Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

QUOTE(Aurore_ @ 2012 08 07, 12:44)
Na su sienomis tikrai niekad nebus daroma. Man svarbiausia, kaip baldus įdomiau arba tvarkingiau sudėlioti. 4u.gif

Aš pirmiausia sukeisčiau vietomis sofą ir rašomąjį stalą. Gal į kampą tarp lango ir sofos įkiščiau TV staliuką, ant jo tą gražią orchidėją ir nuotraukas sudėčiau, dar kokią stalinę lempą galima pasidėt, o TV ant komodos dėti, tik nežinau ar patogu bus žiūrėti g.gif Veidrodį pasikabinkit, atrodys tvarkingiau, o jeigu gražu taip, galima šalia jo ant grindų irgi kokią nemažą gėlytę pastatyt, kad vienišas prie tos sienos nestovėtų.
Man atrodo, kai baldeliai nėra sunkūs, tai galima drąsiai juos ne vieną kartą pastumdyt kambary ir pasilikt tokį išdėstymą, kur geriausiai jaučiatės 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū visiems už patarimus ir taiklias įžvalgas smile.gif Tikrai padės, manau, daugumos patarimai. Šiaip sienos ir man per margos, bet kaip kažkas gerai pastebėjo, negalime jų keisti dėl šeimininkų reikalavimų. Dėl hamako prieštaravau, bet kad vyras labai jau norėjo, tai negalėjau griežtai užprotestuoti biggrin.gif

Prieš tai sofa ir stovėjo ten, kur stalas, o stalas ten, kur sofa, bet tas darbo kampelis būdavo per tamsus, nes langas į rytų pusę, tai jau po pietų kaip ir tamsoka kambaryje, o apšvietimas esamas ne visada gelbėja smile.gif

Ant lango kabinsime šviesius roletus trumpus (iki palangės).

Bet kuriuo atveju, pasinaudosiu kai kurių jūsų pasiūlymais, idėjų tikrai davėte thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasvarstymai del modernaus ar klasikinio interjero
Klaisikini interjera sukurti kainuoja keleta ar net keliasdesimt kartu brangiau, bet jis ilgalaikis, neisiena is mados, kai ka netgi anukai gali paveldeti.
Modernus interjeras pigus, bet po keletos metu moraliai pasensta ir vel reikia viska atnaujinti.
Long term pinigine israiska ko gero gautusi vienodos islaidos abiem variantams. Ta viski koki pasirinkti? Man asmeniskai klasikinis grazesnis...
Atsakyti
QUOTE(Apollo @ 2012 08 07, 18:20)
Klaisikini interjera sukurti kainuoja keleta ar net keliasdesimt kartu brangiau, bet jis ilgalaikis, neisiena is mados, kai ka netgi anukai gali paveldeti.
Modernus interjeras pigus, bet po keletos metu moraliai pasensta ir vel reikia viska atnaujinti.
Long term pinigine israiska ko gero gautusi vienodos islaidos abiem variantams. Ta viski koki pasirinkti? Man asmeniskai klasikinis grazesnis...

Cia jau skonio reikalas g.gif
Man patinka klasikinis interjeras t.y. pas kitus lotuliukas.gif , pati tokio nenoriu, patinka keisti namus, jei prisipirkciau brangiu klasikiniu baldu, detaliu ir pan., gaila gi bus ismesti smile.gif Cia matyt ir nuo zmogaus budo priklaso, as asmeniskai kas kelis menesius megstu pastumdyti baldus lotuliukas.gif, galiu sugalvoti tapyti ant sienu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 08 08, 08:03)
Cia jau skonio reikalas  g.gif
Man patinka klasikinis interjeras t.y. pas kitus  lotuliukas.gif , pati tokio nenoriu, patinka keisti namus, jei prisipirkciau brangiu klasikiniu baldu, detaliu ir pan., gaila gi bus ismesti  smile.gif Cia matyt ir nuo zmogaus budo priklaso, as asmeniskai kas kelis menesius megstu pastumdyti baldus  lotuliukas.gif, galiu sugalvoti tapyti ant sienu ir pan.

pas mus vaikai ant sienu "tapo", todel bendras patalpas dazeme ta pacia spalva, kad nesimatytu padazymu:)
Atsakyti
QUOTE(Apollo @ 2012 08 07, 15:20)

Siaip tai labai kartais gerai jei zmogui patinka keli skirtingi stiliai thumbup.gif kodel? Todel, kad kai kuria dizaineris namus ir pats daraisi sau gaunasi du skirtingi dalykai. Zmogus neturintis didesnio supratimo apie ka kaip reiktu istiesu daryti, pasidarys namus ar tai butas ar tai namas visus is vieno stiliaus, tarkim viskas modernu, bet jam asmeniskai patinka ir klasika. Jei tuos namus darytu dizaineris, jis imestu siek tiek detaliu ir klasikos, kas namus padarytu dar labiau WOW. Ka norejau dar pasakyt, kad pvz zmones, kartais daro nuobodokai, kam derinti tarkim sofa kampa ir fotelius butinai is to paties. Juk tai nebutina, galite imti kito stiliaus kas jums dar patinka ir tiesiog paderinti tonus. Aisku ta jus turite daryt atsargiai kad nezviegtu kartu, o atrodytu: O TAI NE TAS PATS STILIUS, BET ATRODO NEREALIAI! Yra daugbe intereru, kuriuose nebijoma pareiksti TIKROJO SAVO AS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popcornas: 08 rugpjūčio 2012 - 12:10
QUOTE(popcornas @ 2012 08 08, 12:04)
Siaip tai labai kartais gerai jei zmogui patinka keli skirtingi stiliai thumbup.gif kodel? Todel, kad kai kuria dizaineris namus ir pats daraisi sau gaunasi du skirtingi dalykai. Zmogus neturintis didesnio supratimo apie ka kaip reiktu istiesu daryti, pasidarys namus ar tai butas ar tai namas visus is vieno stiliaus, tarkim viskas modernu, bet jam asmeniskai patinka ir klasika. Jei tuos namus darytu dizaineris, jis imestu siek tiek detaliu ir klasikos, kas namus padarytu dar labiau WOW. Ka norejau dar pasakyt, kad pvz zmones, kartais daro nuobodokai, kam derinti tarkim sofa kampa ir fotelius butinai is to paties. Juk tai nebutina, galite imti kito stiliaus kas jums dar patinka ir tiesiog paderinti tonus. Aisku ta jus turite daryt atsargiai kad nezviegtu kartu, o atrodytu: O TAI NE TAS PATS STILIUS, BET ATRODO NEREALIAI! Yra daugbe intereru, kuriuose nebijoma pareiksti TIKROJO SAVO AS  mirksiukas.gif

stilistikos kakafonija grazu trumpa laika, greitai atsibosta. Bandem mes taip, bet greitai reikejo susitvarkyt:)
Atsakyti
QUOTE(Apollo @ 2012 08 08, 12:41)
stilistikos kakafonija grazu trumpa laika, greitai atsibosta. Bandem mes taip, bet greitai reikejo susitvarkyt:)

Kiekvienam savo, bet nesutinku su jumis schmoll.gif
Atsakyti
Laba, reikalinga Jusu pagalba 4u.gif

cia musu parduoto buto/svetaines foto
user posted image
user posted image

cia musu naujo buto svetaines foto (vyksta remontas, kol kas tik tokia foto, po savaitgalio bus daugiau)

user posted image

sienos ilgis kur langas 3,45 cm, kitos sienos virs 4 m
svetainiu planas panasus, naujoje svetaineje uz duru dar yra 1,2m vietos, mastau uz duru pastatyti tokia sekcija + dar viena spinta

patiko si sekcija
user posted imageuser posted image

i sia sekcija tilptu musu TV
pirksim naujus minkstus baldus, butu sofa + fotelis ar dviviete sofa

tapetai bus sie
user posted image

user posted image

ar palikti sena sekcija?

naujoje svetaineje noreciau, kad sofa stovetu prie lango g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 14 rugpjūčio 2012 - 16:10

ar palikti sena sekcija?

naujoje svetaineje noreciau, kad sofa stovetu prie lango g.gif
[/quote]

Sofos gal prie lango nestatykit, kadangi radiatorius- vienintelis silumos saltinis, nors buna uzstatyti tie radiatoriai ir nieko neatsitinka mirksiukas.gif o siaip sofa prie lango visai smagu, ypac pasisedejimams tai visuomet jaukiau, kai daugiau sviesos smile.gif
O sekcijos tai as nepalikciau smile.gif nors cia tik mano subjektyvi nuomone, bet labai jau ji man nekokia atrodo g.gif naujoji, kuria issirinkote tikrai grazesne.
ir pirkti rekomenduociau sofa+dviviete sofa, bent jau as visiems taip rekomenduoju, nes tikrai praktiskiau wink.gif ypac butuose, kandangi galima pasieskoti su patalynes dezem ir pan mirksiukas.gif o fotelis uzima vietos tikrai nedaug maziau nei dviviete sofa.
Atsakyti
Aciu 4u.gif

tarkim perkam nauja sekcija, ji bus per visa siena prie duru

paliekam laisva priejima prie lango

o ka daryti su minkstais baldais?
atstumas tarp sienu 3,4m

galima pvz dvi sofas pastatyti jos butu po ~90cm, staliukas 70cm ir dar lieka vietos praejimui ax.gif

arba prie lango dviviete sofa, o prie sienos sofa

tapetai aisku niekam nepatiks, per margi, bet kazkaip kai pirkome isirinkome tokius blush2.gif dabar gal baltus pirciau biggrin.gif

Atsakyti
As pirkciau "kampa" vietoje sofu.Mazose erdvese, mano nuomone, jis praktiskiau, nes butu pilnai isnaudojamas kambario kampas. ax.gif Trumpaja dali deciau prie lango, ilgaja prie sienos.Norint kuo maziau uzstoti radiatoriu, galit rinktis trumpaja dali be atloso ar su neaukstu atlosu (kazka tokio , paemiau pirma pasitaikiusia foto is interneto, tai i spalvas, stiliu nekreipkit demesio).
Atsakyti