Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 16, 20:34)
sveikutės, su stalu prijuokinot, kaži ką man čia pardavus, kad dar cebulių daugiau nusipirkčiau  lotuliukas.gif
O čia mano pirktasis kaip Amorice , padėkit identifikuot  mirksiukas.gif user posted image
Papildyta:

man tai labai panašu kaip nuorodoj, ir dryžuotumas ir žiedlapių forma  g.gif

Panašus į Amorice, o pirma mintis pamačius bigsmile.gif oho koks dydis thumbup.gif ar tikrai toks didžiulis?
Dėl pardavimo rolleyes.gif , tai reikės matomai palanges parduoti
hihihi.gif ant grindų daugiau cibulių tilps yahoo.gif yu.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 16, 16:34)
sveikutės, su stalu prijuokinot, kaži ką man čia pardavus, kad dar cebulių daugiau nusipirkčiau  lotuliukas.gif

Juokitės juokitės lotuliukas.gif Va pardaviau stalą ir išeina pora amarilių biggrin.gif
Išsirinkau šiuos:
Apple Blossom
user posted image
Temptation (kas čia per pavadinimas g.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 16, 18:34)
O čia mano pirktasis kaip Amorice , padėkit identifikuot  mirksiukas.gif
man tai labai panašu kaip nuorodoj, ir dryžuotumas ir žiedlapių forma  g.gif

Ką jau čia indentifikuot ? Gražuolis kaip Amorice pirktas , Amorice ir pražydėjo... Ne visalaik gi tie pardavėjai sumaišo lotuliukas.gif kartais ir teisingai parduoda.
o žiedai dideli ?
Temptation (kas čia per pavadinimas g.gif )

Tikslus pavadinimas pagal žiedelius lotuliukas.gif Pagunda
Exotica jau turiu ,daba svajosiu apie Temptation
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasab: 16 sausio 2012 - 21:42
GIZZI5, Rasab, žiedai dideli, ,,mėsingi" tokie, jau kai pumpuras skilo matėsi, kad bus nemaži. Dabar žiedlapiai gražiai lenkiasi.
KaipTaiKaip, vertėjo stalą parduot drinks_cheers.gif
GIZZI5, palanges neparduot, o praplatint reiktų, dar geriau būtų priestatas-oranžerija, bet čia kai milijoną laimėsiu hihihi.gif

Rasab, na tu ir svajotoja, kas dien vis po svajonę lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 16 sausio 2012 - 21:49
Tagi neįdomu be svajonių gyvent lotuliukas.gif lotuliukas.gif va daba užsiėmimas bus - Temptation ieškot, gal irgi netikėtai į rankas nukris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasab: 16 sausio 2012 - 21:55
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 16, 19:34)

O čia mano pirktasis kaip Amorice , padėkit identifikuot  mirksiukas.gif user posted image
Papildyta:

Cia tu SITA paprastu kaimieciu isvadinai??? Nu zinai, as tave tuoj atgal taip isvadinsiu... lotuliukas.gif
Kad man toki kaimietuka...
Atsakyti
Mano svajonės daba kuklesnės-Papillio , Charisma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 16, 22:24)
Temptation (kas čia per pavadinimas  g.gif )
user posted image

O nuotraukoj tai tikra Charisma biggrin.gif
Atsakyti
giedre.vilnius, vadindama mane kaimiete tik širdį paglostai, esu iš Bajorų kaimo lotuliukas.gif ir tuom labai džiaugiuos mirksiukas.gif
O, kad Amorice atitiko pavadinimą thumbup.gif
Bet ir mano kaimietis palangės gražuolis wub.gif Tuoj ir tas žiedais džiugins.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 01 16, 21:58)
O nuotraukoj tai tikra Charisma biggrin.gif

o jie du labai panašūs užregistruoti yra to paties augintojo - Charisma ir Temptation . skiriasi raudonos atspalviu ir pasiskirstymu- charismai apačioj raudonos mažiau , o temptation taisyklinga žvaigždė
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 16, 23:02)
giedre.vilnius, vadindama mane kaimiete tik širdį paglostai, esu iš Bajorų kaimo  lotuliukas.gif ir tuom labai džiaugiuos  mirksiukas.gif
O, kad Amorice atitiko pavadinimą  thumbup.gif
Bet ir mano kaimietis palangės gražuolis  wub.gif Tuoj ir tas žiedais džiugins.

Zinau, zinau, is kur tu smile.gif Tarp kitko, turiu pasakyti, brangiosios, kad cia musu kaimieciu dauguma biggrin.gif viena kita is Vilniaus, viena kita is Kauno - tai cia jau baisus miestai, o visos kitos tai guduma, gluduma thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 16, 22:24)

imk Temptation ir dar ką nors kito, nes tų "obuolinių," tai pilnos palangės pas visus, o Temptation tai tikra gražuolė.
Atsakyti