QUOTE(Duniu @ 2011 12 22, 16:07)
Labas merginos,
As su dvejonem

Del genetiniu tyrimu

Gavau is vienos merginos (aciu jai labai) genetikes kontaktus...Siandiena buvau pas gyd ir gavau siuntima.Bet esme tame,kad nezinau ar verta pradeti veiksmus...Jei vel bus tyrimu rezultatai su dedele rizika, kaip ir pirma karta,vistiek nemanau kad darysiu vandenu tyrima...tai kokia prasme daryti kraujo tyrimus...gerai jei rezultatai geri,o jei kaip pirma karta rizika 1:85 (o sako,kai amzius daugiau nei 35 metai,tai dazniausiai buna prasti rezultatai)... tiesiog,nezinau ar pradeti reidus,nes pirma karta tikrai nemazai nervu kainavo...nu aisku,niekas uz mane nenuspres,bet tikrai neapsisprendziu...
O jus to vandenu tyrimo bijot, ar tiesiog nieko nedarytumete ir suzinojus kazkokia liga ...
As asmeniskai po sios savo patirties, isvis neisivaizduoju, kaip butu galima nedaryti tokiu tyrimu?
Juk jei buciau nesityrus, ir buciau laimingai nesiojus, pirkus vaikuciui rubelius, daiktelius, o diagnoze tokia, kad jis greiciausiai butu mires, tik gimes. Tada isivaizduoju mane tiesiai i beprotnami butu isveze ....
Nezinau, cia ne baimes, o stiprybes jau klausimas.