Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2012 01 10, 21:30)
įvairiai.Neprofesionalūs Estel plaukų dažai nuo  3 litų.Ši priemonė kainuoja ~17,80.

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 11, 04:41)
Gelinė, bet, kaip supratau, daugiau maitinanti? g.gif

Štai ką rašo ant pakuotės:
Naktinė kaukė visų tipų odai. Hipoalerginis produktas, be parabenų, natrio laurilsulfato (SLS), sintetinių kvapiklių ir dažiklių. Į sudėtį įeina sertifikuoti organiniai ekstraktai. Naktinė veido kaukė detoksikuoja, regeneruoja ir atstato odos balansą. Sibirinio ženšenio ir lakišiaus ekstraktai gerina kraujotaką, stimuliuoja atsinaujinimo procesus, stiprina apsaugines odos funkcijas ir gerina medžiagų apykaitą ląstelėse. Žaliosios arbatos ekstraktas pašalina uždegimus ir paraudimus. Augalinis elastinas efektyviai lygina, tonizuoja ir stangrina odą. Vitaminas P (?) stiprina odą ir skatina odos regeneraciją. Naudojimas: prieš miegą tolygiai paskirstyti ploną kaukės sluoksnį ant švarios veido odos. Galima nenuplauti.
Atsakyti
suviliojo mane vistiek sita kauke thumbup.gif bus proga ismokti miegoti ne ant veido biggrin.gif gal jos yra ir kokioj prieinamesnej parduotuvej? blush2.gif

merginos gal zinot koki gera dalyka nuo berimu bikinio srity? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 11 sausio 2012 - 15:34
QUOTE(Thea! @ 2012 01 11, 16:33)
suviliojo mane vistiek sita kauke thumbup.gif  bus proga ismokti miegoti ne ant veido biggrin.gif gal jos yra ir kokioj prieinamesnej parduotuvej? blush2.gif

Manau turėtų būti ten, kur prekiauja Natura Siberica, o jos dabar labai daug kur galima rasti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 01 11, 17:25)
Vitaminas P (?) stiprina odą ir skatina odos regeneraciją.

Tai bioflavonoidai.
Lauksiu daugiau išbandžiusiųjų komentarų 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit pasiulyt ne itin brangia profesionalia dekorat.kosmetika riebiai odai? kadangi pati esu sausesners odos tai riebiai odai geru priemoniu nezinau. domina skystos, birios pudros, makiazo pagrindai. didelis aciu 4u.gif
Atsakyti

user posted image

kainuoja kapeikas, bet puikiai atlieka savo darbą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 06, 23:11)
Giriu giriu! Mano plaukus ji padaro šilkinius, žvilgančius, lengvai šukuojamus ir sutvarko visus pasivėlimus kaip jokia kita ir brangi kaukė bigsmile.gif. Ir plaukai faini po jos, ir kvapas patinka. Labai patenkinta bigsmile.gif. Kainuoja apie 5-6Lt.
Draugė rekomendavo - sakė, kad pažeistus dažytus padėjo atgaivinti.

user posted image

O man si kauke nepatiko...visiskai jokio poveikio plaukams, nuplovus, plaukai sunkiai issukuojami. blogo gal ir nieko nedaro, bet gerio irgi nelabai radau..kita vertus, gal poveikis pagal kaina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 01 12, 01:30)
kita vertus, gal poveikis pagal kaina... g.gif

Ir pagal plaukus turbūt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 sausio 2012 - 01:40
QUOTE(Victorious @ 2012 01 11, 23:56)
Tai bioflavonoidai.
Lauksiu daugiau išbandžiusiųjų komentarų  4u.gif

Naudoju šią NS kaukę jau gal virš pusės metų. Mano manymu ji verta 10 balų smile.gif Tai viena geriausių kada nors bandytų kaukių.
Trūkumai:
1. reikia laikyti per naktį. Ir gulėti ramiai, nes man bent nusitrina į pagalvę biggrin.gif Ir nieko neplanuoti prieš miegą user posted image, arba nepamiršti užtepti prieš pat pat užmiegant. Žodžiu, ne kasdienai tinka, reikia paplanuoti laiką biggrin.gif
2. lipni ir tas lipnumas man jaučiasi, pvz prilimpa plaukai, tad ant nakties juos surišu;
3. man kažkaip kutena ir niežti veidą ją užtepus;
4. milžiniška talpa, tikriausiai nespėsiu pabaigti iki galiojimo pabaigos (galiojimas atidarius 12 mėn)

Privalumai (tik vienas, bet jis nusveria visus trūkumus):
1. stulbinantis, tiesiog fantastiškas efektas smile.gif Mano veidas visai kitaip atrodo kitą rytą po kaukės užtepimo - oda lygi, graži, spindi, švyti. Nuima bet kokį dirglumą. Nuima visus sausus lopus. Oda tampa žymiai elastingesnė. Mažiau matosi raukšlės. Labiau patemptas veido kontūras. Labai stiprus drėkinimo efektas. Žodžiu, poveikis toks, kaip po 10 dienų kalnuose ax.gif ax.gif

Rekomenduoju, karštai rekomenduoju ypač sausai odai 4u.gif

P.S. Bandžiau iš NS kaukę sausai odai "Maitinimas ir drėkinimas"(raudona pakuotė) - visai ne tas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 12, 09:49)

P.S. Bandžiau iš NS kaukę sausai odai "Maitinimas ir drėkinimas"(raudona pakuotė) - visai ne tas  schmoll.gif

O tas kutenimas greitai praeina? Nes turėjau tą raudonoje pakuotėje, tai irgi nepatiko, bet būtent dėl to,kad užtepus oda labai kaito ir niežėt pradėjo, neiškęsdavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 12, 08:49)
Naudoju šią NS kaukę jau gal virš pusės metų.

naudoju ją.Man nekutena,neniežti,nekaista,tik lipnumas erzina.
Atsakyti