QUOTE(*weita* @ 2008 09 23, 22:31)
o as kaip tik ir norejau klasti ar teisybe ,kad su antru greiciau pilvuziukas lenda:)
Taip, greičiau, nes pilvo raumenys jau yra "ištampyti"

Esu gana liekna,tai mano pilvelis eme matytis jau nuo pat pradziu
O dabar 19sav,tai isvis smarkiai nescia atrodau

O dabar 19sav,tai isvis smarkiai nescia atrodau

Ketvirta menesiuka dar nepastebedavo...bet vat jau nuo ketvirto galo tai kaip pradejo dygti, ne dienom o valandom
labai greitai

aš prieš nėštumą svėriau 44kg, bet ir pilvas neskubėjo augt pradėjo matytis tik normaliai tik po 4-5 mėn
QUOTE(Puccha @ 2008 09 20, 23:20)
Aš laukiuosi antro mažiulio, tai pilvukas 15 savaitę išlindo
pati kūdutė, o pilvukas - arbūziukas. Pradėjo parduotuvėj mamyčių kasoj užleist į priekį.

Man irgi
Musu pilvelis ebuvo labai didelis iki mazdaug 34-35 sav,bet kaip jis auga dabar!!!!
Atrodo valandom! Dabar mums prasidejo 37 savaite,tai patikekit-su kiekviena diena puzulis vis labiau lipa i prieki
.Bet grazu

QUOTE(Tacita @ 2008 11 02, 00:57)
bet kaip jis auga dabar!!!!
Atrodo valandom! Dabar mums prasidejo 37 savaite,tai patikekit-su kiekviena diena puzulis vis labiau lipa i prieki
.Bet grazu 

Tikrai , į pabaigą prasidėjo ne tik į priekį , bet ir į plotį augimas

mano pilvukas pasimate apie 17 savaite, bet nieko nezinantys tikrai dar nepastebedavo, tik drauges nustebo kad isvaziavau atostogu dar sakaliukas, o grizau jau su pilvuku
va o dabar jau augam kaip ant mieliu, tiek pilvukas, tiek as pati

Pilvas staigiai pradėjo augti kažkur 16 savaitę, o, kad laukiuos artimieji pastebėjo jau nuo 10 savaitės. Sakė, kad labai pasikeičiau iš veido, be to krūtinė pradėjo smarkiai didėti