Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 25 tema

QUOTE(Miledi @ 2012 01 17, 19:03)
Sveikos 4u.gif

ryt su MB mes taip pat planuojama sturmuoti Lenkijos pardes smile.gif
aciu uz naudinga tem air informacija 4u.gif

noriu dar pasiteirauti ar apsimoka imti grynus pinigus, kai apsiperki Lenkijos prekybos centruose?? Nes atsiskaitant banko kortele turetu skaiciuoti oficialiu banko kursu?

ir dar kiek siuo metu zloto kursas? blush2.gif

aš irgi nusprendžiau rytoj važiuot 4u.gif

o dėl valiutos keityklų, kažkada kažkas rašė, kad yra keitykla degalinėje, įvažiavus į suvalkus. jei nuo lazdijų pusės, man labai tiktų, nes vis tiek patogiau yra pinigus pasikeisti prieš Piko bazę, nes kaip supratau į ją reikia važiuoti anksčiausiai, o tada jau po prekybos centrus ax.gif aišku, jei nėra keityklų tik įvažiavus į miestą, tai nieko nepeši, teks važiuot iki centro, o tada grįžt atgal.

o už valiutos keitimą ten imamas kažkoks mokestis?
Papildyta:
QUOTE(Miledi @ 2012 01 17, 19:03)
ir dar kiek siuo metu zloto kursas? blush2.gif

mano giminaitė šiandien buvo suvalkuose, keitėsi už Lazdijų muitinės, kursas ten buvo 1,25 už lt.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 01 17, 20:11)
aš irgi nusprendžiau rytoj važiuot  4u.gif

o dėl valiutos keityklų, kažkada kažkas rašė, kad yra keitykla degalinėje, įvažiavus į suvalkus. jei nuo lazdijų pusės, man labai tiktų, nes vis tiek patogiau yra pinigus pasikeisti prieš Piko bazę, nes kaip supratau į ją reikia važiuoti anksčiausiai, o tada jau po prekybos centrus  ax.gif  aišku, jei nėra keityklų tik įvažiavus į miestą, tai nieko nepeši, teks važiuot iki centro, o tada grįžt atgal.

o už valiutos keitimą ten imamas kažkoks mokestis?
Papildyta:

mano giminaitė šiandien buvo suvalkuose, keitėsi už Lazdijų muitinės, kursas ten buvo 1,25 už lt.

Papildyta:
ne papildomo mokesčio už valiutos keitimą nėra. mes šiandien tik įvažiavę į Suvalkus keitėmės, tai gavom 1,27
Atsakyti
mes pinigus visada keičiamės toj degalinėj prieš Kaufland žiedą. o apsiperkam pirmiausia kasdieniam turguj, nes paskui ne vosų mėsyčių būna... tada į piko, o tada jau visokios parduotuvės smile.gif
Atsakyti
bet ar butina keistis i zlotus ar geriau PC atsiskaityt tiesiog banko kortele?
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 01 17, 19:40)

Na aš tai kiek kartų buvau tai visaip atsiskaitinėjau, bet labiausiai patiko kortele - nereikia ieškot, kur pasikeisti ir nelieka tų pinigų kitam kartui, kuris nežinia ar kada bus. Arba tada reik galvoti, kaip išsileisti tuos kelis likusius zlotus. Va dar iki šios piniginei 20 zlotų guli. Ir kursas naudingesnis.
Atsakyti
QUOTE(Alvitux @ 2012 01 17, 19:50)
Na aš tai kiek kartų buvau tai visaip atsiskaitinėjau, bet labiausiai patiko kortele - nereikia ieškot, kur pasikeisti ir nelieka tų pinigų kitam kartui, kuris nežinia ar kada bus. Arba tada reik galvoti, kaip išsileisti tuos kelis likusius zlotus. Va dar iki šios piniginei 20 zlotų guli. Ir kursas naudingesnis.

bet turbūt Piko bazėj kortele neatsiskaitysi? o kur geriau mėsą pirkti, turguj ar piko bazėj?
Atsakyti
O mergaites kaip del vaisiu? pvz. bananu - kur geriau pirkti? nes zurnaliukuose nelabai kur maciau blush2.gif
Gal turgui geriau?
Atsakyti
sveikos snd buvom mes lenkijoj smile.gif kursas turguj buvo 1,26 mieste visur maciau 1.25
Piko bazej tkrai nebuvo eiliu nors zmoniu pacioj bazej buvo smile.gif ta pieno baze man nelabai g.gif Tesco ir nepatiko
zalios mesa labiausiai apsimoka man pasirode pirkt skerdykloj ir garzi sviezia ir kainos nk
Piko bazej pirkom ketvircisu visciuku tai isejo po 3,8 lt sparneiai 4,28lt nu desryciu ten begale tai jau kainos visu skirtingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 01 17, 19:40)

Geriau keistis vietoje,nes atsiskaitant kortele nezinai kada nuskaiciuos pinigus ir koks kursas bus.
Atsakyti
O koki kieki alaus ar stipresniu gerimu gali i LT isivezt??? 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti