Įkraunama...
Įkraunama...

"Skanaus gyvenimo" sekėjos, 2 tema

QUOTE(Saulužė @ 2012 03 12, 11:30)
O kokį gaminat? Radau kiaulienos, tarybinį, su grikiais... 4u.gif

Taip, sitas. Jis superinis! thumbup.gif Mes ji megstame su bulviu kose ir kad pats guliasas turetu daaaug padazo.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 03 11, 22:00)
citrinufka valdo  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Reiks isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 03 12, 14:38)
aš ryte košiau. vakarop gėrėm. užsigerti nereikėjo  schmoll.gif

Tai gal ir užtenka tiek pastovėt, nes mes vieną kart gėrėm ant rytojaus po košimo ir buvo gerai, o antrą kart iš kart po košimo ir alkoholis tikrai jautės ax.gif

QUOTE(Ulė @ 2012 03 12, 15:34)
ale ir bistros biggrin.gif  as laikau po menesi nuo perkosimo biggrin.gif , bet kas man labiausiai patinka, kad galvos neskaudaaa bigsmile.gif

Oo, tai žinosiu, kad gali ir ilgiau pastovėt... O šaldytuve laikyt?
Taip drinks_cheers.gif galvos neskaudėjo nei kart smile.gif

QUOTE(Renata123 @ 2012 03 12, 19:10)
Taip, sitas. Jis superinis! thumbup.gif Mes ji megstame su bulviu kose ir kad pats guliasas turetu daaaug padazo.

Tai kuris čia? unsure.gif iš viso yra trys guliašo receptai, koks tikslus pavadinimas jūsų mėgiamo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 13 kovo 2012 - 10:16
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 13, 10:16)
Tai kuris čia?  unsure.gif iš viso yra trys guliašo receptai, koks tikslus pavadinimas jūsų mėgiamo?

Oi, sorry, net nepastebejau kitu guliasu. ax.gif Mums skaniausias "Tarybinis guliasas". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 03 11, 22:00)
citrinufka valdo  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

ir as siandien pasigaminau. Kosiau po mazdaug 3-4 valandu, labai geras, visi kas paragavo gyre (daviau po lasiuka ivertinti biggrin.gif ) !!!!!!!!!!!!!! Aciu 4u.gif
Kaip ir rasiau "Skanaus gyvenimo" bloge, labai laukiu kada bus juoduju serbentu, labai noriu ta likeriuka ismeginti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurosoma: 14 kovo 2012 - 17:20
Laba, iš "Skanaus gyvenymo" į mano receptų skrynelę keliauja picos "Minutėlė" receptas (labai panašus į kavinėse kepamų), bei medaus torto receptas- toks pūrus, burnoje tirpstantis. Kažkada kepiau Beatos medaus tortą, tai Ilonos nesulyginamai skanesnis. Ačiū už receptus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 03 18, 11:44)
Laba, iš "Skanaus gyvenymo" į mano receptų skrynelę keliauja picos "Minutėlė" receptas (labai panašus į kavinėse kepamų), bei medaus torto receptas- toks pūrus, burnoje tirpstantis. Kažkada kepiau Beatos medaus tortą, tai Ilonos nesulyginamai skanesnis. Ačiū už receptus.  wub.gif

Pica "Minutele" ir as kepu kartais, skani drinks_cheers.gif thumbup.gif Medaus torta reikes pameginti, nes Beatos ne labai patiko ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
Vakar ir aš kepiau picą "Minutėlė", tešla labai skani, tik recepte nurodyto kiek vandens buvo mažoka, pyliau 2/3 smile.gif
Atsakyti
Aš viriau tinginių cepelinus- ir man ir vyrui labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxys @ 2012 03 19, 16:32)
Vakar ir aš kepiau picą "Minutėlė", tešla labai skani, tik recepte nurodyto kiek vandens buvo mažoka, pyliau 2/3  smile.gif

as jau daug kartu kepusi sia pica, labai skani. bet ir as visada daugiau vandens turiu pilti.
Atsakyti
Vat aš irgi galvoju į Minutėlę pilt 2/3 stikl. vandens, nes komentaruose kelios skundžiasi, kad per mažai vandens g.gif Reik jaučiu šiandien produktų nusipirkt ir bandyt šitą reikalą essen.gif
Atsakyti
Bandyk, tikrai labai skanus padas. Daug laiko neužima, dabar darysiu tik taip thumbup.gif
Atsakyti