Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio Alergologijos centro stacionaras

QUOTE(edokora @ 2010 12 06, 18:09)
Sveiki,o kiek kainuoja padaryti tyrimukus vaikeliui?

stacionare nekainuoja 4u.gif
Atsakyti
KELIU TEMA I VIRSU 4u.gif

Gal kas yra gulejes alergologijos skyriuje? Mus ten nori paguldyt, bet as LABAI LABAI nenoriu gultis verysad.gif
Gal nebutina gultis?
Atsakyti
Mane taip pat domina ar nepasikeitus šiais metais tvarka?
Ar guldo paprastai n uo pirmadienio iki penktadienio, maitinančiai mamai maistas nemokamai (o vaikučiui nepriklausomai nuo amžiaus irgi nemokamai, taip)? Ar daro vis tuos pačius tyrimus, gal kokia tyrimų finansavimo tvarka pasikeitus?
Atsakyti
QUOTE(Sellija @ 2012 02 08, 01:24)
Mane taip pat domina ar nepasikeitus šiais metais tvarka?
Ar guldo paprastai n uo pirmadienio iki penktadienio, maitinančiai mamai maistas nemokamai (o vaikučiui nepriklausomai nuo amžiaus irgi nemokamai, taip)? Ar daro vis tuos pačius tyrimus, gal kokia tyrimų finansavimo tvarka pasikeitus?

Mes šiandien gavome siuntimą. Guldys pirmadienį. Sakė, greičiausiai, iki penktadienio. Mamai maistas nemokamas kuomet vaikas jaunesnis nei vienerių, nepriklausomai ar jūs maitinanti ar ne. Stacionare gulint tyrimai nemokami. O kokie jie ir kiek jų darys, matyt, priklauso nuo ligos eigos ir gydytojo sudaryto ligos gydymo plano...
Atsakyti
Mes kovo pradzioj uzsirasem apsilankymui pas Budeniene. Turiu irgi nemazai klausimu tom mamytem, kurios jau buvo ir Alergologijos skyriuje, ir gulejo toj ligonineje. Bet matau, kad nieks neatsakys cia... verysad.gif
Gal kas nors gali parasyti pora sakyniu apie gyd. Budeniene? ax.gif
Ir kiek reikia moketi uz tyrimus, jei darysim juos ne ligonineje, o paciam skyriuje?
Atsakyti
Atsakysim smile.gif
Esam buve pas Budeniene, bet man ji nelabai patiko. Gal daugiau del charakterio, ne del profesiniu dalyku blush2.gif Bet cia matyt kaip kam, tai labai nerimauti nera del ko.
Del tyrimu, tai gulint ligoninej ju daro labai daug. Mes kai gulejom, tai dar pati maitinau, dare mano pieno tyrima, vaikucio ismatu, seiliu, nuo odos berods megini irgi eme. Kiek sitie kainuoja nezinau, bet dar dare is kraujo alergenu tyrima, tai vien sitas kiek zinau ~170lt kainuoja.
Galvojau ir as zinok, kad geriau, susimokesim uz tuos tyrimus, ir nereikes gulet ten savaite. Bet atsigulem ir tikrai nesigailiu. Ir tyrimus visus padare, ir su kitom mamom pabendrauji apie tas pacias problemas, o ir pamatai, kad sava situacija ne tokia jau bloga, nes ten daug sunkesniu ligoniuku guli.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 02 20, 11:26)

Aciu tau! smile.gif
As tai atvirksciai labai noreciau, kad mus paguldytu i ligonine, sian vos-vos asaras susilaikiau, taip dukriukas savo nugayte isdraske iki kraujo. Stengiames kuo dazniau kirpti nagucius, bet vis tiek...
Kartais geriau atrodo odele, bet niekaip negaliu suprati nuo ko tai priklauso. Po savaites gali buti geriau, tai gydytoja tada gali nuspresti, kad nera reikalo gultis. O mes tik po savaites vaziuosim. Jei as paprasysiu, kad paguldytu issamiems tyrimams padaryti, idomu kaip ziures i mane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretty mama @ 2012 02 26, 20:16)
Aciu tau! smile.gif
As tai atvirksciai labai noreciau, kad mus paguldytu i ligonine, sian vos-vos asaras susilaikiau, taip dukriukas savo nugayte isdraske iki kraujo. Stengiames kuo dazniau kirpti nagucius, bet vis tiek...
Kartais geriau atrodo odele, bet niekaip negaliu suprati nuo ko tai priklauso. Po savaites gali buti geriau, tai gydytoja tada gali nuspresti, kad nera reikalo gultis. O mes tik po savaites vaziuosim. Jei as paprasysiu, kad paguldytu issamiems tyrimams padaryti, idomu kaip ziures i mane?  ax.gif

manau, normaliai ziures 4u.gif kiekvienas turi tokia galimybe. tik paprasyti reikia 4u.gif o jie guldo labai nesispyriodami.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 02 26, 21:29)
manau, normaliai ziures  4u.gif kiekvienas turi tokia galimybe. tik paprasyti reikia  4u.gif o jie guldo labai nesispyriodami.

Pamatytu gydytoja dabar kokia pas mus liudna situacija, tai manau guldytu, bet as darau viska, kad odeles busena pageretu. Kad per gerai nepadaryciau doh.gif juokauju aisku, busiu laiminga jei nors truputeli pageretu...
O guldo ta pacia diena, ar reiks susitarti kada bus vietu ar panasiai? ax.gif
Atsakyti
Mus gulde nuo ateinancio 1dienio. Nes dazniausiai ten nuo 1dienio iki 5dienio tenka isbuti.
Atsakyti
Chm... mes is kito miesto, vaziuosim antradieni, tikiuosi nereiks du kartus vaziuoti...
Atsakyti
QUOTE(Pretty mama @ 2012 02 28, 11:22)
Chm... mes is kito miesto, vaziuosim antradieni, tikiuosi nereiks du kartus vaziuoti...

Siulyciau pasiskambinti, gal sutarsit, kad is karto bus galima gultis.
Atsakyti