Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

pas mane (nuomojamam bute) riebalai buvo taaaip prikepę prie plokštės, kad tik su peiliu atgramdžiau.. nei feiry nei mirkymas, nei šveitimas.. niekas nepadėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 14, 08:58)
tai kad jau seniai sudetos tos plyteles.. mano beda, kad siules pilkos ir lb gerai matosi taskeliai... su fairy bandziau valyt, neima..  doh.gif

Jei jau riebalai isigere tai tikrai sudetinga isvalyti. As tai daug ka atvalau acto ir vandens misiniu. Tiesiog chemija man taip nepadejo tad isbandziau ir mociuciu patarimus. Dabar turiu maza purkstuka su tokiu misinuku ir laikas po laiko pavalau, jei kepu pvz bulvinius blynus tai stengiuosi ta pacia diena papurksti, palaikyti ir tada nusausinti (aisku kvapelis tai....) Dar man neblogai padejo cilit bang su chloru (cia vonios tarpelius plyteliu) Tikrai neidealu, bet daug geriau
Atsakyti
QUOTE(traskutek @ 2013 03 13, 15:37)
Gal ir ikelciau  mirksiukas.gif
lekiu krauti fotoaparato ir bandysiu ryt is ryto pafotkint!
Bet vaizdelis kol kas ziaurus bus, netvarka, dulkes ir pacio vaizdo nesimato doh.gif  biggrin.gif
tik va, kas buvo ir mate vaizdeli "pries" ir "po to", sako, kad daug erdves ir sviesu. smile.gif

thumbup.gif lauksiu foto. Aciu 4u.gif
Atsakyti
na stai nors ir velokai, bet pildau prasyma parodyt perdazyta koridoriu biggrin.gif priminsiu, kad prisieksperimentavom su spalva biggrin.gif o dabar - eilinis, lietuviskai nuobodus smelinis koridorius biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man gražiau raudonas kolidorius.. nors,jei sau daryčiau tai irgi rinkčiausi smėlinį biggrin.gif
Atsakyti
oranzinis koridorius ten buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 18, 14:41)
Man gražiau raudonas kolidorius..  nors,jei sau daryčiau tai irgi rinkčiausi smėlinį  biggrin.gif

Mano akiai irgi labiau patiko tas ryskusis kolidorius, bet... savo namuose taip pat renku spalvas ir greiciausiai bus tas "smelinis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet as is esmes nemegstu ryskiu spalvu interjere, o jei jums patiko, reikejo pasilikti mirksiukas.gif
labai gerai viena dizainere pasake,kad interjeras pirmiausia turi patikti jums, o tik po to visiems draugams, tevams ir seneliams, ar kaimynams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 18, 13:49)
oranzinis koridorius ten buvo  biggrin.gif

hm,gal kompas spalvas iškraipo biggrin.gif o planuojat dėti kokią spintą? pas mus irgi bus siauras kolidorius, galvoju kaip čia su baldais prasisukti reikės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 18, 15:02)
hm,gal kompas spalvas iškraipo  biggrin.gif o planuojat dėti kokią spintą? pas mus irgi bus siauras kolidorius, galvoju kaip čia su baldais prasisukti reikės  g.gif

spinta bus nelabai gili, bet tarp koridoriaus ir virtuves (2 foto, kaireje)

spalvos mes norejom oranzines, taciau isejo visai ne tokio atspalvio, kokia issirinkom. Su laiku supratom, kad neturim nei laiko, nei igudziu, kad sugebetumem tinkamai 'nusispalvint' visa buta.. tai grizom prie ramiu siltu atspalviu
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 18, 15:08)
spinta bus nelabai gili, bet tarp koridoriaus ir virtuves (2 foto, kaireje)

spalvos mes norejom oranzines, taciau isejo visai ne tokio atspalvio, kokia issirinkom. Su laiku supratom, kad neturim nei laiko, nei igudziu, kad sugebetumem tinkamai 'nusispalvint' visa buta.. tai grizom prie ramiu siltu atspalviu

dabar geriau jauciates bute? smile.gif

pas mus buvo atvirksciai, visas buvo nude spalvos, ryskiu akcentu man neuzteko, kai viena diena pasidariau ryskiai oranzini miegamaji, pasijautau daug geriau wub.gif o dabar turime balta miegamaji atrodytu nu ka cia baltas ir baltas, bet man jis irgi labai wub.gif ypac kai isigyjau violetine lovatiese smile.gif tapo ryskus ir jaukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 18, 16:18)
dabar geriau jauciates bute?  smile.gif

pas mus buvo atvirksciai, visas  buvo nude spalvos, ryskiu akcentu man neuzteko, kai viena diena pasidariau ryskiai oranzini miegamaji, pasijautau daug geriau  wub.gif o dabar turime balta miegamaji atrodytu nu ka cia baltas ir baltas, bet man jis irgi labai  wub.gif ypac kai isigyjau violetine lovatiese  smile.gif tapo ryskus ir jaukus  wub.gif

tiesa sakant spalva vistiek neesu iki galo patenkinta, nes norejau truputi tamsesnes sokoladines. Na bet tikrai geriau nei buvo, nes dabar bent negaunu kaskart mini soko ieidama biggrin.gif
Atsakyti
Mane toookios ryškios spalvos vargintų.... Geriau jau ryškus koks akcentas, kurį paprasčiau atsibodus pakeist smile.gif
Atsakyti