Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Siandien IKI parduotuveje maciau viena likusia melyna naktine Natura Siberica kauke, bet is principo nepirkau.. Bet jauciu kita karta neatsispirsiu jau lotuliukas.gif
Koki kuno sveitikli rekomenduotumet? Bet kad sudetis butu gera, be jokiu sulfatu, parabenu ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2012 01 18, 23:18)
Siandien IKI parduotuveje maciau viena likusia melyna naktine Natura Siberica kauke, bet is principo nepirkau.. Bet jauciu kita karta neatsispirsiu jau  lotuliukas.gif
Koki kuno sveitikli rekomenduotumet? Bet kad sudetis butu gera, be jokiu sulfatu, parabenu ir pan.  4u.gif

druska+kava+įprastai naudojamas dušo kremas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juse @ 2012 01 18, 23:12)
Na nera akivaizdaus rezultato po jos smile.gif o smulkiu as nemoku pastebet  biggrin.gif

gal dar per mažai kartų buvo, kad būtų akivaizdesnis rezultatas. Nors dar nuo odos priklauso, kas tinka vienam nebūtinai tiks kitam.

QUOTE(Apuokas @ 2012 01 18, 23:14)
Nežinau, gal tu ir teisi  g.gif Tiesiog pojūtis buvo kaip švarios odos tai ir neploviau. Gal ryt plausiu  rolleyes.gif
O aš neradau kur būtų parašyta laikyti per naktį  mastau.gif

aš tai visada ryte prausiu veidą, kad oda būtų švari smile.gif
Ir aš neradau, todėl mane papiktino, kad mažai informacijos apie tai. Bet logiškai mąstant, jei ant dieninių kaukių užrašyta kiek laikyti, o ant šitos ne ir dar ji naktinė kaukė, tai manau, kad su ja reikia būti visą naktį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 01 18, 23:31)
aš tai visada ryte prausiu veidą, kad oda būtų švari smile.gif

aš neišsipurvinu pernakt biggrin.gif
o paprastai tai pieneliu valau veidą ryte ir vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 01 18, 22:41)

Ot žliba doh.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 01 18, 16:04)
Kiek metų (jei nepaslaptis) toms, kurios naudojat tą mėlyną kaukę?  g.gif

22 4u.gif Naudoju ją ~3 kartus per savaitę, stengiuosi labai dažnai nedėti, kad oda pernelyg nepriprastų.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 18, 20:30)
Kuo patinka? Ar tiktu jautriom akim?

silikoninis šepetėlis,beveik bekvapis,lengvai nusivalo,netrupa,gražiai padažo,atskiria,geresnis už daugelį išbandytų maybelline,nivea,nematau didelio skirtumo su loreal.Jau yra buvę ir liet.atsiliepimų,po jų ir nusprendžiau išbandyti.Beje,su silikoniniais šepetėliais labai platus eveline tušų pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 01 18, 16:21)
As irgi tika grizau su kauke,sianakt isbandysiu biggrin.gif o jus ja nuplaunat? Mes parasyta lyg ir nebutina...
Sekantis pirkinys bus sitas antpilas plaukams  biggrin.gif jei rasiu prieinamesnej parduotuvej..

Tai nejau kas nors rytais neplauna ar kaip nors kitaip nevalo veido smile.gif
Man kaukė per naktį įsigeria tiek, kad ryte jos nebebūna nė pėdsako. Bet kokiu atveju veidą aš rytais valau, taigi nuvalau ir kaukės likučius (jei jų išvis būna) ax.gif
Ir mano sekantis pirkinys bus toks drinks_cheers.gif doh.gif

QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2012 01 18, 23:18)

Koki kuno sveitikli rekomenduotumet? Bet kad sudetis butu gera, be jokiu sulfatu, parabenu ir pan.  4u.gif

Organic shop 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 01 18, 23:50)
druska+kava+įprastai naudojamas dušo kremas thumbup.gif

Tai jau metai ar ilgiau nebeturiu pirktiniu sveitikliu, vis su kava, bet jau norisi kazkokios ivairoves.. blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 19, 10:04)
Organic shop  4u.gif

Ieskosim cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2012 01 18, 21:41)
gal kas koki blakstienu tusa galit parekomenduoti nebrangu? blush2.gif

Paskutiniu metu pamegtas DALI tusas ax.gif Shantale, dar Golden Rose 3D visai nieko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2012 01 18, 22:05)
Eveline volumix fiberlast ~12lt Martinoje:
http://otzovik.com/review_118763.html

drinks_cheers.gif tik man asmeniskai labai patiko toks pat tik sidabrinis, gryna kopija Dior tuso ir zinokit visai nesiskiria nuo jo (turejau ta sidabrini irgi) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(akacijaorama @ 2012 01 18, 17:04)
Negi kaukė skirta tik vyresnėms moterims?  g.gif Kosmadoj pažiūrėjau į kitas kaukes, buvo lygtais geltonam įpakavime skirta brandžiai odai, o ant mėlynos nieko nerašo, tai gal galima  g.gif

Sutinku, ant geltonos parasyta Anti Age, ir dar kazkuri ten skirta Anti Age, bet... Atstatomasias kaukes, tuo tarpu ir regeneruojancias nerekomenduojama naudoti jaunoms. Jei kas naudoja nuo 25m prasau, bet iki 25m tikrai nenoriu unsure.gif nors ta kauke man jau seniai "mazolina" akis doh.gif
Atsakyti
pasiskaitinejau sita temuke, ir papirkau truputi is Cistaja Linija.
visi produktai daug maz aiskus, tik vienas nematytas "zveris" smile.gif

user posted image

kas gali ka nors apie ji pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2012 01 19, 12:16)
Paskutiniu metu pamegtas DALI tusas  ax.gif  Shantale, dar Golden Rose 3D visai nieko 
drinks_cheers.gif tik man asmeniskai labai patiko toks pat tik sidabrinis, gryna kopija Dior tuso ir zinokit visai nesiskiria nuo jo (turejau ta sidabrini irgi)  smile.gif

aš tik sidabrinį dabar naudoju,įdomu,o gal auksinis dar geresnis? ax.gif Nors gal tik šepetėlio forma skiriasi jie...
O lyginant Dali,Shantale tušus su Eveline sidabriniu,kuris geriausias ?
Atsakyti