Na tuo metu man taip rekomendavo mano stomatologė. Veikiausiai nebuvo tuo metu dar informacijos pakankamai, nes dabar po kelių metų ji stebėjosi savo patarimais.
Apskritai manau, kad įsitaisiau jautrumą balinamosioms priemonėms. Net ir po daug laiko naudojant silpnesnes priemones (dabar naudoju 10 % Crest juosteles) trumpesnį laiką dantys reaguoja. Laikant juosteles nejaučiu nieko (laikyti reikia pusvalandį), bet po to jaučiasi kelias valandas. Dar tebalinau tris kartus, su pertraukomis. Atrodo, padėtis be išeities - baltesnių dantų tikrai norisi, bet ta balinimo katorga tiesiog varo iš proto
Na tuo metu man taip rekomendavo mano stomatologė. Veikiausiai nebuvo tuo metu dar informacijos pakankamai, nes dabar po kelių metų ji stebėjosi savo patarimais.
Apskritai manau, kad įsitaisiau jautrumą balinamosioms priemonėms. Net ir po daug laiko naudojant silpnesnes priemones (dabar naudoju 10 % Crest juosteles) trumpesnį laiką dantys reaguoja. Laikant juosteles nejaučiu nieko (laikyti reikia pusvalandį), bet po to jaučiasi kelias valandas. Dar tebalinau tris kartus, su pertraukomis. Atrodo, padėtis be išeities - baltesnių dantų tikrai norisi, bet ta balinimo katorga tiesiog varo iš proto
Turiu aš tų kremų. Ten tokie geliukai švirkštuose. Prieš naktį išsiteplioju. Tik įdomumas toks, kad naudojamoje Sensodine pastoje fluoro yra bene tris kartus daugiau, nei tame a la jautrumą mažinančiame gelyje. Tad didesnė nauda sėdėti išsitepus dantis pasta, o ne tuo geliu
Vis skaitau dantų balinimo forumą ir galiausiai nusprendžiau prisijungti. Jau 12 metų kaip naudojų Crest balinimo juosteles bei balinančias pastas. Isbandziau visas juosteles nuo pacių pirmųjų Crest Classic , Vivid, Crest advanced vivid, professional effects , gentle routine, stein shield 5 min touch ups, supreme , intensive professional. Kad jos kenktų dantims tai mitas. Taip dantys balinimo metu sujautreja bet tai laikina. Visiems norintiems balinti dantis noriu patarti. Tiek juosteliu tiek kapų balinamojo skyscio sudetyje yra veikliosios vandenilio peroksido medžiagos. Jo veikiamas emalis balteja. Svabu zinoti kad prie 34% vandenilio peroksido emalis gali skilti, todel rinktis 35% stiprumo skysti ne tik kad nepatartina , bet ir labai rizikinga. Crest juosteles pakenkti negali nes jų maksimalus stiprumas 14%. Jei kam iškils klausimų mielai atsakysiu tiek del pacio balinimo tiek del pasirinkimo , ar kuo vienos juosteles skiriasi nuo kitų , kiek reiktų naudoti, kaip daznai galima naudoti. kaip palaikyti dantų baltumą.
Papildyta: Tiesa dėl juostelių isigyjimo vienetais. Būtinai klauskit koks galiojimo laikas. Jis nera nurodytas ant kiekvienos juosteles. Galiojimo laikas pazymetas ant pagrindines vakumines pakuotes , pirkdami vienetais rizikuojate isigyjti juosteles su pasibaigusiu galiojimo laiku. Aisku dantys nuo to neiskris:) bet efektyvumas zenkliai mazesnis.
Jei kam iškils klausimų mielai atsakysiu tiek del pacio balinimo tiek del pasirinkimo , ar kuo vienos juosteles skiriasi nuo kitų , kiek reiktų naudoti, kaip daznai galima naudoti. kaip palaikyti dantų baltumą.