Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 07 25, 22:38)
Asmeniskai musu seimynai - pasitvirtino su kaupu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik dar toks klausimas, kiek laiko be pertraukos galima duot vaikams ta probiotika? Duodu jau 7-tas menuo, ar ne per ilgai?  blush2.gif  blush2.gif
Manyčiau, kad tos bakterijos kai apsigyvena, tai jau ir gyvena smile.gif lotuliukas.gif , jos išnaikinamos su antibiotikais, todėl tikslinga jas gerti po antibiotikų naudojimo. O po kiekvienų papildų reikėtų daryti pertrauką, papildykite kitais naudingais organizmui vitaminais ir mineralais. Gal panaudokite kitų tos pačios firmos produktų. Kad ir vaikiškų vitaminų ar C vitamino. o po to vėl grįškite prie probiotikų.
P.S. Atsirado neseniai nauji inunitetui stiprinti papildai (vitaminai C ir D su kažkokiais tai priedais), turėtų būti geras ir veiksmingas. Sėkmės ir būkit sveiki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 liepos 2012 - 22:19
QUOTE(Para @ 2012 07 25, 22:14)
Manyčiau, kad tos bakterijos kai apsigyvena, tai jau ir gyvena smile.gif  lotuliukas.gif , jos išnaikinamos su antibiotikais, todėl tikslinga jas gerti po antibiotikų naudojimo. O po kiekvienų papildų reikėtų daryti pertrauką, papildykite kitais naudingais organizmui vitaminais ir mineralais. Gal panaudokite kitų tos pačios firmos produktų. Kad ir vaikiškų vitaminų ar C vitamino. o po to vėl grįškite prie probiotikų.
P.S. Atsirado neseniai nauji inunitetui stiprinti papildai (vitaminai C ir D su kažkokiais tai priedais), turėtų būti geras ir veiksmingas. Sėkmės ir būkit sveiki drinks_cheers.gif

Dekui uz grazius palinkejimus 4u.gif
Gal tikrai reiketu vtaminu jau duot, pernai du buteliukus suvartojo, o siemet taip itikejau tais probiotikais, kad jei kokia diena pamirstu paduot, is karto neramu darosi doh.gif blush2.gif . Bet gal tikrai kas per daug, jau nesveika blush2.gif Reikes bent menesi pertraukele padaryt.

Ka pasiulytumet vienu metuku maziukui pries rudeni/ziema be alavijo sulciu organizmo pastiprinimui? Nes vitaminu kiek zinau (o gal jau mano zinios pasene unsure.gif ) tai tik nuo 4m. galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 07 26, 00:24)
Dekui uz grazius palinkejimus  4u.gif
Gal tikrai reiketu vtaminu jau duot, pernai du buteliukus suvartojo, o siemet taip itikejau tais probiotikais, kad jei kokia diena pamirstu paduot, is karto neramu darosi  doh.gif  blush2.gif . Bet gal tikrai kas per daug, jau nesveika  blush2.gif Reikes bent menesi pertraukele padaryt.

Ka pasiulytumet vienu metuku maziukui pries rudeni/ziema be alavijo sulciu organizmo pastiprinimui? Nes vitaminu kiek zinau (o gal jau mano zinios pasene  unsure.gif ) tai tik nuo 4m. galima  blush2.gif

Labai smagu, kad rūpinatės savo vaikeliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kadangi mano vaikai jau dideli, o aloe esu kokie 5 metai, nenorėčiau rizikuoti su patarimais 1 m vaikui. Geriausiai pasitarti su gydytoju ar tikrai toks silpnas imunitetas, kad reikia taip intensyviai jį stiprinti. Probiotikai ištikrųjų super produktas ir ne tik vaikams (bandžiau - pagražėja oda)
Kai mano vaikai buvo tokio amžiaus aš duodavau bičių pienelį pakaitomis su žiedadadulkėmis, bet tai buvo iš vaistinės. Šitos aišku kokybiškesnės ir veiksmingesnės. Nuo bičių produktų labai pagerėja vaikų miegas (manieji net 1 val ilgiau miegodavo), apetitas pagerėja, ir kraujo tyrimai būdavo visą laiką labai geri
P.S. Mamytei irgi būtų neprošalį pasistiprinti mirksiukas.gif
Aloe sultyse, jeigu duodate savo mažyliui, taip pat yra vitamino C, berods, visos dienos norma taip pat kitų reikalingų vitaminų ir mikroelementų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 liepos 2012 - 22:45
QUOTE(Para @ 2012 07 25, 22:35)
Labai smagu, kad rūpinatės savo vaikeliu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kadangi mano vaikai jau dideli, o aloe esu kokie 5 metai, nenorėčiau rizikuoti su patarimais 1 m vaikui. Geriausiai pasitarti su gydytoju ar tikrai toks silpnas imunitetas, kad reikia taip intensyviai jį stiprinti. Probiotikai ištikrųjų super produktas ir ne tik vaikams (bandžiau - pagražėja oda)
Kai mano vaikai buvo tokio amžiaus aš duodavau bičių pienelį pakaitomis su žiedadadulkėmis, bet tai buvo iš vaistinės. Šitos aišku kokybiškesnės ir veiksmingesnės. Nuo bičių produktų labai pagerėja vaikų miegas (manieji net 1 val ilgiau miegodavo), apetitas pagerėja, ir kraujo tyrimai būdavo visą laiką labai geri
P.S. Mamytei irgi būtų neprošalį pasistiprinti  mirksiukas.gif

Reiketu tikrai blush2.gif , nes istisai miego trukumas, itemptas gyvenimo ritmas blush2.gif Bet tos mamos tokios, kad pirma apie vaikus galvojam, o save pamirstam...
Del biciu produktu, tai labai geras patarimas 4u.gif , reikes patyrinet forever produkcija is naujo. Mane nuo pernai kankina paranoja, kad neuzkalnu ruduo, o su juo ir ligos... ir viskas tesesi iki Nauju metu, kol atradom probiotika. Tai siemet gal kiek karstligiskai, bet noriu uzbegt tam uz akiu blush2.gif , zinoma, kas musu galiose..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 25 liepos 2012 - 22:47
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 07 26, 00:46)
Reiketu tikrai  blush2.gif , nes istisai miego trukumas, itemptas gyvenimo ritmas  blush2.gif Bet tos mamos tokios, kad pirma apie vaikus galvojam, o save pamirstam...
Del biciu produktu, tai labai geras patarimas  4u.gif , reikes patyrinet forever produkcija is naujo. Mane nuo pernai kankina paranoja, kad neuzkalnu ruduo, o su juo ir ligos... ir viskas tesesi iki Nauju metu, kol atradom probiotika. Tai siemet gal kiek karstligiskai, bet noriu uzbegt tam uz akiu  blush2.gif , zinoma, kas musu galiose..

GERIAU UŽBĖGTI UŽ AKIŲ NEGU VĖLIAU ILGAI GYDYTIS
MAMA, AIŠKU, ŽINO GERIAUSIAI, KO VAIKUI TRŪKSTA g.gif rolleyes.gif

TIK BŪKIT ATSARGI, KAIP IR SU VISAIS PRODUKTAIS, KAD NEBŪTUMĖTE ALERGIŠKI. PRRADĖČIAU NUO KETVIRČIO TABLETĖS. IR DAR VIENA SĄLYGA: GERTI PIRMOJE DIENOS PUSĖJE, TIK VAKARE NEGALIMA GERTI, NES TADA GALI BŪTI ATVIRKŠČIAI, NEGALĖSITE UŽMIGTI.
AŠ TIESIOG DIEVINU VISUS BIČIŲ PRODUKTUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aišku, pasikonsultuokite su gydytoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 liepos 2012 - 23:01
QUOTE(Para @ 2012 07 25, 22:54)
GERIAU UŽBĖGTI UŽ AKIŲ NEGU VĖLIAU ILGAI GYDYTIS
MAMA, AIŠKU, ŽINO GERIAUSIAI, KO VAIKUI TRŪKSTA g.gif  rolleyes.gif

TIK BŪKIT ATSARGI, KAIP IR SU VISAIS PRODUKTAIS, KAD NEBŪTUMĖTE ALERGIŠKI. PRRADĖČIAU NUO KETVIRČIO TABLETĖS. IR DAR VIENA SĄLYGA: GERTI PIRMOJE DIENOS PUSĖJE, TIK VAKARE NEGALIMA GERTI, NES TADA GALI BŪTI ATVIRKŠČIAI, NEGALĖSITE UŽMIGTI.
AŠ TIESIOG DIEVINU VISUS BIČIŲ PRODUKTUS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
aišku, pasikonsultuokite su gydytoju

Aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif
Didysis medui, pikiui tikrai nealergiskas, o su maziuku dar reikes issiaiskint. Tik idomu nuo ko reikes pradet, nes medus iki 3 metu lyg ir nerekomenduojamas g.gif Bandysim tartis su seimos gydytoja kada prie progos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 25 liepos 2012 - 23:31
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 07 25, 23:26)
Aciu uz patarimus 4u.gif  4u.gif
Didysis medui, pikiui tikrai nealergiskas, o su maziuku dar reikes issiaiskint. Tik idomu nuo ko reikes pradet, nes medus iki 3 metu lyg ir nerekomenduojamas  g.gif Bandysim tartis su seimos gydytoja kada prie progos  smile.gif

Savo mažąjam bičių pikį daviau, kai jam buvo 3 m., tikrai tiko, tik juo, visa šeima, mažiname temperatūrą, jei nėra kritiškos 39, tai apseiname tik su bičių pikiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritama @ 2012 08 08, 13:55)
Savo mažąjam bičių pikį daviau, kai jam buvo 3 m., tikrai tiko, tik juo, visa šeima, mažiname temperatūrą, jei nėra kritiškos 39, tai apseiname tik su bičių pikiu 4u.gif

Pas mus jei nebūna bičių pikio, tai namuose jau nerimas man.... ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Dainulle @ 2012 08 08, 20:11)
Pas mus jei nebūna bičių pikio, tai namuose jau nerimas man....  ax.gif

Kaip smagu suzinoti ka nors nauja 4u.gif
jau minejau turbut anksciau, bet dar pasikartosiu, kad pasta padeda nuo gerkles perstejimo. Laseli praryji ir gerkle kaip lyg kad nieko nebuta- gal kam pravers, patys isbandeme, padeda 100% ir visai nekenksminga, nes tai naturalus organinis produktas. O tepamas dezodorantas tinkamas ir kojom karstu oru gaivinti. Aloe gelis tinkamas plaukams atstatineti po dazymu ir cheminiu sukavimu 4u.gif
Dabar suzinojau apie piki, smagu kad dalinates visomis galimybemis ! wub.gif

Beje saldomasis kremukas tinka sprandui pasitepti, kai galva skauda, nuima skausma ir atgaivina. Nelabai tik apie kosmetika nusimanau, tik girdejau, kad biria pudra galima maisyti su veido kremu ir tai gaunasi krempudra, todel jos ir nera Forever produktuose.

Labai dziaugiuosi aloe geriamomis sultimis, naudoju nuo geguzes, o keliu sanariai nustojo traskeje kai tupiuosi. Jauciuosi labai sveika ir svari, atrodo visas organizmas atsistate i savo vezes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaPuta: 08 rugpjūčio 2012 - 22:10
QUOTE(RutaPuta @ 2012 08 08, 22:09)
thumbup.gif
Kaip smagu suzinoti ka nors nauja  4u.gif
jau minejau turbut anksciau, bet dar pasikartosiu, kad pasta padeda nuo gerkles perstejimo. Laseli praryji ir gerkle kaip lyg kad nieko nebuta- gal kam pravers, patys isbandeme, padeda 100% ir visai nekenksminga, nes tai naturalus organinis produktas. O tepamas dezodorantas tinkamas ir kojom karstu oru gaivinti. Aloe gelis tinkamas plaukams atstatineti po dazymu ir cheminiu sukavimu  4u.gif
Dabar suzinojau apie piki, smagu kad dalinates visomis galimybemis !  wub.gif

Beje saldomasis kremukas tinka sprandui pasitepti, kai galva skauda, nuima skausma ir atgaivina. Nelabai tik apie kosmetika nusimanau, tik girdejau, kad biria pudra galima maisyti su veido kremu ir tai gaunasi krempudra, todel jos ir nera Forever produktuose.
Labai dziaugiuosi aloe geriamomis sultimis, naudoju nuo geguzes, o keliu sanariai nustojo traskeje kai tupiuosi. Jauciuosi labai sveika ir svari, atrodo visas organizmas atsistate i savo vezes  thumbup.gif

Teisybę pasakius pastoj sodium lauryl sulfatas, o dezike triclosanas - nėra sveikos ir natūralios sudedamosios dalys. Nors aišku, naudoju ir tą ir aną smile.gif Tik šiaip, toks pastebėjimas smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2012 08 09, 00:09)
thumbup.gif
Kaip smagu suzinoti ka nors nauja  4u.gif
jau minejau turbut anksciau, bet dar pasikartosiu, kad pasta padeda nuo gerkles perstejimo. Laseli praryji ir gerkle kaip lyg kad nieko nebuta- gal kam pravers, patys isbandeme, padeda 100% ir visai nekenksminga, nes tai naturalus organinis produktas. O tepamas dezodorantas tinkamas ir kojom karstu oru gaivinti. Aloe gelis tinkamas plaukams atstatineti po dazymu ir cheminiu sukavimu  4u.gif
Dabar suzinojau apie piki, smagu kad dalinates visomis galimybemis !  wub.gif

Labai dziaugiuosi aloe geriamomis sultimis, naudoju nuo geguzes, o keliu sanariai nustojo traskeje kai tupiuosi. Jauciuosi labai sveika ir svari, atrodo visas organizmas atsistate i savo vezes  thumbup.gif

Dezodorantas puikiai tinka po depiliacijos, nuramina oda, net po antakiu ispesiojimo. tongue.gif (atsiprasau uz nelietuviskas raides)
Atsakyti
Ar žinojote, merginos, kad Forever plaukų laką reikia purkšti tik ant šlapių plaukų ir tada formuoti šukuoseną (fenu) ? Man tai buvo naujiena.
Ir dar, klausimėlis - Ką naudojate iš Forever produktų soliariume, kai reikia išsitepti visą kūną prieš deginimąsi?
Atsakyti