Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 49 tema*

QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 19, 21:39)
Buvau, bet kad is jis buvo zemiau nei dabar uzkeltas, aj bele susitvarkys smile.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Laba, cia plepa visos, ir jaunikles ir suaugusios  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Grynai atsitiktinai radau šią temą. Mano dukra, kuriai 8.5 m., mėnuo laiko nešioja breketus. Šitas reikalas jau nemažai nervų man kainavo. Tik apsiraminau, sekmadienį dalis spyruoklytės atitrūko. Rytoj važiuosim, kad sutvarkytų...
Atsakyti

QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 19, 17:09)
Neina tos redaguoti tai keliu is naujo smile.gif

super super Emuk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 22:49)
Grynai atsitiktinai radau šią temą. Mano dukra, kuriai 8.5 m., mėnuo laiko nešioja breketus. Šitas reikalas jau nemažai nervų man kainavo. Tik apsiraminau, sekmadienį dalis spyruoklytės atitrūko. Rytoj važiuosim, kad sutvarkytų...

Na taip breketai jau pinigus lupa belekaip, o tokiai mazai dejo breketus? nes kiek skaicius kad rekomenduoja nuo 13metu lyg smile.gif

QUOTE(ajaja @ 2011 12 19, 23:01)
super super Emuk wub.gif

Aciuuu, man ir pradeda patikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 19, 22:04)
Na taip breketai jau pinigus lupa belekaip, o tokiai mazai dejo breketus? nes kiek skaicius kad rekomenduoja nuo 13metu lyg  smile.gif
Aciuuu, man ir pradeda patikti smile.gif

Mano dukrai dėjo breketus ne todėl, kad dantys kreivi, o todėl, kad labai gilus sąkandis ir nėra vietos iltiniams dantims, jie kaip tik pradėjo kaltis. Taigi kreipiausi pačiu laiku. Tą pačią bėdą turi mano sūnus, kuriam dabar 16 m., pavėlavom kreiptis, nes kreipėmės, kai iltiniai jau buvo išdygę, ir nieko nebegalėjo padaryti...Mums pasiūlė ištraukti 4 sveikus dantis...Aišku, kad netrauksim...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 23:07)
Mano dukrai dėjo breketus ne todėl, kad dantys kreivi, o todėl, kad labai gilus sąkandis ir nėra vietos iltiniams dantims, jie kaip tik pradėjo kaltis. Taigi kreipiausi pačiu laiku. Tą pačią bėdą turi mano sūnus, kuriam dabar 16 m., pavėlavom kreiptis, nes kreipėmės, kai iltiniai jau buvo išdygę, ir nieko nebegalėjo padaryti...Mums pasiūlė ištraukti 4 sveikus dantis...Aišku, kad netrauksim...

Aaaa tai viskas aisku smile.gif
Atsakyti
Emuk, nu suuuuuper wub.gif
Pasirodyk būtinai po galutinio rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
Ar jūsų ortodontė fotografuoja jūsų dantis?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 23:36)

Bon bon aciuu smile.gif
man fotografavo kai tik uzdejo ir kai nueme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 19, 22:42)
Bon bon aciuu  smile.gif
man fotografavo kai tik uzdejo ir kai nueme smile.gif

Kai uždėjo? Mano dukrai fotografavo dantis prieš uždedant breketus. Nebuvo malonu žiūrėti į tą procedūrą, nes burnytė maža...
Man tik patiko, kad parodė pakankamai vaizdinės medžiagos, kaip atrodys dantys, jei gerai nevalysi. Rodė konkrečių vaikų dantis. Visai įdomu- įjungtas kompas, o jame visų pacientų nuotraukos smile.gif Kiek suprantu, tų nuotraukų bus daug, nes kol kas uždėjo breketus tik ant viršutinių dantų, dar kažkada dės ant apatinių. Turiu visą gydymo planą surašytą. Grandiozinį planą, su visais "jei".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 19 gruodžio 2011 - 22:50
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 23:50)
Kai uždėjo? Mano dukrai fotografavo dantis prieš uždedant breketus. Nebuvo malonu žiūrėti į tą procedūrą, nes burnytė maža...
Man tik patiko, kad parodė pakankamai vaizdinės medžiagos, kaip atrodys dantys, jei gerai nevalysi. Rodė konkrečių vaikų dantis. Visai įdomu- įjungtas kompas, o jame visų pacientų nuotraukos smile.gif Kiek suprantu, tų nuotraukų bus daug, nes kol kas uždėjo breketus tik ant viršutinių dantų, dar kažkada dės ant apatinių. Turiu visą gydymo planą surašytą. Grandiozinį planą, su visais "jei".

Nu pries uzdejima smile.gif tai faina kai galesit stebeti kai viskas keiciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 19, 23:00)
Nu pries uzdejima smile.gif tai faina kai galesit stebeti kai viskas keiciasi smile.gif

Faina tai faina, bet man pareigų padaugėjo- vakarais padedu dukrai išsivalyti dantis, o ir ryte užmetu akį, kad netinginiautų...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 19, 23:36)

Aga, potograpuoj. Potograpava pries, paskui, kai pakausti. Paskui berods, kai mikroimplantus ideja. I da berods syki( nors tiksliai nepamenu).
Atsakyti