Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 05, 14:45)
supratau smile.gif

o aš turiu bėdą-gyvatukas nešyla ir neturiu kur džiovinti unsure.gif kiek man tada reikia turėti,kad galėčiau laisvai vien su daugkartinėm laikyti verysad.gif  doh.gif kai bus šilta,išnešiu ant saulės ir valio,bet db šakes verysad.gif

tada siulau tureti pul sauskelniu ir i jas deti lankstomus iklotukus , jie greiciau dziuna o sauskelnes pasiimk su flyso vidumi nes bambukas ilgai dziuna . o kiek per para sunaudojat iklotuku ? ai tiesa nenaudojat dar blush2.gif na mum tai 6 parai 1 storenis nakciai, tai jei panasiai tai siulyciau turet 24 iklotukus, skalbt kas antra diena vieni 12 dzius kitus devesit mirksiukas.gif ai dar naktinius na tai +6 storesni jei nakti pakeisti tektu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2012 06 05, 21:30)
tada siulau tureti pul sauskelniu ir i jas deti lankstomus iklotukus , jie greiciau dziuna o sauskelnes pasiimk su flyso vidumi nes bambukas ilgai dziuna . o kiek per para sunaudojat iklotuku ? ai tiesa nenaudojat dar  blush2.gif na mum tai 6 parai 1 storenis nakciai, tai jei panasiai tai siulyciau turet 24 iklotukus, skalbt kas antra diena vieni 12 dzius kitus devesit  mirksiukas.gif ai dar naktinius na tai +6 storesni jei nakti pakeisti tektu  mirksiukas.gif

na visgi mes naudojam jau ir medvilninias naudojam. dažnai sysiu pasiseka jau pagauti į puoduką tai per dieną reikia mums apie 8 4u.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir jau pati susimaišiau ko man reikia doh.gif Žodžiu, noriu pradėt naudoti uo gimimo, nes gims rugpjūčio pradžioje, manau bus karšta, tai nesinori vaiko šutinti. turiu daug nunešiotų rankšluosčių ir senovinės marlės pas anytą yra, tai norėtųsi juos panaudoti. Antrukui buvau pasisiuvus kelias daugiasluosnes, bet pabar neišmanau kas kūdikėliui geriau būtų. Gal galėtų kuri patarti ax.gif Planuoju, jog iki vaikelio gimimo bus džiovyklė, tai šiek tiek paprasčiau su džiovinimu.
Atsakyti
tik parašiau čia,kad į dieną reik 8 kokių,ir mano vaikas pasitaisė-vos 2-3 tik sugadinam jau thumbup.gif šnd nė vienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 07 06, 15:25)
Skaičiau skaičiau ir jau pati susimaišiau ko man reikia doh.gif Žodžiu, noriu pradėt naudoti uo gimimo, nes gims rugpjūčio pradžioje, manau bus karšta, tai nesinori vaiko šutinti. turiu daug nunešiotų rankšluosčių ir senovinės marlės pas anytą yra, tai norėtųsi juos panaudoti. Antrukui buvau pasisiuvus kelias daugiasluosnes, bet pabar neišmanau kas kūdikėliui geriau būtų. Gal galėtų kuri patarti ax.gif Planuoju, jog iki vaikelio gimimo bus džiovyklė, tai šiek tiek paprasčiau su džiovinimu.

as siulyciau ne visai nuo gimimo naudot, o palaukt kokia savaite. nes mekonijus (tas juodas pirmas kakutis) neatsiplauna. kai jau jis issivalys, tada pradekit sauskelniauti wink.gif
Atsakyti
Mums mekonijus atsiplovė, bet jei yra tokių baimių galima naudoti ir ryžinį popierių, nors jo aš asmeniškai labai nemėgstu. Tiesiog nepatinka man tas popierius prie kūdikio užpakaliuko. Nusipirkau, pamėginau ir padėjau. Vaikui tuoj du metai, o popierius iki šiol stalčiuje guli, laukia savo eilės, kol bus sukarpytas kokioms Kalėdinėms snaigėms smile.gif

O dėl visų senų rankšluosčių ir marliukų, man jie taip pat nepasiteisino, labai greitai permirksta, o jei pridėdavau daugiau tai užpakalis išsipūtęs kaip balionas ir vaikas vos ne žemyn galva guli. Tad spjoviau aš į visus rankšljuosčius ir nusipirkau bambukinius įklotus. Nusimezgiau vilnonius įklotus. Patenkinta labai. Vaiko vystyklystės laikotarpis beveik baigėsi, o įklotai gyvi tanauja kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 07 07, 01:06)
as siulyciau ne visai nuo gimimo naudot, o palaukt kokia savaite. nes mekonijus (tas juodas pirmas kakutis) neatsiplauna. kai jau jis issivalys, tada pradekit sauskelniauti wink.gif

kad ir liks tų dėmelių viduje,nieko baisaas manau g.gif

QUOTE(ilja @ 2012 07 06, 16:25)

mes naudojam asmeniškia rankų darbo,naminias daugkartinias,iš rankšluočių įklotai įsiūti.nenaudoju dedamų į vidų-pas amne pampis su įklotu iš karto.trisluoksniu smile.gif ir nėr baisiai dodelis tas pampis. man pasiteisino,patogu,ir susinaudoja nereikalingas daiktas labai liuksiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 07 liepos 2012 - 12:10
Nuo gimimo patogiausia aprišami vystyklai, su įklotais viduje. Galite sunaudoti senus rankšluostukus, gaila išmesti, visko prisireikia, tik rekomenduoju pamėginti ir kitokio pluošto įklotų, bambuko ar kanapės, skirtumas yra. bigsmile.gif Medvilnė peršlampa taip, kad atrodo varva doh.gif o bambukas -drėgna. g.gif
Sėkmės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrolija @ 2012 07 07, 13:56)
Medvilnė peršlampa taip, kad atrodo varva doh.gif  o bambukas -drėgna. g.gif
Sėkmės! smile.gif

o mano akiai antraip g.gif turiu bambukinius apatinius,neina išgežti normaliai,varva g.gif
bet vėlgo,to bambuko visokio yra,sauskelnių nemėginau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 10 liepos 2012 - 17:58
gal kas labiau zino kas tas per bambuko anglies pluostas? pakaitinejau ka radau tai kazkaip idomiai nuskambejo is sudeginto bambuko ir t.t. g.gif pasiziurejus internete foto,tai atrodo kaip flysas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2012 07 12, 07:15)
gal kas labiau zino kas tas per bambuko anglies pluostas? pakaitinejau ka radau tai kazkaip idomiai nuskambejo is sudeginto bambuko ir t.t.  g.gif  pasiziurejus internete foto,tai atrodo kaip flysas  g.gif

man irgi taip pat pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 07 07, 11:57)
Mums mekonijus atsiplovė, bet jei yra tokių baimių galima naudoti ir ryžinį popierių, nors jo aš asmeniškai labai nemėgstu. Tiesiog nepatinka man tas popierius prie kūdikio užpakaliuko. Nusipirkau, pamėginau ir padėjau. Vaikui tuoj du metai, o popierius iki šiol stalčiuje guli, laukia savo eilės, kol bus sukarpytas kokioms Kalėdinėms snaigėms smile.gif
O dėl visų senų rankšluosčių ir marliukų, man jie taip pat nepasiteisino, labai greitai permirksta, o jei pridėdavau daugiau tai užpakalis išsipūtęs kaip balionas ir vaikas vos ne žemyn galva guli. Tad spjoviau aš į visus rankšljuosčius ir nusipirkau bambukinius įklotus. Nusimezgiau vilnonius įklotus. Patenkinta labai. Vaiko vystyklystės laikotarpis beveik baigėsi, o įklotai gyvi tanauja kuo puikiausiai.

Šiaip nežinau ar apie tą patį popierių galvoju g.gif Bet teko skaityti, kad mamos tą popierių sudrėkina vandeniu ir naudoja kaip drėgnas servetėles, tad gal toks jų panaudojimo būdas būt praktiškesnis, nei sukarpyti snaigėms.. blush2.gif Tik dar kartą sakau, kad nesu tikra ar apie tą pati popierių kalbam. Bet kiek pamenu tai jis naudojamas būtent į sauskelnes dėti.
Atsakyti