Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Taigi vat kad niekada negana, atrodo jau viskas bet kai tik pamatai tai akys issoka liezuvis nutysta ir sako noriu, is tikruju liga progresuoja ir gan smarkiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, sukeliau ir aš jau visus amarilikus ant palangės, visi kiša po truputi snapelius :ax, o Papilio mano kantrybę bando, jokio veiksmo neatlieka schmoll.gif , tai db tokia mintis kilo: žiedstiebis lenda iš viduriuko svogūno, ar iš šono? g.gif , gal ji kuo paliet veiksmingesniu, kad kažką kurt pradėtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2012 02 24, 09:05)

Jau buvau kažkada rašius, kad žiedstiebis lenda iš šono ir kas ketvirtą lapą kiekvienoje pusėje, žinoma jei esant palankiom sąlygom tas žiedstiebis susiformuoja arba nesunyksta.
Tas lapas buna toks atskiras, neturėdamas kitą pusę apgaubiančios dalies.Iš šono jį lengva atskirti.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 02 24, 00:38)
Praeitą savaitę atidaviau visus kaktusus ir sanpaulijas. Gailoka, bet ką jau ten irnesakyk.gif visada reikia rinktis g.gif o palangės vis dėlto gaila, kad ne guminės.

nu o ka as sakiau... Nesa turta ir namu ir komisuose pardavineja lotuliukas.gif
Atsakyti
Lutpede, dėkui, matomai kažką praleidau beskaitydama, pažiūrėjau lapų skaičių, tai tikėtina, kad žiedų šiemet nebus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta_naktis: 24 vasario 2012 - 09:40
QUOTE(pavilonyte @ 2012 02 23, 22:18)
Dagma, tas paskutinis žiedelis su suknyte pats gražiausias  thumbup.gif , o ir aukštis palangės grožio, net už dukrytę didesnis  wub.gif

Aha aukšta labai ji šiemet ir antras kotas dar aukštesnis blink.gif pernai lyg taip nebuvo, be reikalo eikvoja savo energija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2012 02 24, 10:40)
Lutpede, dėkui, matomai kažką praleidau beskaitydama, pažiūrėjau lapų skaičių, tai tikėtina, kad žiedų šiemet nebus doh.gif

Papildau
Tas lapas atrodo taip:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2012 02 24, 10:40)

ne lapų skaičių reikia peržiūrėti, o kaip mano pavyzdyje tokio lapo ieškoti ir po tokio lapo kas ketvirtas. Vienoje pusėjė kas ketvirtas ir kitoje kas ketvirtas.
Taigi kuo daugiau per sezoną užaugs lapų, tuo tikimybė žydėti geresnė
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 02 23, 23:38)
Per savaitę šitiek blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif

Aha bigsmile.gif Juk buvau minejus, kad vienu metu prisikele 10 su ziedstiebiais rolleyes.gif , tai dabar zydi biggrin.gif O ir siaip cia mano groziai gimtadienio proga mane sveikina wub.gif
Siandien Dancing queen prasprogo. Foto kita savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 02 24, 11:09)
Aha bigsmile.gif Juk buvau minejus, kad vienu metu prisikele 10 su ziedstiebiais rolleyes.gif , tai dabar zydi biggrin.gif O ir siaip cia mano groziai gimtadienio proga mane sveikina wub.gif

Sveikinu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laaabai dėkui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 02 24, 11:31)
nu o ka as sakiau... Nesa turta ir namu ir komisuose pardavineja  lotuliukas.gif

Nu gi gryn apie mane lotuliukas.gif , O iš kur taip gerai žinai g.gif jau praeitas etapas? lotuliukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2012 02 24, 12:09)

Su gimtadieniu Tave brangioji user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 02 23, 08:55)
Labai gražus tavo pasirinkimas, bet jei galima ir aš patarsiu, pradžiai, kol išmoksi teisingai auginti pirk paprastesnius, Nymph tikrai žydės, o dėl Papilio negali žinot. Ir dar iš kokio tu miesto jei iš Kauno galiu išduoti keletą taškų kur gauti amarilių, tai ir siūstis nereikės ir apžiūrėjusi matysi, yra puvinių ar ne. O be to, tai būna ir šitoj temutėj, kad dalinamės, mainom, ar parduodam amarilių vaikučius. mirksiukas.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif  spalva kokia thumbup.gif gražu bigsmile.gif eeech kaip norėčiau tokį turėt, žydintį rolleyes.gif

isduokite ka ax.gif blush2.gif kol kas palanges tuscios tai visko reikia biggrin.gif biggrin.gif ir amariliu ir kitokiu groziu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti