QUOTE(_asamaM @ 2011 12 29, 18:32)
Aš UŽ pirmąją suknelę.
Kodėl? Nes ji mergaitiška. Gana dažnai dėviu džinsus ir tokia proga norėčiau apsirengti mergaitiškai, garbanom ir blakstienom mosuotis, jaustis moteriška, šventiška

Būtent tokias mintis ir kelia man, mėlynoji

Beje, bent jau įsivaizduoju, kad su ja galima jaustis laaabai patogiai, ypač jei avalynė - minėti tapciai
Jetus, vsos mano mintys taip taikliai apibūdintos
QUOTE(melynesne @ 2011 12 29, 19:22)
Palauk, palauk.. tai turi ir raudona taskuota, ir melyna taskuota?
groovy, ji pirko po ta mėlyna suknele kažkokią juodą nėriniuotą "maikę"
Gėlėtą nurašau visiškai: per vasariška, per pliažinė, netinkama. Net ir modelis man jos negelbsti, vasariškas, lengvas
Ne, mėlyną, bet ten jums atvertė raudoną
O ko ten klausei? Viršuje nėriniai, o kitur slidi medžiaga. Apatinė ji. Pirkau Etam, mokėjau 89,90 Lt lygtais. Nepamenu, ko klausei, bet tikiuosi, kad atsakiau
Kad žinok ėmiau kaip vasarinę, bet jinai apsivilkus tokia balinė

Ir medžiaga standoka, ir papūsta, ir liemuo taip išryškintas, ir spalvos tamsesnės, nes ta mėlyna tamsesnė. Tai vat, eisiu su ja.
QUOTE(daite @ 2011 12 29, 20:48)
Groovy, man pirmoj vietoj ta gėlėtoji suknelė, paskui VS mėlynoji, jei išeina pakeisti, o tada kitos.

Labai gražiai tos pirmosios derinuką aprašei.
Man ir patiko derinukas, o dar kardiganą navy nusipirkau, pėdkelnes permatomas, pasimatavau, fainai

Ir plaukus garbanosiu, būsiu valiūkiška
Ačiū už nuomones
Akropoly skudurai suversti, supurvinti, feee. Kardiganą ir tą būtent navy spalvos radau tik Bershkoj, naujos kolekcijos, gal ir gerai, bent nesuvalkiotas, o ir už 50 Lt tik, kokybė nebloga.