Įkraunama...
Įkraunama...

Ebru

tiesiog i6 pradžiu labai sunku surasti tą balansą tarp dažų ir vandens
Atsakyti
paprastai tokiais atvejais konsistencija ir proporcijos yra labai svarbu. jei skęsta reik manyt tas vanduo turi būt tirštesnis, arba dažai skystesni. jei nerasit normalaus patarimo, eksperimentuokit ir kažkokį atsakymą būtinai rasit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 05 vasario 2013 - 21:08
Sveiki. Radau akcija per grupinis.lt:

http://grupinis.lt/k...ems?show_more=1

4u.gif
Atsakyti
Labas,
Gal galite pasidalinti informacija kur Kaune galeciau nusipirkti dazu tinkanciu tapymui ant vandens? nori pabandyti su savo mergaite patapyti... ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas darete si mena namuose wink.gif Pasipasakokite kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
Su drauge buvom per grupinis.lt pirkę kuponą Ebru pamokai Kaune. Tiesą sakant, nepateisino vilčių ir kainos (apie 37Lt žmogui).
Gal kad vanduo jau buvo prieš mus naudotas, gal dažuose tulžies mažai buvo, dažai vos vos plėtėsi ir gavosi labiau taškiukai nei dėmės... (per Tv visai nesenai rodė laidą, ten dažai vos ne per visą indą plėsdavosi-įspūdingi priešiniai gavosi).
Nors ir buvo įjungta relaksacinė muzika, šalia šurmuliavo mokinukės (joms buvo prieš mus užsiėmimas) ir niekas nesiteikė jų raminti.
Užsiėmimo vedėja - studenčiukė, kuri pati nelabai ką daugiau galėjo papasakoti ir prisipažino, kad pati nesenai tik pradėjo Ebru.

Norėjosi visame kokybės. Na, bet buvo kaip buvo, smalsumas pabandyti buvo patenkintas. rolleyes.gif
Atsakyti
Kaune yra pirkti kelių rūšių dažų ebru technikai. Vieni yra spiritiniu pagrindu ir lašinami ant vandens. Jie yra greitai džiūstantys ir ryškiaspalviai. Puikiai dengiasi ant įvairių paviršių - popieriaus, medienos, plastiko, putplasčio, metalo, medžiagos ir pan. Kita rūšis yra tokie dažai, su kuriais piešiama ant specialiai paruoštos bazės. Jei kam įdomu, parašykit man asmeninę žinutę, nes kitaip gausiu baną už reklamą sad.gif
Atsakyti
o gal kas zinote, kur gauti kokybisku milteliu tirpalui gauti?
Atsakyti