Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus



Sveikutės 4u.gif


Šiandien vienoje rusiškoje laidoje rodė apie tortų puošimą. Tai rodė kaip reikia išspausti raideles. Ant masės deda maistinę plėvelę ir per ją spaudžia raidę, niekas prie nieko neprilimpa ,labai gražiai išsiima. Pagalvojau ,kad gal kas pasinaudos šia idėja . Manau taip galima išspausti bet ką, nereikia nei krachmolo ,nei sukraus pudros barstyt. g.gif

Pati tai esu tokia tyli jūsų temos sekėja , žaviuosi visų puoštais tortais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2012 01 06, 13:59)
Sveikutės  4u.gif
Šiandien vienoje rusiškoje laidoje  rodė apie tortų puošimą. Tai rodė kaip reikia išspausti raideles. Ant masės deda maistinę plėvelę ir per ją spaudžia raidę, niekas prie nieko neprilimpa ,labai gražiai išsiima. Pagalvojau ,kad gal kas pasinaudos šia idėja . Manau taip galima išspausti bet ką, nereikia nei krachmolo ,nei sukraus pudros barstyt. g.gif

  Pati tai esu tokia tyli jūsų temos sekėja , žaviuosi visų puoštais tortais  4u.gif



Na kaip tau aciu uz ideja ! lotuliukas.gif
Atsakyti
galiu parodyti kaip nemoku su gelem dirbti biggrin.gif nu man jau geriau 10 betkokiu vaikisku figureliu,nei geles doh.gif
user posted image user posted image

user posted image
varskinis su persikais.pastilazas.1900gr smile.gif
Atsakyti
mergaites, gal galit papasakot apie dazu naudojima,pvz,kur geriausia naudot sausus dazus,kur gelinius,kur vandeninius? siurbliuju jusu tema kasdien, jau iki 61 temos perskaicau,bet neuzstrigo sis dalykas blush2.gif
pati turiu tik vandeninius,bandziau su jais piesti plonas linijas, tai labai issilieja ant figureles,gal,kad neisdziuve normaliai g.gif o kam degtine juos reikia skiesti?
beje,sausi,kiek skaiciau,tai seseliavimui gerai,va sita atsimenu biggrin.gif

aciu,jei nepatingesit trumpai paaiskint 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kas ten per tortas, kur praeitam psl Ulitka klause patarimo dėl transportavimo?
Atsakyti
O-RE-AR labai grazios rozes, kad man tokias rolleyes.gif
amorosa gera mintis.
receptas tik nesupykit, bet nesuprantu kodel zmones pyragus vadina tortais schmoll.gif gal ir skanu, bet man cia ne tortas blush2.gif
*saules_zuikutis* grazios tos kalijos, nereik cia kabinetis ax.gif
QUOTE(mdeive @ 2012 01 06, 17:27)
Gal kas zino, kas ten per tortas, kur praeitam psl Ulitka klause patarimo dėl transportavimo?

man labai panasu i eklerus su karamele g.gif
QUOTE(newLIFE @ 2012 01 06, 17:20)
mergaites, gal galit papasakot apie dazu naudojima,pvz,kur geriausia naudot sausus dazus,kur gelinius,kur vandeninius?

kol kas rimciau atrasys smile.gif ax.gif
geliniais dazomi kremai, beze, pastilazas, sokoladas... na platus ju naudojimas.
sausi tinka kaip ir mineta seseliuoti, graziai naturaliai pagyvina figureles (pvz. gelyciu lapus, vidriukus, "baiboku" zandukus, drugeliu sparniukus ir t.t.)
vandeniniai...nezinau blush2.gif nesusidurus, bet jauciu mazai kur nes keis masiu, kremu ir t.t konsistensija.
degtine skiedzia kad nebutu blizgesio kaip praskiedus vandeniu.
gal kas pataisys ar papildys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 sausio 2012 - 17:16
QUOTE(mdeive @ 2012 01 06, 17:27)
Gal kas zino, kas ten per tortas, kur praeitam psl Ulitka klause patarimo dėl transportavimo?


Kaip suprantu tai cia plikyti sausainiai suklijuoti su kremu smile.gif kazkaip labai idomus ju pavadinimas, bent jau angliskai smile.gif
O del dazu tai aisku birus naudojami seseliavimui, geliniai dazymui masiu, juos abi galima skiest su alkoholiu ir piest. Siaip as cia menka specialiste, bet bent jau as taip darau smile.gif jeigu nusisnekejau, kas nors gal pataisys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 05, 22:18)
na ta sokoladine+medus gele tai be formos dariau,o tik kaip issikociojo,taip ir liko krastai,uztat tokie be rysio ax.gif

As sokoladines rozes darau tik be formeles. Dedu mases gabaliuka i plevele ir pirstais graziai isspaudziu ziedlapio forma. Atsargiai nuimu plevele is vienos puses ir priklijuoju lapeli, praktiskai viska darau tik su plevele, nes mase labai minksta ir ant jos lieka zymes, o man nepatinka, kai ant jos matosi pirstu antspaudai

bet ziuriu pas tave, kad mase bloga gavosi. Perkaitinai sokolada, del to tau tokie trapus krasciukai gavosi.
Papildyta:
QUOTE(mdeive @ 2012 01 06, 16:27)
Gal kas zino, kas ten per tortas, kur praeitam psl Ulitka klause patarimo dėl transportavimo?

Toks tortas is plikytu sausainiu vadinasi krokembush. Cia yra prancuzu virtuves desertas pateikiamas per vestuves ir kitas sventes
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 06, 15:57)
O-RE-AR labai grazios rozes, kad man tokias rolleyes.gif


Aciu 4u.gif
QUOTE(Asseni @ 2012 01 06, 16:17)
As sokoladines rozes darau tik be formeles. Dedu mases gabaliuka i plevele ir pirstais graziai isspaudziu ziedlapio forma. Atsargiai nuimu plevele is vienos puses ir priklijuoju lapeli, praktiskai viska darau tik su plevele, nes mase labai minksta ir ant jos lieka zymes, o  man nepatinka, kai ant jos matosi pirstu antspaudai

bet ziuriu pas tave, kad mase bloga gavosi. Perkaitinai sokolada, del to tau tokie trapus krasciukai gavosi.
Papildyta:


Na del blogai paruosta mase,tai nesiginciju,gal ir perkaitinau,juk pirma karta dariau,uztat ir brangus kiekvienas jusu komentaras 4u.gif
Su cukraus pudra kai dariau,tai be formeles,tai tokios ne kokios gavosi,maniau su formele geriau bus,bet gavosi kap visada lotuliukas.gif Mokinsiuos ax.gif
Atsakyti
Vakar pirma kart libdžiau iš plikytos mases lapelius . Pradžioj nelabai sekės atrode jog perdaug miltu idejau nors ir pasveriau, o paskui labai patiko mase pasidare labai elastinga. Dar ir rožyčių nulibdžiau. Čia jau papuoštas tortas 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 06, 15:57)

geliniais dazomi kremai, beze, pastilazas, sokoladas... na platus ju naudojimas.
sausi tinka kaip ir mineta seseliuoti, graziai naturaliai pagyvina figureles (pvz. gelyciu lapus, vidriukus, "baiboku" zandukus, drugeliu sparniukus ir t.t.)
vandeniniai...nezinau blush2.gif nesusidurus, bet jauciu mazai kur nes keis masiu, kremu ir t.t konsistensija.
degtine skiedzia kad nebutu blizgesio kaip praskiedus vandeniu.
gal kas pataisys ar papildys smile.gif



QUOTE(Nevute @ 2012 01 06, 15:58)
 
O del dazu tai aisku birus naudojami seseliavimui, geliniai dazymui masiu, juos abi galima skiest su alkoholiu ir piest. Siaip as cia menka specialiste, bet bent jau as taip darau smile.gif jeigu nusisnekejau, kas nors gal pataisys  tongue.gif


oj, aciu laaaabai 4u.gif dabar jau aiskiau man smile.gif nusipirkus pati tik vandeninius dazus, bet keista,kad butent su vandeniniais dazo firma,kuri tortu gamyba uzsiima,is ju ir pirkau g.gif
bet nepatinka man jie, labai praskiedzia mase, daug dazu reikia supilti,norint isgaut bent normaliai matoma spalva g.gif

teks ieskotis geliniu ir biriu g.gif
dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 01 06, 19:05)
Vakar pirma kart libdžiau iš plikytos mases lapelius . Pradžioj nelabai sekės atrode jog perdaug miltu idejau nors ir pasveriau, o paskui labai patiko mase pasidare labai elastinga. Dar ir rožyčių nulibdžiau. Čia jau papuoštas tortas 4u.gif


Labai grazus tortas bigsmile.gif ir dekoracijos superines thumbup.gif
Atsakyti