Teisinuosi.
Tos lentos ir man slykscios, bet nebvo is ko rinktis nuomuojantis. Savame buste to nepakesciau.
QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 22:54)
Teisinuosi.
Tos lentos ir man slykscios, bet nebvo is ko rinktis nuomuojantis. Savame buste to nepakesciau. 
da variantas yra nefotkinti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 21, 00:08)
Na taip. Bet kai labai norisi... Tuoj pradesiu nusisneket.
QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 22:54)
Teisinuosi.
Bet juk tas lentutes ir paslepti galima, jei jau daugiau nera kur auto daryti. Paklode kokia ar didele skara pakabint ant tos sienos, ir problema isspresta. Jei viniu i siena kalt negalima, nes nuomota, tada su lipnia juosta pritvirtint
keliu paskutine is atspindziu. tikiuosi neatsibodau

ir dar pora

ir dar pora

jclove paskutine patiko ir pries irgi grazu ,o pirmoji nea netraukia aki man ,daug visko
QUOTE(jlclove @ 2011 12 20, 23:52)
keliu paskutine is atspindziu. tikiuosi neatsibodau
Man antroji patinka. Pirmos virsus idomus, bet visuma man nesiziuri.
QUOTE(virdzzinija @ 2011 12 21, 00:00)
jclove paskutine patiko ir pries irgi grazu ,o pirmoji nea netraukia aki man ,daug visko 
aciukas
jurzole, dekui
QUOTE(jlclove @ 2011 12 21, 00:52)
o man kaip tik pirmoji įdomiausia,gražiai su atspindžiu sužaista,gal kiek ir yra nereikalingų detalių,gal jb variantas kitaip žiūrėtusi,o gal kažkiek apkirpti reikia...čia šiaip pamastymams
krisstukas, man Tavo auto nepatinka. Kompozicijos prastos, su spalvom nusisvaigai, detalės nekokios, tas bluras apskritai be ryšio. Esi graži, fotogeniška moteris, o foto šios - neskoningos. atleisk, tenuskamba tai ne įžeidžiančiai, o kritikuojančiai. Ne Tave, o nuotraukas. Nes tikrai gali daug geriau. Dabar gi pasirodė, tarp bandai patvarkytą buitiaką su f22 fotkint ir paskui bluru maskuot..
Šiaip iš praktikos sakau - šviesiomis lentelėmis apkalta patalpa yra viena netinkamesnių aplinkų fotografijoms. bent jau šių foto ji visai nepuošia.
Šiaip iš praktikos sakau - šviesiomis lentelėmis apkalta patalpa yra viena netinkamesnių aplinkų fotografijoms. bent jau šių foto ji visai nepuošia.
QUOTE(sayonara @ 2011 12 21, 09:07)
QUOTE(jlclove @ 2011 12 21, 00:52)
pritariu Kikirikei