Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(gerdiki @ 2012 01 28, 22:36)
Sveikos, ka patartumete naudoti odeliai virs nagu ? ten pasidaro tokios zaizdeles:)

Labai neaiškus parašymas-virš nagų. Nago apačioje, odelės kurias atstumti arba kirpti reikia? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2012 01 29, 00:50)
Labai neaiškus parašymas-virš nagų. Nago apačioje, odelės kurias atstumti arba kirpti reikia? g.gif
user posted image

Sita as zinau... bet virs odeliu kurias sustumi\ nukerpi auksciau pasidaro tokios zaizdeles
smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdiki @ 2012 01 28, 23:36)
Sveikos, ka patartumete naudoti odeliai virs nagu ? ten pasidaro tokios zaizdeles:)

Man padėjo aliejukas Esi graži (Rimi būna) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdiki @ 2012 01 29, 00:59)
Sita as zinau... bet virs odeliu kurias sustumi\ nukerpi auksciau pasidaro tokios zaizdeles
smile.gif  blush2.gif

Žaizdelės atsiranda dėl netaisyklingai atliekamo manikiūro. Gal reiktų nekarpyti tų odelių (kutikulių), o tik jas pamaitint, paminkštint ir atstumdyti, ir žaizdelių nebepasidarytų.

Ačiū visoms už patarimus nagų stiprinimui! 4u.gif
Nes jau visai prasta padėtis pasidarė, net Nailtek nebepadeda. Pirksiu cinką ir ieškosiu Frenchi. Gal gi rasiu kokioj Maximoj arba Droge.

Truputėlį ne į temą, bet noriu, kad žinotumėt apie SULSENĄ nuo pleiskanų. thumbup.gif Labai labai veiksmingas tepalas, kaina apie 5 Lt, pirkti yra IkI ir visiems padeda!
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2012 01 29, 09:42)
Truputėlį ne į temą, bet noriu, kad žinotumėt apie SULSENĄ nuo pleiskanų.  thumbup.gif Labai labai veiksmingas tepalas, kaina apie 5 Lt, pirkti yra IkI ir visiems padeda!

nu cia kaip kam, man visiskai nepadeda, o mano sesei padeda..... Jai pati geraiusia priemone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdiki @ 2012 01 28, 22:48)
Aciu uz pasiulima, bet man reikia virs nagu kur odele yra

Barchatnyje rucki yra specialus kremukas mazoje tuteleje odelems.Dar,manau,padetu tepti aliejukais,vaistinese geras vitamino a+d tepalas,tikrai padeda,galima pirkti tik pabandymui kelis ml.
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 01 29, 00:32)
čia ne jums pasiūlymas buvo, o narei Failas  4u.gif
jums pasiūlyčiau kuo labiau drėkinti odeles  4u.gif
gal kas žinote gerą kūno kremą/losjoną, kuris stangrintų odą?

Pabandykit is Eveline stangrinanciu.anticeliulitiniu serijos ka nors. Man jie visi kiek bandziau daugiau maziau veiksmingi. Tiksliau aplamai is n bandytu tik sitos firmos tiko patiko veike. Kokybes ir kainos santykis is viso tobulas

O va, nuo Evelinte tuso 4x lyg vadinasi, dazo tooobulai, bet rezultatas - konjunktyvitas. Nuo rutulinio gelio hialuroninio (melynai zalia pakuote) rezultatas tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2012 01 29, 10:42)
Žaizdelės atsiranda dėl netaisyklingai atliekamo manikiūro. Gal reiktų nekarpyti tų odelių (kutikulių), o tik jas pamaitint, paminkštint ir atstumdyti, ir žaizdelių nebepasidarytų.

Ačiū visoms už patarimus nagų stiprinimui!  4u.gif
Nes jau visai prasta padėtis pasidarė, net Nailtek nebepadeda. Pirksiu cinką ir ieškosiu Frenchi. Gal gi rasiu kokioj Maximoj arba Droge.

Truputėlį ne į temą, bet noriu, kad žinotumėt apie SULSENĄ nuo pleiskanų.  thumbup.gif Labai labai veiksmingas tepalas, kaina apie 5 Lt, pirkti yra IkI ir visiems padeda!

Frenchi nerasit Maximoj ar Droge. Jo būna tik rusiškų prekių parduotuvėse.

O dėl Sulsenos nežinau... Vakar pirmą kartą pabandžiau, bet nuplovus pastą, padžiuvus plaukams vis tiek ant odos matosi baltų pleiskanotų plotelių doh.gif Gal tik po kažkelinto karto bus geriau, bet dabar abejoju ar padeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2012 01 29, 10:42)

Tai kad absoliuciai nepadeda. Ir viena tubele ziauriai grietai baigiesi,ten vos 40 gr doh.gif
Atsakyti
man Sulsena labai padeda. Jau po vieno karto tepimo pleiskanojimas baigias smile.gif
Atsakyti
Matyt, kiekvienai skirtingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 29, 14:07)
man Sulsena labai padeda. Jau po vieno karto tepimo pleiskanojimas baigias smile.gif

man irgi drinks_cheers.gif nieko geresnio nesu radus
Atsakyti