nors skristi. Iš Vilniaus. Ten Duty Free viskas yra, ir niekas neperka, ir dar kaina mažesnė dry.gif
Atsakyti
QUOTE(RamintaX @ 2013 08 20, 17:26)
atsiprašau, neteisingai išsireiškiau, kaip jau kažkuri mane pataisė, turėjau mintyje miltelius wink.gif et, aš irgi beveik įsitikinus, kad Šiauliuose nieko nerasiu ;/

Viskas aišku tada, o tai galvoju kaip čia taip nieko negirdėjus aš apie birius skaistalus likau.... biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2013 08 20, 17:29)
Nors kaunietės pardavėjos sakė, kad šita kolekcija bus visur, kaip pavasarinė. Ar pavasarinė buvo Šiauliuose?

Noriu kur nors skristi. Iš Vilniaus. Ten Duty Free viskas yra, ir niekas neperka, ir dar kaina  mažesnė dry.gif

Dioro tai ničnieko nebuvo schmoll.gif Chanelio nepasidomėjau, bet neabejoju kad irgi nekažiką, nebent kokius lakiukus galėjo pasiūlyt... Ir išvis mūsų Kristianoj pamačius YSL stendą išgriūt galima doh.gif Užsienyje už tokį jau melejuonai skundų būtų prirašyta doh.gif Visas kažkoks lyg nusiaubtas, mėginiai paišinuoti, aptrupėję, nuterlioti, neabejoju - susenę, o pasirinkimas ant pirštų gali suskaičiuot, turbūt mano kosmetinėj rankinuko daugiau YSL lūpdažių nei jų stende doh.gif doh.gif doh.gif Pasityčiojimas gryniausias cool.gif
Turėsiu ryt progą akrope pabūt, tai į Douglas užsuksiu naujienėlių pasidairyt Chanelinių rolleyes.gif

O jei labiau į Chanel temą - užsisakiau šiuos, laukiu begalo wub.gif Atsiliepimus galėsiu parašyt...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 08 20, 23:03)
Turėsiu ryt progą akrope pabūt, tai į Douglas užsuksiu naujienėlių pasidairyt Chanelinių  rolleyes.gif
O jei labiau į Chanel temą - užsisakiau šiuos, laukiu begalo  wub.gif Atsiliepimus galėsiu parašyt...
user posted image

Kristianos piktai sako, kad Duoglas nieko neturi, nes jie distributoriai, nori duoda aniems, o nori neduoda dry.gif

Jetus, koks grožis wub.gif Ir svarbiausia, labai universalios spalvos. Iš šitų keturių ta viena gal prie ekstravagantiškesnių, bet tokia stilinga, išlaikyta. O likę trys - bet kur bet kada wub.gif

Ir bliamba, va. Pavyzdys. Tos spalvos kaip ir atrodo milijonas tokių, o vat ne tokios, ir basta... Ta palta perlamutrinė atrodo tokia pieniška wub.gif O pilka wub.gif

Kokybė kokybe, bet jau spalvų tai Chanel niekas neperspjovė.
Atsakyti
Norika, Fantastiskas pirkinukas.. wub.gif
as dar kazkaip nesusiruosiu niekaip pirkti per tarpininkus, nes pas mus tokiu geriu nera... unsure.gif
labai domina atsiliepimai, nes matau is seseliu tekstura turetu buti gera, tokia kaip Kaledines kolekcijos, o ne uzkepta.. mirksiukas.gif
Atsakyti