QUOTE(alfa159 @ 2009 02 08, 17:47)
Jau iskepiau. Miltai tinka liuks. O vat su kieku prasoviau- dariau is 9 kiausiniu. Tai gausis du tortai. Uosviams pasiseke.
Tiesa- viena is klasikinio biskvito kepimo gudrybiu- skonio pagerinimui dekite maza ziupsniuka citrinos rugsties.
Tiesa- viena is klasikinio biskvito kepimo gudrybiu- skonio pagerinimui dekite maza ziupsniuka citrinos rugsties.
Biskvita atsaldzius supjauscius ir suvyniavus i plevele laikau saldiklyje iki kito karto.
Sveikos,
Gal kas žino ir galėtų patarti.
Kepiau biskvitą tortui, bet abu bandymai nepavyko-biskvitas iškilo netolygiai, vienas kraštas išsipūtė, kitas ir liko nepakilęs. Kokia mano klaida?
Kepu elektrinėje orkaitėje, gal kas susidūrėt ir žinote kokia programa reikia kepti: kaitinimas iš apačios ar viršaus, su vėju ar be
Gal dėl netinkamai parinktos programos nevienodai iškilo?
Dėkui
Gal kas žino ir galėtų patarti.
Kepiau biskvitą tortui, bet abu bandymai nepavyko-biskvitas iškilo netolygiai, vienas kraštas išsipūtė, kitas ir liko nepakilęs. Kokia mano klaida?
Kepu elektrinėje orkaitėje, gal kas susidūrėt ir žinote kokia programa reikia kepti: kaitinimas iš apačios ar viršaus, su vėju ar be

Dėkui

QUOTE(kamija @ 2009 04 02, 09:25)
Sveikos,
Gal kas žino ir galėtų patarti.
Kepiau biskvitą tortui, bet abu bandymai nepavyko-biskvitas iškilo netolygiai, vienas kraštas išsipūtė, kitas ir liko nepakilęs. Kokia mano klaida?
Kepu elektrinėje orkaitėje, gal kas susidūrėt ir žinote kokia programa reikia kepti: kaitinimas iš apačios ar viršaus, su vėju ar be
Gal dėl netinkamai parinktos programos nevienodai iškilo?
Dėkui
Gal kas žino ir galėtų patarti.
Kepiau biskvitą tortui, bet abu bandymai nepavyko-biskvitas iškilo netolygiai, vienas kraštas išsipūtė, kitas ir liko nepakilęs. Kokia mano klaida?
Kepu elektrinėje orkaitėje, gal kas susidūrėt ir žinote kokia programa reikia kepti: kaitinimas iš apačios ar viršaus, su vėju ar be

Dėkui

Jio, man tos pacios problemos.


QUOTE(kamija @ 2009 04 02, 09:25)
Kepu elektrinėje orkaitėje, gal kas susidūrėt ir žinote kokia programa reikia kepti: kaitinimas iš apačios ar viršaus, su vėju ar be
Gal dėl netinkamai parinktos programos nevienodai iškilo?

Pas mane orkaitė elektrinė paprasta be jokių pribumbasų, tai kepa biskvitukai be jokių vėjelių ir gaunasi kuo puikiausiai, kaitinimas iš viršaus ir apačios, nebent jeigu viršus linkęs greičiau apskrust, tai galima anksčiau išjungt viršų, arba analogiškai su apačia, bet čia jau reik žiūrėt konkrečiai pagal savo orkaitę

Sveikos kepejos~!
Noreciau pristatyti mano mociutes firmini biskvito recepta!
Pats geriausias biskvitas prasom issitikinti pacioms:


Biskvitas lb skanus.BETO KAI DARAU PAGAL KITUS RECEPTUS BISKVITAS ISKEPES VISADA SUSILEIDZIA PER PUSE, o sis DIDELIS, standus, lengvai pjaustomas ir be galo skanus,
SKIRTA 28cm kepimo skardai.
Mums reikes:
10 kiausiniu.
375 gr miltų(tris stiklines po 275ml )
450 gr cukraus(dvi stiklines po 275ml)
Plakame:
1.Kiaušinius išplakame su cukrumu, pokol mase pabaltes ir padides mazdaug 3 kartus, plakame apie 15 min didziausiu greičiu.
2. Nustatome orkaite iki 175C. 1h 10 min.
3. Miltus per sieteli sijojame į plakinį ir IŠLĖTO maišome mediniu šaukštu, pokol išsijosime visus miltus, tada dar 10 min maišome, kad išsimaišyti visi miltai ir neliktu miltų gumulėlių. Kartoju VISKA DAROME IŠ LĖTO.
4. Kai išmaišome supilame i froma kurios dugna išklojome kepimo popieriumi(šonu niekuo nereikia tepti).
5. Kepame kažkur 45 min, ar iškepes patikriname mediniu pagaliuku, tešla prie jos turi nelipti.
Išsšimama, kraštus su peiliu pravažiuojame ir išimame iš formos. Atvėsiname ir galima sutepti ir papuošti!
LABAI SKANUS BISKVITAS

Noreciau pristatyti mano mociutes firmini biskvito recepta!
Pats geriausias biskvitas prasom issitikinti pacioms:


Biskvitas lb skanus.BETO KAI DARAU PAGAL KITUS RECEPTUS BISKVITAS ISKEPES VISADA SUSILEIDZIA PER PUSE, o sis DIDELIS, standus, lengvai pjaustomas ir be galo skanus,

SKIRTA 28cm kepimo skardai.
Mums reikes:
10 kiausiniu.
375 gr miltų(tris stiklines po 275ml )
450 gr cukraus(dvi stiklines po 275ml)
Plakame:
1.Kiaušinius išplakame su cukrumu, pokol mase pabaltes ir padides mazdaug 3 kartus, plakame apie 15 min didziausiu greičiu.
2. Nustatome orkaite iki 175C. 1h 10 min.
3. Miltus per sieteli sijojame į plakinį ir IŠLĖTO maišome mediniu šaukštu, pokol išsijosime visus miltus, tada dar 10 min maišome, kad išsimaišyti visi miltai ir neliktu miltų gumulėlių. Kartoju VISKA DAROME IŠ LĖTO.
4. Kai išmaišome supilame i froma kurios dugna išklojome kepimo popieriumi(šonu niekuo nereikia tepti).
5. Kepame kažkur 45 min, ar iškepes patikriname mediniu pagaliuku, tešla prie jos turi nelipti.
Išsšimama, kraštus su peiliu pravažiuojame ir išimame iš formos. Atvėsiname ir galima sutepti ir papuošti!
LABAI SKANUS BISKVITAS

QUOTE(kamija @ 2009 04 02, 09:25)
Sveikos,
Gal kas žino ir galėtų patarti.
Kepiau biskvitą tortui, bet abu bandymai nepavyko-biskvitas iškilo netolygiai, vienas kraštas išsipūtė, kitas ir liko nepakilęs. Kokia mano klaida?
Kepu elektrinėje orkaitėje, gal kas susidūrėt ir žinote kokia programa reikia kepti: kaitinimas iš apačios ar viršaus, su vėju ar be
Gal dėl netinkamai parinktos programos nevienodai iškilo?
Dėkui
Gal kas žino ir galėtų patarti.
Kepiau biskvitą tortui, bet abu bandymai nepavyko-biskvitas iškilo netolygiai, vienas kraštas išsipūtė, kitas ir liko nepakilęs. Kokia mano klaida?
Kepu elektrinėje orkaitėje, gal kas susidūrėt ir žinote kokia programa reikia kepti: kaitinimas iš apačios ar viršaus, su vėju ar be

Dėkui

Kepant biskvita negalima naudoti programos su vejeliu.As visada kepu su kaitinimu is virsaus ir apacios treciame lygyje ir gaunasi

aš kepu visai senoje orkaitėje, bet visada biskvitai gerai iškepa bijau, kad dabar neprisišnekėčiau
Domi95 na cia nemazas tortukas turetu gautis is 10 kiausiniu,noreciau paklausti kai tu kepi virsus nesukieteja..nes as susiduriu su tokia problema

Manau virsus nesukieteja
Na jis nebuna toks minkstas kaip prapjauta vieta, bet cia neturalu nes ant torto virsaus kepant susidaro plutele, kaip ir ant visu kepiniu. Siaip virsus lieka minkstas, nebent gal biskvitas truputuka perkapamas, arba ilgai laikomas, kadangi i biskvito sudeti neieina riebalu, ju pavirsius nesuteptas ilgesni laika gali truputi sukieteti 
Papildyta:
Del dydzio, rasiau, kad iskepa pilna 28cm skarda biskvito.


Papildyta:
Del dydzio, rasiau, kad iskepa pilna 28cm skarda biskvito.

Sveikos,
Sugalvojau ir aš pašeiminkauti ir prisijungti prie gaminančių tortukus namie. Labai noriu pasidžiaugti, kad Domi95
receptukas bikvitui - super
. Viskas puikiai gavosi. Dabar belieka, kazka sukurti pertepimui ir lepinsim savaji
Sugalvojau ir aš pašeiminkauti ir prisijungti prie gaminančių tortukus namie. Labai noriu pasidžiaugti, kad Domi95


