Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

manau, toks pats kaip ir visi kiti...
Atsakyti
as irgi manau cia moki tik uz varda,kuo jos galetu buti geresnes nei kiti rietikliai?absurdas kazkoks biggrin.gif
i tema: gal kuri galetu pakomentuoti chanel skaistalus? renkuosi,kokius pirkti,zinau,kad yra skirtingu rusiu.kurie geresni?noreciau persikines spalvytes 4u.gif
Atsakyti
Tai va aš ir mąstau, kad finigus mokėčiau už tą užrašiuką Chanel, o esmė būt ta pati kaip ir pigesnių.... g.gif

zydrune0916 - esu nužiūrėjus skaistalus spalva REFLEX, man ji super pasirodė, dėl to kad labai universali, tokia lyg persikas, lyg rožinis su perlamutriniu shaimeriuku, na nemoku nupasakot, bet man labai labai..... wub.gif Kitą savaitę jau lėksiu pirkt wub.gif

http://www.google.lt...t:429,r:8,s:100
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 05 kovo 2012 - 18:04
o ten kaip matau tokie lyg auksiniai blizguciai?dienai tiktu? 4u.gif o kaip apskritai chanel skaistalai,ar esat bandziusi?kadangi nemaza investicija,tai norisi geriausio biggrin.gif
Atsakyti
Tiek ir tebandžius - iš stendo biggrin.gif
Kitą savaitę eisiu nepasidažius jokiais skaistalais, kad pabandyčiau ir matyčiau, kaip atrodo.... Kokybe kažkaip neabejoju, nes iki šiol nieks iš dekoratyvinės Chanel dar nenuvylė, nors ne daug turiu, bet vistek - susidariau nuomonę tik pačią geriausią, užtat apie kitų gamintojų skaistalus nebesvarstau blush2.gif

O ar dienai tiktų.....? Manau taip, nes pardavėja padažė labai nedaug, tai sakyč saikinga spalva, po to "pabrūžino" intensyviau, tai jau suteikė tokio spindesio, žandukai lyg perlamutriniai.... wub.gif tai manau vakarui reiktū šiek tiek daugiau užtept.... ax.gif
O jei norit labai persikinių skruostų - rekomenduojama spalva Espiegle 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 05 kovo 2012 - 23:35
QUOTE(traputis @ 2012 03 05, 13:16)
Atsiprasau mergaites, jei jau buvo apie tai kalbeta smile.gif kuo skiriasi sios pudrytes? kuri tiktu sausai odai?
Chanel Vitalumiere
http://shop.nordstro...;resultback=500

Sita labiau, paprasta Vitalumiere smile.gif
Atsakyti
Sveiki! Lisos Eldridge video pamaciau nauja Chanel Vitalumiere Aqua Compact, ir iskart supratau, kad labai jos noriu. Kaip supratau, tas pats naturalus efektos kaip ir skystos pudros, bet daugiau maskavimo. Internete kolkas radau tik anonsus, nera nei kainos, nei swatch'u. Gal kas nors ka nors girdejo? Idomu kada pasirodys pas mus ir ar labai brangi bus. Viename rusiskame puslapyje radau kaina (preliminaria) rubliais, tai litais pavertus vos ne 240 gavosi, tikiuosi, ka bus siek tiek pigiau...

radau siek tiek daugiau informacijos rusiskame chanel http://www.chanel.co...CT-CREME-128225
bet del kainos taip ir neaisku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nealiona: 06 kovo 2012 - 13:29
QUOTE(NORIKA @ 2012 03 05, 18:03)
Tai va aš ir mąstau, kad finigus mokėčiau už tą užrašiuką Chanel, o esmė būt ta pati kaip ir pigesnių.... g.gif
zydrune0916 - esu nužiūrėjus skaistalus spalva REFLEX, man ji super pasirodė, dėl to kad labai universali, tokia lyg persikas, lyg rožinis su perlamutriniu shaimeriuku, na nemoku nupasakot, bet man labai labai..... wub.gif  Kitą savaitę jau lėksiu pirkt  wub.gif

[

turiu ta Reflex, nebloga spalva, tik jai reikia gero sepetelio, nes lengva padaugint, gana ryski.
blizgucio tikrai nesimato. atspalvis labai grazus, pagyvina. graziau atrodo ant tamsesnes odos. ziema jo nenaudoju
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 03 06, 15:20)
turiu ta Reflex

O cia kuris numeriukas?
nes as tai dairaus i 68 arba 59, neapsisprendziu kuria jamt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 03 06, 15:20)
turiu ta Reflex, nebloga spalva, tik jai reikia gero sepetelio, nes lengva padaugint, gana ryski.
blizgucio tikrai nesimato. atspalvis labai grazus, pagyvina. graziau atrodo ant tamsesnes odos. ziema jo nenaudoju

nu va as nenoriu to,jog butu per daug ryskus,nes esu labai sviesi ir vasara nesideginu g.gif noreciau tokios spalvos,kad nebutu baisu padauginti,naturaliai ganetinai atrodytu... 4u.gif
Atsakyti
O nėra galimybės tiesiog nueit į parduotuvę ir išbandyt? Juk po to galima internetu užsisakyt ar kažkaip kitaip susivairuot pigiau biggrin.gif

REFLEX yra Nr.82 4u.gif Aš vistik manau kad skaistalus sunku padaugint, juk nepuoli kabint saujom jo, šiek tiek pabrauki per skaistalus ir per skruostus, jei trūksta - pakartoji... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 06 kovo 2012 - 16:58
idomu kaip rose bronze spalvyte??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 06 kovo 2012 - 17:23