QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 07 26, 00:24)
Dekui uz grazius palinkejimus
Gal tikrai reiketu vtaminu jau duot, pernai du buteliukus suvartojo, o siemet taip itikejau tais probiotikais, kad jei kokia diena pamirstu paduot, is karto neramu darosi

. Bet gal tikrai kas per daug, jau nesveika

Reikes bent menesi pertraukele padaryt.
Ka pasiulytumet vienu metuku maziukui pries rudeni/ziema be alavijo sulciu organizmo pastiprinimui? Nes vitaminu kiek zinau (o gal jau mano zinios pasene

) tai tik nuo 4m. galima
Labai smagu, kad rūpinatės savo vaikeliu
Kadangi mano vaikai jau dideli, o aloe esu kokie 5 metai, nenorėčiau rizikuoti su patarimais 1 m vaikui. Geriausiai pasitarti su gydytoju ar tikrai toks silpnas imunitetas, kad reikia taip intensyviai jį stiprinti. Probiotikai ištikrųjų super produktas ir ne tik vaikams (bandžiau - pagražėja oda)
Kai mano vaikai buvo tokio amžiaus aš duodavau bičių pienelį pakaitomis su žiedadadulkėmis, bet tai buvo iš vaistinės. Šitos aišku kokybiškesnės ir veiksmingesnės. Nuo bičių produktų labai pagerėja vaikų miegas (manieji net 1 val ilgiau miegodavo), apetitas pagerėja, ir kraujo tyrimai būdavo visą laiką labai geri
P.S. Mamytei irgi būtų neprošalį pasistiprinti

Aloe sultyse, jeigu duodate savo mažyliui, taip pat yra vitamino C, berods, visos dienos norma taip pat kitų reikalingų vitaminų ir mikroelementų