Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(GIZZI5 @ 2012 02 20, 11:43)

Žydi Mileretos Bingo, ačiū dar kartą už tokį grožį wub.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katukou32 @ 2012 02 19, 23:38)
O galėčiau paklausti, geriau pirkti iš parduotuvės, ar siųstis svogūnėlius? Ir ar iš viso parduotuvėse yra įvairių veislių amarilių? ax.gif  Dėkui už atsakymą... blush2.gif

Tiek siunčiantis, tiek perkant iš parduotuvės veislės atitikimas yra loterija. Pritariu jediarai, kad iš pradžių mėginkit laimę parduotuvėse. Ypač šių gėlių padaugėja pardavime kovo- balandžio mėn.
Sėkmės !
Atsakyti
O sakykit, kas čia per gėlės dalis lenda?
user posted image
Pas mane vienam tokia biškį išlindus, kitam taip pat matosi svogūno viduj. Ką tik pasodinau, o jau čia kažkas lenda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 02 20, 15:41)
O sakykit, kas čia per gėlės dalis lenda?
Pas mane vienam tokia biškį išlindus, kitam taip pat matosi svogūno viduj. Ką tik pasodinau, o jau čia kažkas lenda  blink.gif

Džiaukis 4u.gif žydės mirksiukas.gif ir nepamiršk parodyti
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 02 20, 11:44)
Džiaukis 4u.gif žydės mirksiukas.gif ir nepamiršk parodyti

Džiaugiuosi, tik kad pirmą kartą matau gyvą amarilį, tai nežinau ar lapas, ar žiedas biggrin.gif Kur jau čia nepasirodysiu, jei tik kas užaugs bigsmile.gif Laimės pilnos kelnės bus biggrin.gif
Papildyta:
O vienas amarilis, prie šaknų kažkokį guzikėlį apie centimetro turėjo, tai gal ten vaikas? Susodinau viską... Ir pamiršau pasižymėt kuris doh.gif Dabar nepamenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 20 vasario 2012 - 13:54
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 02 20, 14:51)

O vienas amarilis, prie šaknų kažkokį guzikėlį apie centimetro turėjo, tai gal ten vaikas? Susodinau viską... Ir pamiršau pasižymėt kuris  doh.gif Dabar nepamenu  g.gif

greiciausiai, kad vaikiukas
Atsakyti
GIZZI5, gražiai žydit thumbup.gif , tikra gražuolė wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
visas sveikinu su naujais metais, linkiu daug graziu gelyciu.

Raportuoju, kad po mano vasaros metu suestu vabalu gelyciu, neisgyveno nei viena sad.gif(, laikiau ant sterilaus smeliuko, kaip Stepute liepe, bet deja.
Tai is mano turimu saraso galite isbraukti visuss, liko tik keli palanges groziai ir keletas mazu vaikuciu vienos mamos padovanotu.

Tad noreciau paklausti gal turite koki atliekama vaikeli parduoti?

Labai noreciau papilio, jei yra atliekamas.

Labai aciu
Atsakyti
Labai gaila gėliukų, oi tie parazitai doh.gif O Papilio ir daugiau ieškančių yra, gal pavasarėjant galima pabandyt iš Euro gėlių, neturėtų sumaišyt, nes svogūnėlis pailgas, tik kaina nemaža pas juos, dar siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 02 21, 23:57)
O Papilio ir daugiau ieškančių yra, gal pavasarėjant galima pabandyt iš Euro gėlių, neturėtų sumaišyt, nes svogūnėlis pailgas, tik kaina nemaža pas juos, dar siuntimas.

Visai nedidelė kaina http://www.eurogeles...s?categoryID=81
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 21 vasario 2012 - 22:01
Na man čia kiti kiek brangoki palyginus su lenkų, bet gal Papilio tokia kaina ir yra g.gif Laukim šiltesnių orų ir bandom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 02 22, 00:08)
Na man čia kiti kiek brangoki palyginus su lenkų, bet gal Papilio tokia kaina ir yra  g.gif Laukim šiltesnių orų ir bandom  smile.gif

Apie kitus nekalbu, tikrai brangoki, bet Papilio labai nebloga kaina. Nes kažkada mačiau parduodant po 40 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 21 vasario 2012 - 22:12