Pilvuzas labiausia akis reze nuo 8 men. ir kliudavao visur
pasisukti sunku, pasilenkti sunku, apsirengti ir tai sunku visur tas pilvukas pirmas lenda o tik po to as
Man 14 savaičių, bet aš pati pastebėt pradėjau, kad pilvas auga kažkur nuo 10 savaitės. Esu normalaus sudėjimo, tik kiek ant pilvo lašinukų būdavo, kurie dabar ir kyla pirmiausiai į paviršių
Mes su vyru pastebime, kaip auga pilvas ir mums jau matosi, bet vat kiti, kas žino, sako net neįtartų, nes visiškai nesimato
Nežinau, kodėl, bet man visad liūdna pasidaro, kai kiti sako, kad visai nieko nesimato
lyg kūdikėlio net ir nebūtų.. O jis yra!
Mes su vyru pastebime, kaip auga pilvas ir mums jau matosi, bet vat kiti, kas žino, sako net neįtartų, nes visiškai nesimato
QUOTE(Okei @ 2009 04 14, 19:36)
Pilvuzas labiausia akis reze nuo 8 men. ir kliudavao visur
pasisukti sunku, pasilenkti sunku, apsirengti ir tai sunku visur tas pilvukas pirmas lenda o tik po to as 
Oi su tuo kliuvimu tai tragedija, vis būna kad neapskaičiuoji atstumo, o ir kur kavinėj prie stalo kol įsirangai...
Papildyta:
QUOTE(Huba Buba @ 2009 04 15, 11:39)
Nežinau, kodėl, bet man visad liūdna pasidaro, kai kiti sako, kad visai nieko nesimato
lyg kūdikėlio net ir nebūtų.. O jis yra!
Nepergyvenk, pasimatys, kol nesimato dar tai privalumas kad visi su patarimais ir savo istorijom į akis nelenda.
na man tej 6 menesiuko antroj pusej
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 04 17, 21:11)
Ir man... kaip tik dabar per per pora savaičių jau taip išsivertė, kad tikrai jau ir į rūbus nebetelpu, ir matytis pradėjo...labai...
o as labai pergyvenu, kad mano pilvelis ir tuo paciu leliukas labai mazi
nes pirmaja isnesiota, bet labai mazyte pagimdziau, tai db labai pergyvenu.. jau greit 5 menesiukai, o pilvelis tik vos vos matos
nes pirmaja isnesiota, bet labai mazyte pagimdziau, tai db labai pergyvenu.. jau greit 5 menesiukai, o pilvelis tik vos vos matos
Labiausiai man pries dekreta kazkur 28 -30 savaite
na man kazkur apie 28-30 savaite soktelejo, tai jau dabar puskuoju su savo "puziku"
Nostalgija pilvukui
Stipriai issisove kai i dekreta isejau apie 30 savaite. Darbe net nieks neitare, kai pasakiau buvo 18 savaiciu
Nors man atrode, kad labai jau matosi
Stipriai issisove kai i dekreta isejau apie 30 savaite. Darbe net nieks neitare, kai pasakiau buvo 18 savaiciu
o mansikis pilvuzas smarkiai paaugo 5-6 men, nes 5 kg priaugau, daktare nusistebejo labai
bet nieko, uz tat dabar maziau 
man dabar yra 18 savaiciu ir per maskutine savaite taip pilvukas paaugo, kad teko ieskoti nauju rubeliu, nes i savo senuosius nebeidedu pilvuko