QUOTE(Olesta @ 2011 12 15, 22:35)
mergytės, jei aš rasčiau kur tada skaičiau prieš porą metų gal tą info apie tą šokoladinį šerkšną aš jums būtinai parodyčiau, bet aš nepamenu ir dabar nerandu nei youtube, nei kur kitur, o kad skaičiau tai tikrai kažkur skaičiau, ten nesigauna lango šerkšno efektas, greičiau netvarkingi šokolado varvekliai gaunasi aš kiek pamenu...čia reikėtų bandymą padaryti su nedideliu kiekiu, ir matytųsi, čia kažkas panašaus į ikrų darymo principą...
as irgi kiek ieskojau visomis kalbomis, kokias tik moku, tai neradau paveiksliuku, taigi, nusprendziau daryti kaip jus ir sakot- pameginti ir paziureti kas gausis
QUOTE(dzokada @ 2011 12 16, 13:56)
Sokoladui buna atskiri dazai,ne visi tinkami nes sutraukia...
nesulaukiau ats ir daziau milteliniais dazais, kokiais turejau ir gavosi puikiai

nes pirmakart ganasa sugadinau, tiksliau sumusiau sviesta, o sikart, patarta prifesionaliu padariau puikiai. aciu pagelbejusioms
QUOTE(Y@smin @ 2011 12 19, 01:44)
seniai jau rodžiau savuosius,atnešu kelis:
o sakykit as cia perlamutriniai dazai ar kokia paslaptis, kad mase ir visos detales tip graziai blizga?
o tortai visu fantastiski, jei nesupyksit ne viena ir ne du nusikopijavau ir kada nors panaudosiu savo virtuveleje
norejau paklausti ar ne per anksti daryti Kaledoms ir Naujiesiems tortus jau dabar?