QUOTE(Buttuke @ 2012 08 31, 12:18)
o uzpakaliuku netepat jokiu apsauginiu tepaliuku?
kai keiciat plaunat ar nuvalot kokia servetele ar dregna medziagele?
drobele butu vidiniame sluoksnyje, o tarp to sluoksnio ir uzpakaliuko flaneles iklotas
Nors neturiu dar leliuko, bet pasisakysiu, nes turiu bėdų su oda pati, ir daug žinau, apie jos priežiūrą. Taigi - po kiekvieno siusiuko, plauti, valyti šikniuko tikrai nereikia, tik po rimto derėtų, visų tų servetėlių iš vis naudoti nereiktų, arba naudoti reiktų eko kai tai patogu - išvykose, kur nebūna vandenuko ir pan. Pampers ir kitos servetėlės yra chemijos privarytos, gali sukelti alergijas jautresniai odai, arba nusausinti ją.
Jeigu vaikučio oda sausėja, tai pirmas vaistas - rečiau plauti vandeniu. Vanduo sausina odą. Dėl šutimų irgi yra keli variantai, bet tepti kaskart kažkokiu tepaliuku tikrai nemanau, kad reiktų
O aš tokiu klausimu - kiek prefoldų turėti reiktų? Aš jau prisiuvau biški, kelių dydžių, bet didelių nesiųsiu, nes juos kaip vystyklus naudosiu tik pradžioje, vėliau pasiųtas sauskelnytes, tai jie man pasitarnaus kaip įklotai, tai kiek reiktų turėt prefoldų? ir kiek papildomai sauskelnyčių įvairių - kad nereiktų kasdien skalbtis