Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif Laba,kokiu groziu pridejot wub.gif

lekiu ir as snd parsinest,zadinsiu is miego blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 22, 09:31)
Pražydo Apple blossom, o kaip maloniai kvepia:
user posted image
Ir bendras palangės vaizdas. Aš amarilius auginu loveliuose ir tik pirmi prabudę pasodinti vazonuose (taupau vietą).
user posted image

Oho kiek grozybiu ant palanges, jau seile nutyso iki zemes thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazu,saunuoles.O mano dar rusy,reiks eiti atsinest
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 22, 11:31)
Pražydo Apple blossom, o kaip maloniai kvepia:
Ir bendras palangės vaizdas. Aš amarilius auginu loveliuose ir tik pirmi prabudę pasodinti vazonuose (taupau vietą).
user posted image

Oi kokia šauni palangė wub.gif wub.gif wub.gif Prašom nepamiršti ir kiekvieną atskirai parodyti bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Necituokit nuotraukų blush2.gif Gausit bart nuo moderatorių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 22, 14:21)
Necituokit nuotraukų  blush2.gif Gausit bart nuo moderatorių  blush2.gif

Negausim irnesakyk.gif kad labai gražu, na kaip nepacituosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Cituoju palangę,Naujoke Lady janeuser posted image
Pirmoji pražydusi lenkiška.Antras žiedas šalia tik formuojasi,kaip lyg matos.Ir kyla antras žiedstiebis.Bus iiiiiiiiilgas džiaugsmas wub.gif
Atsakyti
[quote=amarrile,2012 01 22, 12:5
[/quote]
Grazuole Ledi Jane thumbup.gif
Atsakyti
Kokiu mėnesiu anksčiau, nei įprastai prabudo ir mano gražuolis:

http://public.fotki....nelis/amarilis/

Nuotraukas tik taip moku įdėti blush2.gif
Pirkau kažkada Amsterdame turguje tris svogūnčikus, tai šitą raudoną pataikiau, o kiti du raudonai dryžuoti pasirodo balti besantys.
Vat su tais baltais problema, kad jie nebežydi man kokie penki metai jau. Buvo raudonligė užpuolusi, puvinys, prieš kokius tris metus išgydžiau aš juos, bet žiedų vis tiek nėra. Ir patys svogūnai kadaise didžiuliais buvę tokie dabar, vidutiniški. Raudonas, kur foto, irgi sirgo, bet staigiai atsigavo po operacijų, o šitie tokie negyvybingi. Prabudo jau ir ant dienų po lapuką parodė, bet žiedų šiemet ne ne. Noriu aš juos išmesti, jau pernai norėjau, bet vis ranka nekyla. Galvoju, jei į kokius mylinčius namus patekstų, gal atsigautų mano gražuoliai, nes pas mane keliaus į konteinerį verysad.gif
Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 22 sausio 2012 - 18:54
QUOTE(linaslinelis @ 2012 01 22, 20:54)
Prabudo jau ir ant dienų po lapuką parodė, bet žiedų šiemet ne ne. Noriu aš juos išmesti, jau pernai norėjau, bet vis ranka nekyla. Galvoju, jei į kokius mylinčius namus patekstų, gal atsigautų mano gražuoliai, nes pas mane keliaus į konteinerį  verysad.gif
Vilnius

Nemesk, tai spėsi padaryti bet kada. Klausimas, kaip juos augini, kaip tręši, kada nusprendi migdyti, ar patiems leidi nudžiovinti lapus, ar tiesiog nupjauni? Kaip nusprendi, kad bunda? Kiek laiko miega?
Atsakyti
Trąšų nėra mačiusi nė viena mano gėlė. Kasmet persodindama pilnai pakeičiu žemę. Amariliams pirkau specialią žemę pernai, tai neblogai dar ir debesį musyčių dovanų gavau:))
Tai rudenį kai lapai pradeda gelsti nebelaistau, žinoma, kai lieka kokie du pusgyviai lapai, nupjaunu juos.
Tas raudonas pirmasis iškiša žiedą, dažniausiai vasarį, tada pradedu laistyti. Balti prabusdavo kokiu mėnesiu vėliau.
Bandžiau aš kartą migdyti ir ištraukusi iš vazono vėsioje vietoje laikiau, bet labai baisiai man tie svogūnai susitraukė, tai dabar tiesiog palieku vazone žemėse nelaistydama. Maždaug gaunasi nuo rugsėjo galo iki sausio-vasario nelaistant. Taigi matosi natūraliai, kada gėlė keliasi ir kada prabunda.
Aš jau priėmiau sprendimą, nes chemijos mano namuose nebus, laukiu gal pas kažką atsiras šiltesnė širdis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 01 22, 21:29)
Trąšų nėra mačiusi nė viena mano gėlė. Kasmet persodindama pilnai pakeičiu žemę. Amariliams pirkau specialią žemę pernai, tai neblogai dar ir debesį musyčių dovanų gavau:))
Tai rudenį kai lapai pradeda gelsti nebelaistau, žinoma, kai lieka kokie du pusgyviai lapai, nupjaunu juos.
Tas raudonas pirmasis iškiša žiedą, dažniausiai vasarį, tada pradedu laistyti. Balti prabusdavo kokiu mėnesiu vėliau.
Bandžiau aš kartą migdyti ir ištraukusi iš vazono vėsioje vietoje laikiau, bet labai baisiai man tie svogūnai susitraukė, tai dabar tiesiog palieku vazone žemėse nelaistydama. Maždaug gaunasi nuo rugsėjo galo iki sausio-vasario nelaistant. Taigi matosi natūraliai, kada gėlė keliasi ir kada prabunda.
Aš jau priėmiau sprendimą, nes chemijos mano namuose nebus, laukiu gal pas kažką atsiras šiltesnė širdis  wub.gif

Panašu, kad labai didelių priežiūros klaidų nėra. Na o dėl trąšų, tai galima ir natūralias pavasarį iš dilgėlių užsiraugti, jei chemija baisi. Aš naudoju, maniškės visai nesiskundžia rolleyes.gif
O šiaip pabandyk, dilgėlių raugas superinis daiktas mirksiukas.gif gal ir amariliukai sužydės 4u.gif
Atsakyti