QUOTE(Dainulle @ 2012 12 08, 13:05)
nu jei cielas rytų, tai būtų viskas norm, bet ji kramto
mano atsiliepimai apie probiotikus patys geriausi

O naudojant antibus geriau negerčiau, nes vistiek tas bakterijas sekanti antibų tabletė užmuš

ir mano rėmėja taip patarė
o po antibiotikų probiotiko kasdien po vieną ir taip visą pakuotę (30 dienų).
aš pvz vyresnėliui kasdien į mokyklą einant suduodu po česnaką ir imublendą

parėjo čia kada iš mokyklos erelis prisičiuožinėjęs. Maikė ir trusikai - viskas šlapia. Maniau, kad jau krioks. O jis pora česnakų ir pora imuno išgėrė ir viskas pamiršta - net keista.
Man labai įdomu tai, kad mano vidurinėliui pripažinti adenoidai 2-3 laips. Nors jis ne iš tų, kur dažnai serga

antibų kartą gyvenime gavęs

tik čia vis pakosinėja, pakosinėja. Niekaip nenustoja. Mėnuo, antras. Jau neramu. pradėjom ligų ieškot ir pasirodo, kad adenoidai

Kaip supratau, skaitydama, kad adenoidai rodo silpną imunitetą, dėl silpno imuniteto jie atsiranda. Tai kaip mano nesergančiam vaikui jie galėjo atsirast? Kai nebijojau nei kad prisitrauks šalto oro lauke, nei kad balas išdžiovins
Tai jau aš sudaviau kartu su antibais

bet dar keletas like, po antibų suvartosime likusias.
Daug kas sako kad brangu šie probiotikai, bet panagrinėjus vaistinėse esančių sudėtis ir kiek reikia gerti per dieną, tai dar čia pigūs FLP gaunasi.
Imunoblendo nebandėme, gal reiktų dabar po antibų kursų
Šaunuolis tavo vyresnėlis, apsirūpina savim dvigubą porciją sugėrė
Dėl adenoidų, įdomiai, kartais aš ir nelabai suprantu tų visų niuansų vaikų ligų.
Pvz va mums dabar- prieš tris savaites slogytė, ji greit dingo bet ėmė kosinėti, na nepasakyčiau kad daug jis kosėjo, taip dvi savaitėles namuose gydėmės, dėl ramybės nuvežėm paklausyti-bronchitas

-antibai. Nei tempos, vaikas gerai jaučiasi, tik pakosti, ir tai ne per daugiausia.
Sugeriam šešias dienas antibus, nueinam, dar kažkas girdisi, nusiunčia šviesti plaučių- segmentinė pneumonija kairėje
Ir kaip tą suprasti? Vaikas gerai jaučiasi, nei tempos, kosteli tikrai nedaug.
Dabar dar septynias dienas geriam, jau kitus antibus, baisu
Dainule, ką mums gerti po visų šitų antibų kursų kad atsistatyti