Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

QUOTE(Rimvyde1 @ 2012 02 23, 18:02)
as ir masciau apie raudona, tik galvoju ar nebus per tamsu, matot foto nesimato bet sienos gal tamsokos gavosi, todel galvoju kad raudona ar nebus pertamsus kambarys g.gif

Dar vienas varijantas: raudonos vazelės ir gaila neturiu tos sienos foto, raudonas pavekslas
(rožės -motyvas nuo užuolaidų audinio)
Arba jei nesinori sunkiu portjierų ir užtenka tarpinio audinio:
Arba palikti ramų, lakonišką:

Labai grazus pietu stalas ir komoda prie stalo wub.gif thumbup.gif virtuvinio spalva grazi wub.gif thumbup.gif idomu, kaip toks pavirsius vaosi ir ar nesimato pirstu g.gif begalo grazios lempos wub.gif wub.gif wub.gif ir labai idomios uzuolaidos wub.gif man sis interjeras super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 02 23, 18:10)
Labai grazus pietu stalas ir komoda prie stalo wub.gif  thumbup.gif virtuvinio spalva grazi wub.gif  thumbup.gif idomu, kaip toks pavirsius vaosi ir ar nesimato pirstu g.gif begalo grazios lempos wub.gif  wub.gif  wub.gif ir labai idomios uzuolaidos wub.gif man sis interjeras super atrodo thumbup.gif

Smagu girdėt blush2.gif , o jūs nebijokite blizgių baldų paviršių, svarbu kaip krinta šviesa. Jei šonu, kaip šiame projekte-nieko nesimato, reik pasukt galva šonu, tik tada pamatysi kur pavalyt. Plius pakankamai sodri spalva. O valyti lakuotus ar poliruotus paviršius žymiai lengviau nei matinius. Taip pat kaip ir poliruotas plyteles.
Atsakyti
QUOTE(Rimvyde1 @ 2012 02 23, 14:24)
Prabangos sutektų sodri raudona, kadangi baldai klasikiniai, galite nepabijoti paauksintų detalių, tarkim užuolaidų parišimui panaudoti aukso siūlų kutosą,
user posted image jei planuojate kabinti ir dieninę užuolaidą, ar austijietę, ji gali būti švelniai auksinės (auksinė salyginis žodis, ji vos gelsva, tiesiog šiektiek su blizgesiu) spalvos. Tad ryškūs vazonėliai nelabai ir būtų pastebimi, todėl juos renkantis, galbūt daugiau atkreipkite dėmesi į formas, jok jos taip pat gali būti su klasikos, gal net pasendintais  elementais. Kilme gali atsirasti visos trys spalvo, t.y. tiek sienų šviesi, baldų šokoladinė ir raudona, kuri gali būti  tiek tamsių plytų raudonumo, ar švaresnė- veninio kraujo. Čia šiek tiek kitoks varijantas, bet esmė ta pati.

user posted image
user posted image
user posted image

aciu uz patarimus 4u.gif
manau imsiu raudonus akcentus, labai jau mane traukia paskutiniu metu raudona thumbup.gif pagalveles ir kilima pirksiu raudonus biggrin.gif kazkaip nenoriu uzuolaidu, galvoju gal roletus ar romanetes det, kaip manot netiks gal jie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2012 02 23, 20:47)
aciu uz patarimus 4u.gif
manau imsiu raudonus akcentus, labai jau mane traukia paskutiniu metu raudona thumbup.gif  pagalveles ir kilima pirksiu raudonus biggrin.gif kazkaip nenoriu uzuolaidu, galvoju gal roletus ar romanetes det, kaip manot netiks gal jie ax.gif

Nebijokite tekstilės languose, tai ne tik puošia, bet ir suteikia jaukumo. O roletai....Romanetės tarpinis varijantas, jei tikslingai pasirinksite audinius ir pasiūvimą. Galbūt labiau, jei aišku formuojate klasikinį interjerą siūlyčiau austkijietes, galite kaip tarpines, dienos metu pakelti visiškai. Prdedu vieną iš savo projektų pavyzdžiū:user posted image
user posted imageTarpas tarp raukinių skaidri organza.
p.s. Stalas ir kėdės iš sandėliuko, laikini mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyde1: 23 vasario 2012 - 19:58
QUOTE(Design @ 2012 02 23, 13:01)
Vienas iš galimų išplanavimo variantų. Prašom  4u.gif
user posted image

Aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...4245&st=348
sioje temoje MOONLIGHT ikele musu namuko pirmo auksto plana, jei galit zvilgterkit ir gal kas turit kokiu ideju kaip butu galima perstumdyti sienas, ar kur geriau suplanuoti virtuve, valgomaji, svetaine.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2012 02 03, 17:46)
Čia galima užmesti akį

http://www.madamw.lt/

abejoju, ar dažnos iš mūsų metinis atlyginimas leistų nors vieną daiktą nusipirkti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki mes nusipirkom buta triju kambariu, mes pasiliksim miegamaji sau 9 kv. labai maziukas blush2.gif kaip manote ar neper mazas kamabriukas g.gif nes kitas yra 18 kv norim ten svetaine ,o kitas 14kv ,tai butu vaiku kambariukas,tai ir pasirenkam maziausia:)))
Atsakyti
ir teisingai darote.
man labaiusiai keista kai tevai issirenka sau didesni kambari,nei vaikam duoda.
taigi tevu miegamasis, jie ten praktiskai nebuna tik miega.
o vaikus sukisa i dar mazesni, o jiem tai ir miegot ir zaist ir pamokas ruost.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coffe: 25 vasario 2012 - 23:36
QUOTE(graskebraske @ 2012 02 25, 22:35)
Sveiki mes nusipirkom buta triju kambariu, mes pasiliksim miegamaji sau 9 kv. labai maziukas blush2.gif kaip manote ar neper mazas kamabriukas  g.gif  nes kitas yra 18 kv norim ten svetaine ,o kitas 14kv ,tai butu vaiku kambariukas,tai ir pasirenkam maziausia:)))

Taip, gerai darot. Mes irgi taip darom.

QUOTE(coffe @ 2012 02 26, 01:35)

Taip, sutinku, manau cia savanaudiskai elgesi ir tiek. Is tos pacios serijos kai tevai su vardiniais rubais vo ne, o vaikas apsiures dar nuo sovietu likusiais rubais aprengtas su suplysusiais batais. doh.gif Mane kaip ir jus tokie dalykai stebina. Juk suauge turi dar svetaine, virtuve, kabineta o vaiko kambarys jo pasaulis. Kambarys kuris atlieka funkcijas ,,kabineto''- ruosti pamokas, ,,miegamojo'', bei ,,svetaines''- laisvalaikiui ir kai kuriuose seimose netgi ,,kalejimo'' kaip bausme. Pas mus miegamasis 12kv, pas sunu kambarys 16 kv. Net dvejones nebuvo kai nama irenginejom kur kas ,,gyvens''. smile.gif
Atsakyti
Mes irgi taip pat galvojam ax.gif dabar tik suku galvai kaip miegamaji pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

Norėčiau jūsųs patarimo, kadangi pati esu ne prie meno, man labai sunku sugalvoti sekcijos spalvas. Gal kuri turėsite kokį patarimą tokiai sekcijai.
user posted image
Buto sienos labai šviesios, dramblio kaulo spalvos, o siena, prie kurios stovės sekcija, balintos kakavos spalvos, grindys ažuolo parketlentės, stalas ažuolinis, sofa irgi balintos kakavos spalvos. Man labai gražu tamsios splavos, bet jaubaisiai nepraktiška, tai gal sulauksiu jūsų patarimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti