Labas
QUOTE(Ice @ 2012 01 20, 10:00)
Mačiau Scintilla vaikinuką

- tik kažkodėl pamatęs mane labai pradėjo verkti
na jis darželyje toks verksmingas...dar šiandien jam nepasisekė darželyje, vienas vaikas triknktelėjo jam į tą pačią vietą, kur buvo praskelta...auklėtojos nepastebėjo, kas tiksliai nutiko, bet tas antakis, kur buvo praskeltas vėl raudonas ir vėl užsidėjo šašiukas...atėjus logopedei, maniškis iš karto susigraudinęs puolė prie jos guostis ir ji išsinešė jį pas save...tai nežinau, ar tau irgi norėjo pasiguosti, ar nepažinęs išsigando, kad kažkur jį norėsi išsivesti...gal pagalvojo, kad siūti nori, nes aną kartą tai siuvo žaizdą
Šiandien ryte mano vaikas labai mane pradžiugino...ryte anksčiau atsikėlė ir matė, kaip sesė išėjo į mokyklą pasiėmusi plastmasinį ratą (per ilgąją pertrauką ir po pamokų eina čiuožti ant kalniuko)....kai mes išėjom į lauką ir reikėjo pasukti link darželio, maniškis sustojo ir patempė lūpą...aš jo klausiu, kodėl sustojo ir nenori eiti į darželį...o jis man: noju čiuožti su sese

kaip faina buvo išgirsti tokį sakinuką

šiaip jis dažniausiai kalba frazėm iš dviejų žodžių, o čia jau pilnas ir aiškus sakinys

paaiškinau jam, kad sesė dabar klasėje mokinasi, o jis turi eiti į darželį, ten pavalgys, pažais, vėl pavalgys ir tada galės eiti su sese čiuožti (tuo metu ir jai baigiasi pamokos)...aišku vis pabrėžiau, kad einam į darželį valgyti pusryčių (maistas jam laaaabai svarbus

) ir gražiai susitarėm

be jokių ašarų ar isterijų nuėjo į darželį...smagu, kai vienas kitą jau suprantam...aišku dar ne visada, bet jau pažanga yra...