Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(LolitCafe @ 2012 02 03, 17:00)
manau vaikams netinkama  g.gif

kalbam apie sia pasta
user posted image

pati ja kartais naudoju, po keliu kartu rezultatas tikrai yra

yra pirkti IKI, Maximoje ir kitur

geras daiktas visada turime ji vonioje thumbup.gif
Atsakyti
Man pats pačiausias šveitiklis-Čistaja linija su abrikosu kauliukais,super nušveičia. Į nieką nekeisčiau. Tik jis,žinoma,ne visoms tikti gali. Mano oda turbūt stora, nes kai darydavausi veido valymus su rūgštim,jo naudot negalėdavau,skaudėdavo.
Atsakyti
Kokių gerų skaistalų esat atradusios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 02 03, 16:08)
Nu tikrai nenaudociau triju metu vaiku, jei pas trimeti pleiskanoja galvos oda reik vest pas dermatologa, o ne paciam susigalvojus taikyt suaugusiems skirtas priemones.

drinks_cheers.gif
ir isvis man atrodo, kad oda ne pleiskanoja, o tiesiog lupas luobele, kas ir turi buti. Tokiu atveju - pats geriausias dalykas - itrynimas aliejumi, gera issukavimas ir galvytes isplovimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2012 02 05, 00:22)
Kokių gerų skaistalų esat atradusios? ax.gif

Visiškai tenkina Catrice ir Elf smile.gif Artimiausias pirkinys - skaitalai Flormar

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 vasario 2012 - 09:25
QUOTE(dontstop @ 2012 02 05, 09:25)
Visiškai tenkina Catrice ir Elf  smile.gif Artimiausias pirkinys - skaitalai Flormar

ELf tai antrieji įkelti? 4u.gif kur perkate?
Labiau norėčiau matinių g.gif Gal ir patartumėte, kurios spalvos labiau tiktų soft summer? drinks_cheers.gif
Atsakyti
o ka merginos galit pasakyti apie live clean priemones plaukams? smile.gif ju yra pirkti eurokose,kazkiek naturalesnes jos,matau daznai pirkiniu temoje,kad daug kas perka ju produkcija.maciau turi ir kaukiu,bei leave-in priemoniu.idomus butu atsiliepimai jei kas ka naudojot tos firmos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2012 02 05, 13:28)
ELf tai antrieji įkelti? 4u.gif kur perkate?
Labiau norėčiau matinių g.gif Gal ir patartumėte, kurios spalvos labiau tiktų soft summer? drinks_cheers.gif

Įkelti Flormar, bet aš jų dar neturiu, tik kaupiuosi pirkti. Flormar turi visokių, matinių, satininių, su šimeriu rolleyes.gif

Elf galima nusipirkti eyeslipsface.co.uk 4u.gif
Kad jau lyg diskutavom dėl spalvų rubų kapsulių temoj ax.gif Mano nuomone, pvz iš Elf:
pigiausia linija - visi išskyrus bronzed
Studio linija - visi išskyrus Berry Merry
Skaistalai + bronzeris - šitie skaistalai tikrai tiks, bronzeris gali būti ryžokas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 05, 19:58)
o ka merginos galit pasakyti apie live clean priemones plaukams? smile.gif ju yra pirkti eurokose,kazkiek naturalesnes jos,matau daznai pirkiniu temoje,kad daug kas perka ju produkcija.maciau turi ir kaukiu,bei leave-in priemoniu.idomus butu atsiliepimai jei kas ka naudojot tos firmos 4u.gif

Turėjau šampūną, priduodantį apimties - netiko, atidaviau mamai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 05, 19:00)

taip taip, tik kadangi bent jau ELF nėra mūsuose kur pasižiūrėti, sakau gal realiai mačiusi dar patarsi dėl atspalvių 4u.gif mat ne visada kas parašyta ir atitinka g.gif
O kuo taip patraukė Flormar?
Ačiū už nuorodas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 05, 18:58)

Man labai nepatiko šampūnas. Plaukai buvo kaip šiaudai.
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 05, 20:58)

As turiu priemone pakelti plaukus nuo saknu, patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 05, 18:58)

anksciau pirkdavau sampuna ir balzama, man labai patiko thumbup.gif nesenai net pagalvojau vel gryzti prie ju
Atsakyti