Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 7 tema

Linva, ačiū wub.gif

QUOTE(balla @ 2013 01 24, 17:59)
Visada bus miela mamos pasiūta vaikui  wub.gif

Siuvau sauskelnes su bambuko veliūru - visai nepasiteisino  doh.gif  Veliūras iškrito, liko tik kiauras trikotažas. Ne visur, bet ties einamiausiom vietom, kur raukšlelės susidaro, kur įtempčiau. Bet bambuko multinas - tai gėrių gėris  wub.gif

rimtai???aš kaip tik jo nusipirkau, dar nesiuvau,ale planuoju....
Atsakyti
smile.gif

perskaiciau visas supermamu temas apie daukartines sauskelnes smile.gif rinkausi informacija ir dariau sau konspekta kas is ko ir kaip siunama smile.gif iskarpu pavyzdziu turiu apie 10, is ju bandziau 3, bet kazkaip ant mano leliuko ne vienos netinka sad.gif tai klynukas kabo tai per mazos tai per uzpakaliuka placios sad.gif nors atrodytu siuvau viska pagal iskarpas ir ismatavimus sad.gif is pradziu galvojau gal modeliukai netinka... gal medziaga per kieta... gal ne tokia medziaga... visas dariau is vienodu medziagu isore flanele, o vidus medvilne... dabar galvoju gal atvirksciai reikejo daryti biggrin.gif meginsiu ir bandysiu dar ... smile.gif
internete dar sai ka uztikau smile.gif dar tokiu siuvimu nebuvau maciusi smile.gif
http://www.diaperswa...ad.php?t=656494
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 01 24, 20:16)
Gal nuo medžiagos priklauso? Nes aš iš veliūro tikrai nemažai ko prisiuvus ir niekas niekad nenusiskalbė. Atvirkščiai, labai šauniai nešiojasi, ir švelnu...

Tas pats bambuko veliūras, gal ne ta partija pasitaikė. Bet koks teko man, tai sauskelnėm tikrai netinkamas. Šimtą kart geriau multinas.

Papildyta:
QUOTE(Flora7 @ 2013 01 24, 20:17)
Linva, ačiū  wub.gif
rimtai???aš kaip tik jo nusipirkau, dar nesiuvau,ale planuoju....

Na sakau, gal tik mano partija nekokia kliuvo. Bet daugiau tikrai nesiūsiu iš bambuko veliūro.

Papildyta:
QUOTE(fey @ 2013 01 27, 12:11)
smile.gif

perskaiciau visas supermamu temas apie daukartines sauskelnes smile.gif rinkausi  informacija ir dariau sau konspekta kas is ko ir kaip siunama smile.gif iskarpu pavyzdziu turiu apie 10, is ju bandziau 3, bet kazkaip ant mano leliuko ne vienos netinka sad.gif tai klynukas kabo tai per mazos tai per uzpakaliuka placios sad.gif nors atrodytu siuvau viska pagal iskarpas ir ismatavimus sad.gif is pradziu galvojau gal modeliukai netinka... gal medziaga per kieta... gal ne tokia medziaga... visas dariau is vienodu medziagu isore flanele, o vidus medvilne... dabar galvoju gal atvirksciai reikejo daryti  biggrin.gif meginsiu ir bandysiu dar ... smile.gif
internete dar sai ka uztikau smile.gif dar tokiu siuvimu nebuvau maciusi smile.gif
http://www.diaperswa...ad.php?t=656494

Flanelė ir yra medvilnė wink.gif
Aš dėčiau atvirkščiai, į vidų flanelę, o išorę drobelę, ar kažką kitką.

Kol mano maža darbuvo, tai irgi sunkiai su sauskelnių dydžiais buvo. bet dabar geriausia Wee Wekos iškarpa thumbup.gif

Įdomios sauskelnės toj nuorodoj
Atsakyti

Flanelė ir yra medvilnė wink.gif
Aš dėčiau atvirkščiai, į vidų flanelę, o išorę drobelę, ar kažką kitką.

Kol mano maža darbuvo, tai irgi sunkiai su sauskelnių dydžiais buvo. bet dabar geriausia Wee Wekos iškarpa thumbup.gif

Įdomios sauskelnės toj nuorodoj

Nusikalbejau truputi... nors ne truputi smile.gif parasiau ir tik paskui supratau biggrin.gif man dar nuo vaikystes islike, kad flanele tai svelni medziagyte su pukeliu, o medvilne tai patalyne ir paklodes smile.gif
Na mano berniukas jau ir ne toks mazuliukas 10 men. smile.gif gal rasim ir mes savo mylima modeli smile.gif nes dabar gal 6 variantus prisikarpius turiu smile.gif Wee Wekos iskarpa irgi turiu, meginsiu siandien siuti ziuresi kaip ant mano modelio atrodys smile.gif
Atsakyti
sveikos mamos,

norejau paklausti kaip nesiojasi tas minky PUL? jau turbut isbandet. ar neperslampa jis? ar labai storas? mane tai labiausiai kaina vilioja, nes jis gaunasi pigenis uz paprasta PUL.

dar klausimas - gal kas bandet sauskelnes su PUL siuti su overloku, gumyte viduj prisiuvus? daug greiciau pasiut iseitu, ti va ar neperslaps drabuzeliai prie gumytes g.gif mazdaug kaip cia http://bargainsaleba...d-cloth-diaper/
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2013 01 30, 15:23)
sveikos mamos,
norejau paklausti kaip nesiojasi tas minky PUL?  jau turbut isbandet. ar neperslampa jis? ar labai storas? mane tai labiausiai kaina vilioja, nes jis gaunasi pigenis uz paprasta PUL.

dar klausimas - gal kas bandet sauskelnes su PUL siuti su overloku, gumyte viduj prisiuvus? daug greiciau pasiut iseitu, ti va ar neperslaps drabuzeliai prie gumytes  g.gif  mazdaug kaip cia

Minky PUL mums nešiojasi puikiai thumbup.gif Jei visiškas potvynis, tai per kraštus šlampa. Per patį audinį - ne. Jei pigesnis nei paprastas - išbandyk wink.gif
Kiek rašo, tai minky PUL per siūles nepraleidžia - nebandžiau, tad nieko sakyti negaliu.
Atsakyti
xena,
šimtas metų 4u.gif aš vis paskaitau bet susilaikau neparašius, kaip gyvenat? gal kraitelį kartais ruošiat?
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2013 01 30, 15:54)
xena,
šimtas metų  4u.gif aš vis paskaitau bet susilaikau neparašius, kaip gyvenat? gal kraitelį kartais ruošiat?

nu tikrai simtas metu smile.gif matau pas jus jau antras sauskelniu nesiotojas, ir tuoj is ju isaugs smile.gif kaip smagu smile.gif
mes kraitelio neruosiam, o jau papildom smile.gif turim trecia mazyli, berniuka si karta, Steponas vardu. jam jau 5 men. sauskelniu daug liko nuo seses ir dar kiek pasiuvau jam, galvojau uzteks, bet jis toks dickis isaugo, kad visos sauskelnes jau permazos,netgi tos su kuriais sese nustojo jom naudotis. tai siusiu nauja partija, va galvoju PUL pasiut visas. su vilnonem aisku ir sveikiau ir avariju maziau, bet drabuzelius reik taikyt, o pas mus visi atiduoti, tai puse nepanesiojam - smelinukai pertrumpi, kelnes persiauros.
kaip jus augat?

atsiprasau forumo dalyviu, kad mes cia taip asmeniskai. nostalgija sukylo, kazkada nemazai cia bendravom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(balla @ 2013 01 30, 15:39)
Minky PUL mums nešiojasi puikiai  thumbup.gif Jei visiškas potvynis, tai per kraštus šlampa. Per patį audinį - ne. Jei pigesnis nei paprastas - išbandyk wink.gif
Kiek rašo, tai minky PUL per siūles nepraleidžia - nebandžiau, tad nieko sakyti negaliu.

aciu, tuomet einu uzsakyt smile.gif
Atsakyti
Aš siuvu iš Minku Pul lygiai tokias kaip parodėt nuotraukoje, tai man tikrai nešlampa, na nebent, kaip jau minėjo Meduolia, jei visai skęsta tai per šonus išteka, o per audinį tikrai ne.

Ale jūs šauonuolės dar po leliuką turit, net pavydu šiek tiek smile.gif Nors manoji man dar leidžia su sauskelnėmis pasižaisti, naktimis su jomis miega, nors ir nemaža ale neatsisako visiškai jų. Matyt, jaučia, kad man sauskelnės labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Xena,
oho kokios naujienos, tai sveikinam 4u.gif bernužėlis labai gerai thumbup.gif
mes augam gerai, kartais pasergam, kartais ne biggrin.gif rutina šiaip, bet ko norėti, juk tam ir yra vaiko priežiūros atostogos, už menesiuko skrisim į Ispaniją dviem savaitėm, prasičiuchinsim, pirmą kart su dviem vaikais cool.gif
o šiaip viskas po senovėj

Naja, žinok mano dičkis nuo trejų be sauskelnių miega nakties miego, bet avarijos laaabai dažnos, patogiau būtų užmaut sauskelnę, bet vat priklojau vilnonių patiesaliukų, paklodėlių lai sysioja, gal lengviau naktį prasibudins, buvo prieš mėnesį jau taip neblogai vis sausa ir sausa naktelė, o dabar jau pora savaičių ištisai šlapias, o dar mes visi keturi vienoj lovoj miegam tai patikėkit doh.gif prie lovytės kotais vėl nenori unsure.gif tokiais tarpais užeina, vieną mėnesį miega lovelėj, kitą - ne, taip ir su sausom naktelėm
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2013 01 30, 17:34)
Aš siuvu iš Minku Pul lygiai tokias kaip parodėt nuotraukoje, tai man tikrai nešlampa, na nebent, kaip jau minėjo Meduolia, jei visai skęsta tai per šonus išteka, o per audinį tikrai ne.

Sveiki, neseniai tik pradejau dometis apie daugkartines sauskelnes. Atsiprasau, kad taip klausiu, bet noreciau labai primityvaus atsakymo smile.gif Nesu siuvejele, bet pabandyti noreciau pasisiuti tokiu sauskelniu, gal galetumet imesti iskarpas ir paaiskinimus kaip siuti, kokia medziaga naudojat r is kur perkat, i klynuka dedand kisenele kokius iklotukus reiktu det blush2.gif Gal galetu kuri mamyte paprastai ir aiskiai surasyti kaip ka daryti blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif Gal gali kas nors per az duoti patarimu, kad cia galbut neterst blush2.gif

Ir dar klausimas, tarkim jei pasiusivi kelias vilnones kelnytes ant virsaus uzmaut, tai i vidu tarkim keleta kartu sulankstyto paprasto merliaus idejus, ar toks variantas pasiteisintu ar nea? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 01 24, 20:16)
Gal nuo medžiagos priklauso? Nes aš iš veliūro tikrai nemažai ko prisiuvus ir niekas niekad nenusiskalbė. Atvirkščiai, labai šauniai nešiojasi, ir švelnu...

As buvau pirkusi is Kanapinio ta "blizgesni" bambuko veliura, tai jis nusiskalbe, vietomis tikrai tik tinklelis paliko. Kita syki pirkau "puru bambuko veliura"- sitas superinis, laiko kuo puikiausiai, nepalyginsi su blizgiuoju. Taigi, veliuras veliurui nelygu schmoll.gif
Atsakyti